God of War | LAUFEY

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
حالا یک سریا خوششون اومد یک سریا نه ولی خدایی این چه باکس آرتی ـه ؟ واسه بچه 10 سال ـه ساختنش ؟
شبیه این کاور این کتاب فانتزیهای برای نوجوونهاست.
فضاسازی و طراحی هنری بازی هم در همین راستا بود.
نمایش دیشب خون و خونریزی ولورین رو هم کم داشت.

ولی در کل برای کنار گذاشتن کریتوس و معرفی شخصیت جدید من به سانتا تبریک میگم که همچین ریسکی رو برداشتن.
مطمئنا مثل نسخه های اصلی با کریتوس نگاه‌ها رو نمیاره سمت خودش و اون فروشی که باید رو نمیکنه ولی نهایتا فکر میکنم دیگه وقتش بود که همچین حرکتی رو از سانتا ببینیم.

حقتون بود که یه بازی با محوریت عنگربودا و ننه‌بزرگش توی مزرعه می‌ساختن، نه شیربانو فی در سرزمینی برزخی با حضور خداهای مختلف! :| :دی
فعلا که فرنک مکعبی، جسیکا روبانی، جنیفر دسته بیلی رو دارن تحویل میدن.

خداروشکر دیوید جفی خوشش نیومده این نشونه خوبیه :D
نسل قبل بعد از اون زباله ای (drawn to death) که به اسم بازی داد متاسفانه درگیر زوال عقلی شدیدی شد و بعد از موفقیت GOW 2018 به اوجش رسید نمیدونم حالا از روی عقده بوده یا تکمیل شدن زوال عقلیش ولی اینکه همچین نظری داده نکته مثبته
اتفاقا من هم قبلا اینور اونور خونده بودم که جفی حسابی 2018 رو تخریب کرده بود ولی این دفعه نشستم کامل استریمش رو دیدم وسطش میگه ٢٠١٨ و کاری که بارلوگ کرد عالی بود.

خب یه تئوری دیدم مطرح شده که یه ذره ذهن خودم رو هم حقیقتا قلقلک داد :دی
از اونجایی که Cory Barlog شخصا تایید کرد که روایت Laufey به موازات/parallel با هر دوی GOW 2018 و Ragnarok هست، احتمال داره توی این قلمرو/سرزمین فانتزی جدید زمان خیلی سریع‌تر یا به هر شکل دیگه‌ای متفاوت بگذره، درسته؟ سر GOW 2018 یه بار Kratos از طریق ورود به Light of Alfheim تونست یه جورایی با Faye ارتباط برقرار کنه، یه بار هم همون ابتدای Ragnarok سر اولین مبارزه با Thor چند لحظه از هوش رفت. الان اومدن این اتفاق رو با حضور Kratos طی تریلر مقایسه کردن و خب جالب بود :دی
واقعا هم هیچ‌جوره lazy writing نیست، بالعکس غایت/ته goosebumps ـه یه همچین اتفاقاتی داخل گیم :دی جدای از این همچنان یقین دارم حضور Kratos احتمالا خیلی جدی تر از این حرفاست طی روند داستان هر چند خود Faye اونقدر کارکتر غنی داره که به تنهایی می‌تونستن باهاش تایتل رو جمع کنن، ولی به نظرم باید فقط اطمینان کرد به این استودیو مثل همیشه. برداشتم اینه که سورپرایز سر Laufey زیاد داریم.
دیگه خود Cory Barlog با اون عظمت خیلی جدی پشت گیم دراومده و اتفاقا هم شخصیتا آدمی نیست که هایپ و تبلیغ الکی بخواد کنه. سر E3 2016 دیگه باید یادتون باشه چه قدر با اطمینان اومد همون اول دموی گیم رو بدون حتی یه کلمه present کرد و رفت و اتفاقا نه هیجانی خیلی تحت تاثیر تشویق‌های توی سالن قرار گرفت، و نه تحت تاثیر کامنت‌های بعد کنفرانس که چرا گیم نسبت به trilogy اینقدر تغییر کرده. حتما interview رو ببینید، اتفاقا Ariel Lawrence هم آدم جالبی به نظر میاد و میشه بهش اعتماد کرد.

View attachment Rino___-_When_Kratos_died_and_was_resuscitated_by_Thor_in_God_of_War_Ragnarok_LCAXxx.mp4

پ.ن: چه خبره رسما X رو باز میکنی به شدت مورد استقبال و تحسین قرار گرفته گیم با همین 20 دقیقه تریلر. یه دو سه تا کامنت منفی هم که گاها هست یا ریپلای نخورده یا ریپلای‌ها به همون کامنت خیلی بیشتر لایک گرفته :دی Santa Monica کارش درسته و مینویسم همینجا پستم بمونه، گیم قطعا فرای انتظار از سمت خود طرفدارا موفقیت کسب میکنه خواهید دید :دی واقعا هر چه قدر آترئوس رو مخ بود (شوخی)، همین یه مورد تخس بودن کارکتر Faye به تنهایی دوست‌داشتنی‌تر کرده فضای گیم رو ;;)

حقتون بود که یه بازی با محوریت عنگربودا و ننه‌بزرگش توی مزرعه می‌ساختن، نه شیربانو فی در سرزمینی برزخی با حضور خداهای مختلف! :| :دی

حقمون بود از گاو کلا میکشیدن بیرون، یه IP کلا جدید میساختن. با یه دنیای تازه. گیم پلی جدید. اون چیزی که از سانتا انتظار میره! بیان یه استاندارد تازه بزارن برای گیم. ژانرهارو ارتقا بدن ببرن جلو، ترکیب های جدید بسازن، راهو باز کنن برای بقیه... این حقمون بود.

پ.ن: الان به بچه ها میگفتن، بحث شخصیت فرعی خانومم اگه باشه، من Freya رو ترجیح میدادم کامل. یه کویین والکری فوق بداس! از دوران جوانیش یه بازی میساختن همه کف و خون قاتی کنیم.

گیمپلی اش خیلی تر و تمیز بود اون اضافه کردن جامپ به بازی با این نوع دوربین که نزدیک کاراکتره خیلی خیلی کار بزرگی هست که از دست هر کسی برنمیاد و تنوع بسیار زیادی به بازی میبخشه و به معنای واقعی کلمه مبارزه رو علاوه بر افقی، عمودی هم میکنه(بر خلاف رگناروک که اریک ویلیامز میگفت نسبت به ۲۰۱۸ مبارزه عمودی شده ولی در واقع مبارزه همون بود فقط یه قلاب گذاشته بودن می پریدی اون بالا و توی سطح مسطح مبازه افقی رو ادامه می دادی)
این یعنی یه تعادل خاص بین بخش مبارزات و دوربین بازی که یه چیزی بین نسخه های کلاسیک یونان و نسخه ۲۰۱۸ و رگناروکه
خیلی دوست دارم ریمیک سگانه هم با این دوربین ریمیک بشه چون این گیمپلی نشون داد میشه مبارزات مثل یونان گسترده و متنوع باشه و هم مثل نسخه نورث دوربین نزدیک تر باشه و حس واقعی و وزن واقعی بده به احساسات و مبارزات بازی!
گرافیکش هم واقعا خوب بود و ایرادی بهش وارد نیست ولی بجز نورپردازی ارتقا جهش مانندی نسبت به نسخه قبلی که بیسش مال نسل قبل بود نداره(دیگه باید عادت کنیم به عدم تغییر خاص گرافیک بازیها حتی با استدیو های بزرگ منهای راکستار)
شخصیت فی هم واقعا دوست داشتنی و خوب به نظر میرسه واقعا دلیلی نداره اگه کاراکتر زنی خوب باشه بهش بگیم وک و فمنیستی!همون قدر که شخصیتهای زن بازیهایی مثل اساسین شدو و یوتی و اینترگلاتیک ووک و از عمد زشت و نچسب طراحی شدن این بازی واقعا فی استاندارد و خوبه تو رگناروک هم خوب و دوست داشتنی بود و توی ۲۰۱۸ که حتی خودش رو ندیده بودیم صدای زمزمه موسیقی مانندش توی طول بازی دل نشین و معنوی بود.باید ببینیم چی میشه اگه بلا یا افتضاح خاصی توی روند بازی سرش نیارن واقعا میتونه شخصیت زن ماندگاری بشه مثل الی و کلیر ردفیلد و لارا کرفت و ...
داستان و روایت هم حس دوگانه ای می داد از یه طرف روایت شبیه رگناروک بود(شاد و شنگول و شوخ مثل شوخی با اون موجود آفتاب پرست مانند اوایل تا اواسط تریلر و هم چنین اون موجود ژله ای)از یه طرف هم تم جدی و احساسی مثل نسخه ۲۰۱۸ داشت(مکالمه و جدال لفظی با اون ۲ تا باس که سرسختی فی یه جورایی منو یاد الی انداخت و جذاب بود) باید ببینیم در نهایت لحن روایی بازی به بیشتر به کدوم نسخه شبیه اگه بیشتر شبیه ۲۰۱۸ باشه خیلی موفق میشه

آخرین ویرایش:
چپ ها و فمینیست ها دارن تمام دنیا رو به قهقرا میبرن. اخه کدوم زنی میتونه با خدایانی که کریتوس رو به بند کشیدن و کریستوس همشونو به بدبختی نابود کرد مبارزه کنه و شکستشون بده؟
واقعا ضدحال بدی خوردم. فکر میکردم نسخه بعدی بازی تو مصر روایت بشه ولی انگار سانتامونیکا هم افتاده تو چاله فمینیست ها.

• Like
Reactions: genesis007
حقمون بود از گاو کلا میکشیدن بیرون، یه IP کلا جدید میساختن. با یه دنیای تازه. گیم پلی جدید. اون چیزی که از سانتا انتظار میره! بیان یه استاندارد تازه بزارن برای گیم. ژانرهارو ارتقا بدن ببرن جلو، ترکیب های جدید بسازن، راهو باز کنن برای بقیه... این حقمون بود.

پ.ن: الان به بچه ها میگفتن، بحث شخصیت فرعی خانومم اگه باشه، من Freya رو ترجیح میدادم کامل. یه کویین والکری فوق بداس! از دوران جوانیش یه بازی میساختن همه کف و خون قاتی کنیم.

نميشه ديگه هفته ايي يبار كه نميتونن هى طرح و ايده نو بندازن كه انتظاراى عجيب غريب نبايد داشت.
دو نسل با يونان گذشت
الان دو نسل با اين دنيا داره ميگذره
نسل بعدم همين وضعيت بود شايد بشه ايراد گرفت ولى...
وقتى يه دنيايي پتانسيل داشته باشه و بتونى گسترش بدى و درست انجامش بدى چرا كه نه؟ الان نينتدو ٤٠ ساله زلدا ميسازه عيبى توشه؟

من يادمه سر رفتن كريتوس به اسكانديناوى هم بد بين بودم ولى درست انجام شد.
وقتيم حرف از شخصيت فرعى يا وارد شدن به رلم هاى جديد ميزدن اصلا ديد خوبى نداشتم
ولى الان اين ايده جهان بعد مرگ خدايان واقعا خوبه و خيلى جاى كار داره و ميتونه پلتفرمى باشه واسه ورود به جهاناى بعدى حتى.

چپ ها و فمینیست ها دارن تمام دنیا رو به قهقرا میبرن. اخه کدوم زنی میتونه با خدایانی که کریتوس رو به بند کشیدن و کریستوس همشونو به بدبختی نابود کرد مبارزه کنه و شکستشون بده؟
واقعا ضدحال بدی خوردم. فکر میکردم نسخه بعدی بازی تو مصر روایت بشه ولی انگار سانتامونیکا هم افتاده تو چاله فمینیست ها.

حالا انتظار اطلاعات جانبى در مورد جاينت ها تو اسطوره شناسى اسكانديناوى نداريم از شما ولى داستان دو نسخه قبليو وقتى انقد محكم و سفت فتوا ميديد بهتره بدونيد كه زن كريتوس همينجورى انسان رندوم نبود.
يه جاينت بود،يه موجود خدا مانند تو اسطوره هاى اسكانديناوى.
ازين ايزدبانو هاى قدرتمند تو همه فرهنگا داريم.

من بی صبرانه منتظر هستم که اسپین‌آف بعدی رو با sif زن thor بسازن، ماجرای redemption ایشون واقعا حقش ادا نشد‌، در بزنگاه نهایی یهو از پشت دیوار پرید جلوی آتریوس و دچار تحول اخلاقی شد. کمالاتش هم بیشتر از بقیه س :دی

1000210122.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or