God of War | LAUFEY

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: N/A
پلتفرم‌ها: PlayStation 5

01-development.png

02-story-characters.png

03-gameplay-mechanics.png

04-screenshots.png

05-trailers.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont

آخرین ویرایش:
من تازه دیدمش
به نظر من همه چیش پرفکت بود، کرکتر اصلی بنده اصلا مشکلی توش نمیبنم خیلی چهره خوبی داره نمیدونم ایراد چیو میگیرن
انیمشن ها بشدت سینمایی، داستان و لوکشین بسیار عالی انواع خدایان رو میشه چپوند توش
گرافیک هم بسیار پرفکت، انجین سانتامونیکا خیلی فناوری های تخیلی نداره ولی بشدت خروجی تمیز و عالی میده
خود بازی هم خیلی کامل و تمیز پولیش شده به نظر میرسه انگار آماده عرضه هستش، بدن زودتر بزنیمش دیگه :D
امیدوارم همین آخر سال یا اوایل سال بعد بیاد

خوب DAVID JAFFE هم به شدت حالش از بازی به هم خورده
جدای از فمنیست و یا وک این چیزا که خیلی بهش اهمیت نمی دم حالا بگذریم شخصیت این بازی هم زشته قیافش حتی نبود کریتوس هم مهم نیست می گیم نسخه فرعیه اما
اصلا بازی کاملا بی هویت هست یعنی شخصیت پردازی محیط دیالوگ هیچیش به گاد نمی خورد من نمی فهمم از چنین اش بد مزه ای چطوری خوشتون اومد مگه بگیم:
فن های سونی همانند فن های اپل هر چی جلوشون بذارن به به چه چه می کنن

ممنون كه علاوه بر نقطه نظرات فنى سخت افزاريتون مارو از نقطه نظرات نرم افزارى خودتون هم بى نصيب نميذاريد.

یه جوری میگید یه زن چطور میخواد با خداها بجنگه انگار مثلا تو دنیای واقعی مردا میتونن یه میخ 50 متری رو بردارن بکنن تو سر یه تایتان اندازه آسمون خراش :D خدان اینا مثلا. صرفا قدرتشون از تراکم عضله و ماهیچه هاشون هاشون نیست که :D هیکل بالدور یه چیزی تو مایه های همین فی بود.

یه هفته ای چیه، گفتن کوری از بعد 2018 رفته سراغ ایده خودش... میتونست تو این مدت 8 سال یه بازی کاملا جدید بسازه:دی به هر صورت من نظر نامحبوبم رو دادم تموم شد رفت دیگه وایب منفی نمیدم بیشتر از این:دی

امیدوارم گیم خیلی خوبه بشه و همه حال کنن باهاش.
دیدی مثلا از قیافه یکی تو یه نگاه خیلی خوشت میاد بعد یهو نفر میاد یه ایرادی از توش درمیاره دیگه بعد دیگه فقط اون ایراد میاد جلو چشمت؟ :D بعد اون پست دقیقا همون حالت توم ایجاد شد هایپم یه نویز و نوسان شدید افتاد توش :D

دیدی مثلا از قیافه یکی تو یه نگاه خیلی خوشت میاد بعد یهو نفر میاد یه ایرادی از توش درمیاره دیگه بعد دیگه فقط اون ایراد میاد جلو چشمت؟ :D بعد اون پست دقیقا همون حالت توم ایجاد شد هایپم یه نویز و نوسان شدید افتاد توش :D

حالا یه پست دیگه دارم، اونو بدم کم کم هیتر میشید:دی

حالا یه پست دیگه دارم، اونو بدم کم کم هیتر میشید:دی
ببین ایراداتت درست بودا خیلیاش منتها از این نظر نگاه کن اینا همینطوریش سر تغییر کاراکتر ریسک سنگین کردن واسه همین حداقل سعی کردن با اون چیزایی که گفتی بازی رو جذاب نگه دارن که زیاد فکرت سمت کریتوس نره. حتی همون رنگ بندی و استایل هم که ایراد میگیرن خیلیا خب الان که کریتوس نیستیم فی ایم تو یه دنیای دیگه. هرچند این قضیه رنگ بندی رو من اصلا قبول ندارم. یعنی یه جورایی یه حرفی افتاد اون اول وسط دیگه همه پر و بال بهش دادن وگرنه کجای رنگ بندی این بازی شاد بود؟ :D فقط یه تیکه ورودی اون دروازه دنیای بعد از مرگشون گل و بوته داشت که وقتی ردش کرد برهوت بود رسما :D فکر کنم سر اینکه یه جورایی اتمسفر های فانتزی پیدا کرده این حس رو میده که زیادی رنگی شده در صورتی که واقعا اگه کمتر از رگناروک رنگی باشه بیشتر نیست قطعا.

در کل یه جورایی این بنده خدا ها خواستن با یه کاراکتر دیگه کارو ببرن جلو منتها دیگه گفتن حداقل یکی باشه که یه ربطی به کریتوس داره نه اینکه کلا بیان مثل سری AC کاراکتر از صفر بیارن بالا. اینکه میگی اگه GOW نبود انقدر توجه نمیگرفت خب مسلما همینه برندینگ همینه دیگه. نصف بازیای نینتندو هم لایق اون هایپ و توجه نیستن :D ایضا بعضی بازیای سونی هم شاید تو این دو نسل خیلی وقتا بیشتر از حقشون هایپ شدن.
درمورد خیلی از بازیا میشه اینو گفت که اگه اسم فلان استدیو یا فلان آی پی پشتش نبود موفق نمیشد که خب حقیقته و اصلا قدرت اون فرنچایز رو نشون میده نه ضعفش.

من حقیقتش زیاد تریلر رو ندیدم هنوز ولی حس میکنم اون مکعبه چیزی نیست که تو تمام بازی به اون شکل باشه چون تو مبارزات اصلا موو ست درستی نداشت هیچ تعامل خاصی هم با فی نداشت برعکس اون ربان. دقت کنید همینطوری فقط میرفت اینور اونور. اون قضیه R2 که زیاد ترول میشه هم که بابا بار اول نیست که از این فوتیج ها میبینیم که. اینا رو اصلا میسازن واسه نمایش وگرنه تو بازی اصلی که چیز دیگه ای ما تجربه میکنیم وگرنه آخه کدوم بازی اینتراکتش با دکمه R3 بوده :D بی ربط ترین دکمه ممکنه.

درود بر همه دوستان. چه خوب که فروم دوباره فعال شده.:x

من تریلر را تازه دیدم و خب...
از معدود مواردیه که یه بازیی دیدم که هیچ ربطی به سری که اسمشو یدک می کشه نداره اما نمایشش انقدر خوب بوده که حتما بازیش می کنم.

ولی خب واقعا جای تاسف داره. از کریتوسی که یه زمانی نماد ابهت صنعت گیم بود (خدا را شکر دووم گای را داریم هنوز) رسیدیم به صحبت با ژلاتین کیوب DnD! به خودی خود اصلا بد نیست و خیلی هم خوب و فانه. اما لامصبا GoW و فان؟ ریلی؟ یعنی سونی از نظر مالی انقدر Desperate شده که کل هویت یکی از ای پی های مهم و قدیمیش را تا این حد استحاله داده تا با جنرالایز کردنش فروش بیشتری کسب کنه؟

Bruh...

دیوید جفی اونقدری مرد هست که بعد از تجربه بازی بیاد و صادقانه بگه که شکر خوردم و اشتباه میکردم.
این پیش اومده که میگم.
برای همین فقط با همین رونمایی در مورد کلیت بازی نظر ندین و شاهد رو جفی نگیرین که پس فردا ممکنه بد پشتتون رو خالی کنه.

دیوید جفی اونقدری مرد هست که بعد از تجربه بازی بیاد و صادقانه بگه که شکر خوردم و اشتباه میکردم.
این پیش اومده که میگم.
برای همین فقط با همین رونمایی در مورد کلیت بازی نظر ندین و شاهد رو جفی نگیرین که پس فردا ممکنه بد پشتتون رو خالی کنه.
به نکته خیلی درستی اشاره کردی؛ همون اندازه که David Jaffe تو بیان نظراتش صریح و بی‌پرواست، همون‌قدر هم شهامت داره که حرفش رو پس بگیره و نظرش رو اصلاح کنه! نمونه معروفش هم GoW 2018 بود که اولش می‌گفت آسمون به زمین بیاد من بازیش نمی‌کنم و ازش خوشم نمیاد ولی بالاخره از خر شیطون اومد پایین و تو همون چنل یوتوبش اعتراف کرد که بازی به طرز دیوانه‌واری براش جذاب بوده و زود قضاوت کرده! از طرفی، از ابتدا با Ragnarok حال نکرد و تا همین امروز هم سر حرفش موند!

جالبه تو همین استریمش از مراسم دیشب، بارها و بارها به مواردی که تو Laufey به نظرش جالب و cool بودن اشاره می‌کنه و در تمام مدت، با احترام و احتیاط درباره Barlog حرف می‌زنه ولی نهایتاً میگه از کلیت اثر خوشش نیومده. حتی میگه متاسفانه شاید بعضی‌ها بهش به چشم یه فرد شکست‌خورده که به Barlog حسودی‌اش میشه نگاه کنن، ولی براش مهم نیست و حرفش رو رُک میزنه! خلاصه به قول تو، David Jaffe دَکَل مطمئنی برای بالا رفتن نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or