اموزش هک برای کنسول PS5

سلام دوستان کسی میدونه چجوری وقتی اپ یوتیوب رو نصب میکنی و ps5 هک میشه اگه بخوایم نسخه جدید ایتاهن یا kstuff اجرا کنیم چیکار باید انجام بدیم مثلا من از سایت پی سی پی هک رو انجام دادم ایتاهن ۱.۶ داشت میخوام ایتاهن ۱.۵ اجرا بشه؟

سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه
من دستگاه اسلیم دیسک خور 12.40 رو جیل بریک کردم ولی سه تا مشکل دارم اگر می شه راهنمایی کنید :

1-برنامه payload managment تو لیست بازی ها نمایش داده نمی شه آیا باید جدگانه نصبش کرد یا بخشی از فایل بک آپ هست؟
2- بازی های PS4 رو نصب کردم ولی زمانی که play رو می زنم لحظهای عکس بازی رو نشون می ده بعد هیچ اتفاق نمی افته.روی بازی ها هم قفلی وجود نداره
3-با هر بار خاموش کردن 50 دقیقه طول می کشه عملیات جیل بریک دوباره انجام بشه آیا هر بار 50 دقیقه طبیعیه؟

ممنون

آخرین ویرایش:
نسخه ۳.۳.۰ منتشر شد PFS image support

خبر مهم - پشتیبانی کامل از ایمیج PFS از راه رسید.

فشرده‌سازی PFS جدی است - MotoGP24 از ۴۰.۶۵ گیگابایت به ۱۸.۵۸ گیگابایت رسید. این یعنی ۵۴٪ صرفه‌جویی، روی یک درایو USB که مهم است.

تب جدید PFS با ۳ حالت:

• تبدیل .exfat / .ffpkg → .ffpfs

• ساخت از یک پوشه dump با یک کلیک (exFAT خودکار → PFS)

• استخراج فایل .ffpfs به یک پوشه برای ویرایش، سپس بازسازی

به‌علاوه:

• mkpfs همراه - فایل اجرایی مستقل، بدون نیاز به نصب

• پیشرفت زنده با درصد، سرعت و ETA

• خلاصه ساخت (اندازه فشرده، درصد افزایش، CRC32)

• ویرایشگر پیکربندی MicroMount به تب PS5 اضافه شد

با ShadowMount+ و MicroMount کار می‌کند.

محدودیت‌های زیر را در نظر داشته باشید:
• فشرده‌سازی کند است - MotoGP24 (40 گیگابایت) 53 دقیقه طول کشید.
• در طول ساخت به حدود 3 برابر فضای خالی نیاز دارد.
• باید از exFAT/ffpkg تبدیل شود - مستقیماً از dump نصب نمی‌شود.
Release v3.3.0 — PFS image support · kerrdec97/ps5-exfat-builder
View attachment 407841

View attachment 407842
خبر بزرگ برای صحنه PS5!: @couldbeautism معروف به جوردی در حال توسعه پشتیبانی بومی از FPKG برای PS5 است که به زودی منتشر خواهد شد!

این قابلیت، نصب بسته‌های جعلی مناسب برای بازی‌های PS5 را مستقیماً از طریق منوی اشکال‌زدایی، درست مانند PS4، به ارمغان می‌آورد.

پشتیبان‌گیری از بازی‌ها در حال انجام است، کار مستقل
اگر سایتهای مرجع بازیها رو با این فرمت برای دانلود بذارن عالی میشه

• Like
Reactions: Amir nyny
سلام دوستان طریق نصب Itemzflow و ps5 xplorer برای پلی استیشن۵ کپیخور از 10.01 به بالا تا ورژن 12.40

ابتدا فایل ps5_autoloader از لینک پیوست رو دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید.
سپس یک فلش مموری با فرمت xfat رو آماده کرده و فایل ps5_autoloader در ریشه فلش کپی کرده و فلش رو کنسول وصل کرده البته فایل های Itemzflow و ps5 xplorer رو هم داخل فلش داشته باشید. برای نصب
حالت سراغ کنسول رفته و مرحله جیلبریک رو از طریق اپ یوتیوپ اجرا و صبر ایوب به مدت 50 دقیقه ...
با پایان رسیدن تایم 50 دقیقه و جیلبریک کنسول می بینید که پیلودهای مورد نیاز از فلش مموری دریافت میشود.
و حال می تونید Itemzflow و ps5 xplorer را نصب کنید و کنسول برای نصب بازی آماده هست.

https://cdn.imgurl.ir/uploads/r23041_ps5_autoloader.rar

آخرین ویرایش:
سلام دوستان کنسول جیلبریک کردم اما یه باگ ریز داشتم تو فایل اکسپلورر زدم ریست از منو:Wink: رجیستر درایو بلوری الان پریده!!!! اسلیم استاندارد 12.00 فریموار
تو اخبار که میگفتن فقط با ری انستال فقط میپره ؟

سلام
برای اجرای روان و بدون لگ بازی ها در PS5 کپی خور حتما باید ssd اکسترنال باشه یا میشه از ssd m2 اینترنال استفاده کرد.
منظورم ssd خود دستگاه نیست.
ssd m2 اینترنالی که برای افزایش حافظه استفاده میشه.

سلام دوستان
من تا به حال PS5 رو جلیبریک نکردم ، میخوام بدونم دستگاه هیچ وقت بن نمیشه اگر از طریق اینترنت خود سونی بفهمه دستگاه جلبریک شده ؟
و سئوال دوم اینکه هر لحظه بخوام میتونم جلیبرک رو حذف کنم؟

سلام دوستان
روشی هرچند ناپایدار که مثلا هر بار ۵۷ دقیقه طول بکشه برای کنسول دیجیتال وجود نداره ؟لطفا اگه هست اموزششو میذارین
ورژن دستگاه ۱۱.۶۰
تنها ایراد همین زمان 50 دقیقه ای هست که بعضاً زودتر از 50 دقیقه کنسول جیلبریک انجام میشه.
و در صورتیکه برای مدت طولانی نخواهی از کنسول استفاده کنی میتونی در حالت رست مود کنسول رو خاموش کنی.

من ناپایداری ازش ندیدم و هکش دقیقاً مانند 10.01 پایداری دارد.

درود دوستان با ریست کردن رجیستری بلوری اسلیم دیسک خورم پریده !!!
ایا احتمال داره در اینده بدون نیاز به سونی و اپدیت دیسک بلوری راهندازی کنم برای جیلبریک
اگر از درایو استفاده ای نداری
زیاد مهم نیست
ولی برای ریجستر درایو حتماً باید به psn وصل و آپدیت از سرور سونی دریافت بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or