God of War | LAUFEY

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
من بی صبرانه منتظر هستم که اسپین‌آف بعدی رو با sif زن thor بسازن، ماجرای redemption ایشون واقعا حقش ادا نشد‌، در بزنگاه نهایی یهو از پشت دیوار پرید جلوی آتریوس و دچار تحول اخلاقی شد. کمالاتش هم بیشتر از بقیه س :دی

1780500351986.png

ماشالله راپونزلی بود برا خودش :D

پدر كه كريتوس
مادر اينجورى
اين آتريوس چطور انقد ازگل و بى عرضه شده بود؟ :D
شیخ خودت که بهتر می‌دونی؛ متاسفانه بسیاری از زوجین به رغم توصیه اکید پزشکان، مشاوره‌های پیش از ازدواج به خصوص مشاوره ژنتیک رو جدی نمی‌گیرن. شاید اصلا وصلت کریتوس با یه giant، به لحاظ ژنتیکی به صلاح نبود که البته شواهد و قرائن یعنی Atreus هم موید این قضیه است :D

نميشه ديگه هفته ايي يبار كه نميتونن هى طرح و ايده نو بندازن كه انتظاراى عجيب غريب نبايد داشت.
دو نسل با يونان گذشت
الان دو نسل با اين دنيا داره ميگذره
نسل بعدم همين وضعيت بود شايد بشه ايراد گرفت ولى...
وقتى يه دنيايي پتانسيل داشته باشه و بتونى گسترش بدى و درست انجامش بدى چرا كه نه؟ الان نينتدو ٤٠ ساله زلدا ميسازه عيبى توشه؟

من يادمه سر رفتن كريتوس به اسكانديناوى هم بد بين بودم ولى درست انجام شد.
وقتيم حرف از شخصيت فرعى يا وارد شدن به رلم هاى جديد ميزدن اصلا ديد خوبى نداشتم
ولى الان اين ايده جهان بعد مرگ خدايان واقعا خوبه و خيلى جاى كار داره و ميتونه پلتفرمى باشه واسه ورود به جهاناى بعدى حتى.

یه هفته ای چیه، گفتن کوری از بعد 2018 رفته سراغ ایده خودش... میتونست تو این مدت 8 سال یه بازی کاملا جدید بسازه:دی به هر صورت من نظر نامحبوبم رو دادم تموم شد رفت دیگه وایب منفی نمیدم بیشتر از این:دی

امیدوارم گیم خیلی خوبه بشه و همه حال کنن باهاش.

خوب همینو تو DLC میدادند
رگناروک همینجوریش۴ تا dlc لازم داشت که خودش رو کامل کنه چه برسه بخواد قضیه جاینت ها و معماهای حل نشده و شاید بعد مخفی که اودین درحال تحقیق روش بود رو تعریف کنه

در کل بنظرم بازی فراتر از dlc هست
تو رگناروک خصوصا نیمه دوم مشخصه داستان بزرگ تر از یه بازی هست و زورچپون همه چیزو جا دادن
نورس باید سه گانه می‌بود ، امیدوارم اینجا اون شتابزدگی جبران بشه

کسی می دونه تیم مصر از تیم این بازی جدا هست یا نه؟ مصر کلا ساختش هنوز هیچ پیشرفتی نداشته؟

دیشبم گفتم داخل مصاحبه با یکی از اعضای اصلی ساخت رگناروک . اگه اشتباه نکنم خود اریک ویلیامز بود؟ ازش پرسیدن چرا سه گانه نساختین و قراره با رگناراک تموم کنید داستانو . جواب داد چون نمیخوایم تا سالهای اینده هم همچنان روی گاد او وار کار کنیم .

جدی بازی رو خیلی دوست دارم . چون گیم پلی ۲۰۱۸ و رگناراک رو خیلی دوست دارم و اینم اپدیت شده و خیلی باحال تر شده اونه . اما برام یک مقدار عجیب و ناراحت کنندست اینا احتمالا خواستن چیز جدید بسازن ولی بازم نشد. مثل بعد از اسنشن که خواستن یک بازی جدید بسازن . و بازم برگشتن سر گاد او وار

• Like
Reactions: mobile1199
اخه کدوم زنی میتونه با خدایانی که کریتوس رو به بند کشیدن و کریستوس همشونو به بدبختی نابود کرد مبارزه کنه و شکستشون بده؟
این کجا تایید شده؟ منبعی دارین برای این صحبت که قراره با خدایانی که کریتوس نابودشون کرده مبارزه کنیم؟
شما که از داستان مطلعی بیا پایان بازی رو هم بگو ممنون.
بعدشم، کدوم زنی میتونه؟ داستان ۲تا GOW آخری رو متوجه شدین؟ فهمیدی زن کریتوس کی بوده و از چه نژادیه؟ زن عباس بقال سرکوچتون رو با این اشتباه نگرفتی احیانا؟
ـــ
دار و دسته این جماعت دیدن این دفعه نمیتونن انگ ووک و زن زشت و ... بچسبونن الان راه افتادن بگن زنو چه به مبارزه با خدایان! ینی روی مختر و حال بهم زنتر از این جماعت نداریم! بیکار نشستن هرچی گیرشون میاد زهرمار خودشون و بقیه کنن.

• Like
Reactions: mobile1199
رگناروک همینجوریش۴ تا dlc لازم داشت که خودش رو کامل کنه چه برسه بخواد قضیه جاینت ها و معماهای حل نشده و شاید بعد مخفی که اودین درحال تحقیق روش بود رو تعریف کنه

در کل بنظرم بازی فراتر از dlc هست
تو رگناروک خصوصا نیمه دوم مشخصه داستان بزرگ تر از یه بازی هست و زورچپون همه چیزو جا دادن
نورس باید سه گانه می‌بود ، امیدوارم اینجا اون شتابزدگی جبران بشه

کسی می دونه تیم مصر از تیم این بازی جدا هست یا نه؟ مصر کلا ساختش هنوز هیچ پیشرفتی نداشته؟
اتفاقا اودين خيلى دوس داشت بدونه مرگ بعدش چيه و اون ماسك بلاتكليف هم يه ربطى بهش داشت.
بازى ظاهرا موازى با وقايع دو نسخه قبله و شايد خيلى ابهامات معلوم بشه.

یه هفته ای چیه، گفتن کوری از بعد 2018 رفته سراغ ایده خودش... میتونست تو این مدت 8 سال یه بازی کاملا جدید بسازه:دی به هر صورت من نظر نامحبوبم رو دادم تموم شد رفت دیگه وایب منفی نمیدم بیشتر از این:دی

امیدوارم گیم خیلی خوبه بشه و همه حال کنن باهاش.

كورى مسئول كار خودشه من كليت استوديو مدنظرمه :D
احتمالا يا ايده ش جالب نبوده
يا سونى كشيده زيرش
يا زياد طول كشيده گذاشتن واسه حسن ختام نسل يا حتى افتتاحيه نسل بعد
يا حتى خبرى از ايده نبوده و شايعه بوده :D

آخرین ویرایش:
شیخ خودت که بهتر می‌دونی؛ متاسفانه بسیاری از زوجین به رغم توصیه اکید پزشکان، مشاوره‌های پیش از ازدواج به خصوص مشاوره ژنتیک رو جدی نمی‌گیرن. شاید اصلا وصلت کریتوس با یه giant، به لحاظ ژنتیکی به صلاح نبود که البته شواهد و قرائن یعنی Atreus هم موید این قضیه است :D
چرا احساس میکنم روی کلمه "Giant" تاکید بسیاری داشتی :D

كورى مسئول كار خودشه من كليت استوديو مدنظرمه :D
احتمالا يا ايده ش جالب نبوده
يا سونى كشيده زيرش
يا زياد طول كشيده گذاشتن واسه حسن ختام نسل يا حتى افتتاحيه نسل بعد
يا حتى خبرى از ايده نبوده و شايعه بوده :D

شیخ این همون بازیه:دی از یه جایی به بعد کوری یه پست بالاتر میگیره، میشه هد بخش خلاق شرکت و این خانومه میاد کارگردانی رو به عهده میگیره و ادامه میده. پروژه کوری وگرنه همین بوده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or