همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

درود آقایون به ps app چطور وصل بشم؟ روش های قبلی مثل پاک کردن کش و دیتا روی کروم و تغییر تایم جواب نداد
سلام
دوست عزیز قند شکن Proton VPN نصب کن از طریق لب تاپ یا PC به راحتی می تونی وارد سایت بشی برای من که جواب می دهد

• Like
Reactions: iMahmoud
سلام
دوست عزیز قند شکن Proton VPN نصب کن از طریق لب تاپ یا PC به راحتی می تونی وارد سایت بشی برای من که جواب می دهد
درود
شما از کدوم سرور و چه نتی استفاده میکنی ؟
تو نسخه رایگانش یسری از سرورهای هلند و کانادا با نت ایرانسل کانکت میشه ( البته نسخه رایگانش مثل اکثر VPNها پایدار نیست و قطع میشه ولی از نظر پینگ و ….اوکی هست ) میخوام بدونم اگر سرورهای نسخه پرمیوم اوکی هست اکانت رو ۲ ساله تمدید کنم
البته سرورهای نسخه رایگان با همراه اول کانکت نمیشه !

اقا من اکانتمو ریکاوری نمیتونم بکنم و ریجن اکانتم اماراته
ساپورت امارات سونی دوتا زبون داره که یکی زبونش عربیه و به درد من نمیخوره
تو زبون انگلیسیش میرم همیشه مینویسه Assistant Offline
همیشه افلاینه ؟
بعد الان ریجن اکانتم اماراته کشور دیگه ای تو انتخاب کشور میتونم انتخاب کنم یا فقط باید اماراتو انتخاب کنم یا کشور دیگه ای هم هست برا ساپورت امارات ؟

درود
تو نسخه رایگانش یسری از سرورهای هلند و کانادا با نت ایرانسل کانکت میشه ( البته نسخه رایگانش مثل اکثر VPNها پایدار نیست و قطع میشه ولی از نظر پینگ و ….اوکی هست ) میخوام بدونم اگر سرورهای نسخه پرمیوم اوکی هست اکانت رو ۲ ساله تمدید کنم
سلام
من ازنت مخابرات adsl استفاده می کنم و از نسخه رایگان. اکثرا هلند یا us برای من که پایداره- ممکنه این مسله منطقه ای باشه

• Like
درود
2-3 هزارتا سرور داره و بالاخره یکیش وصل میشه حتی همراه اوا ولی منطقه به منطقه فرق میکنه.سرعتش هم خوبه ولی از لحاظ پینگ اصلا روش حساب نکن چون فعلا نت پایدار نیست و سرورهای آلمان و هلندش وصل نمیشن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or