God of War | LAUFEY

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: N/A
پلتفرم‌ها: PlayStation 5

01-development.png

02-story-characters.png

03-gameplay-mechanics.png

04-screenshots.png

05-trailers.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont

آخرین ویرایش:
من که خیلی حال کردم با این بازی ! اصا گیم پلی و روونی خاصی داشت ، حس میکنم کمبو های خفنی میشه زد و سیستم فایت خفنی داره

به شدت منتظرشم در حد یه نسخه گاد اف وار اصلی با کریتوس :)

• Like
Reactions: SIMPLE
به نظرم بعید نیست یه جایی از بازی حالا یا تایم‌لاین موازی یا یک بخش مشترک داستانی، بشه با کریتوس بازی کرد.
شبیه مراحل آتریوس، قطعا فن سرویس جذابی میشه.
به خصوص اگه به یه شکلی با یه کرمچاله‌ی زمانی در دنیای مردگان،‌بشه کریتوس یونانی فروافتاده به جهان زیرین رو کنترل کنیم :دی

من فك كنم يا نباشه خيلى كنم و در حد فلش بك باشه حداقل.
مثلا كريتوس از فراراش از هيديز و تارتاروس تو خاطرات زشن تعريف كرده باشه و يجايي تو داستان يادش بياد و ما هم اون بخش خاطره رو بازى كينم.

ولى احتمالا اواخر بازى شاهد پررنگ تر شدن نقش كريتوس و حتى حضور كاملش تو نسخه بعد همين بازى باشيم يا حتى ازين محتمل تر اين بازى همون پيش زمينه رفتن كريتوس به يه رلم اساطيرى جديد باشه.

• Like
Reactions: mohamad_128
شروع نظر نامحبوب من با یه جمله یه مقدر کانتروورشاله، Laufey بیشتر شبیه این بازی چینیاست تا اثر جدید SM! یعنی من ازش وایب این بازی های کپی پیست اما پر زرق و برق چینی رو میگیرم، حالا با پروداکشن خفن تر. و یه سوال مدام ذهنم رو درگیر کرده، اگه اسم GoW روش نبود، چقدر باز توجه ملت رو جذب میکرد؟

کلا نمایش گیم پلی بازی رو تا الان سه بار دیدم. خیلی خیلی تلاش کردم ازش خوشم بیاد و نشد واقعا. فعلا هیچ چیز جذابی تو بازی پیدا نمیکنم. مشکل اصلیم هم نداشتن یه هسته مرکزی قدرتمنده. یعنی فکر میکنم عوض اینکه یه هسته مرکزی جذاب و خیلی خفن باشه که حالا گسترشش دادن و بال و پر گرفته، بیشتر یه دکمه است که خواستن براش کت بدوزن!

سانتا میخواسته یه بازی از GoW درست کنه که حتما شخصیت اصلیش خانوم باشه، رفته سراغ فی. و دیده این کارکتر نه جذابیت خاصی داره و نه اصلا حضوری تو دنیای GoW داشته که ملت بهش علاقه ای داشته باشن، پس امده تا جای ممکن این ایده پوچ و توخالی رو بزرک کرده و توش چیزهای جذاب و پر زرق و برق ریخته تا اون تهی بودن به چشم نیاد. دنیای عجیب، خدایان همه اساطیر، شمشیر سخنگو، مکعب ژله ای، جونور بنفش، عفیر، خر پرنده پرواز کننده به آسمان هفتم، درختی که ظهر شهادت ادین ازش خون میچکه، پرنده ای که جفتک میندازه میگه وای فی کوشته شد! یعنی هرچی دم دستشون بوده رو آوردن تو بازی بلکه جذاب بشه، اما به نظر من این ظواهر و حتا داستان خفن و گرافیک زیبا زمانی خوبه که هسته مرکزی گیم کارکرد داشته باشه، و هوک کنه درست که برای من یه نفر لافی اینکارو نمیکنه.

عمده چیزی که دارن روش مانور میدن گیم پلی سریع بازی و HnS گونه است، که مرسی من DMC رو ترجیح میدم، حتا خود GoW اصلی که به نظرم کامبتش به وضوح از این بهتره. یعنی فی حتا قابلیتی نداره که بگیم یه کامبت یونیک ساخته. اونچه من دیدم یه اکشن کاملا معمولی + پرتاب انرژی به سبک احمقانه Matrix 4 بود که یعنی R2 زدن های بی پایان. و باز این کامبت به شدت معمولی و ابتدایی پشت یه سری ایونت های سینمایی خفن و جذاب پنهان شده. مدام فی داره پرت میشه، خفت میشه، یه چیزی میترکه و با این چیزا سعی داره جذاب بمونه و به نظر بیاد خیلی اپیک و خفنه، وگرنه درونش چیز زیادی نیست. در خصوص مکعب ژله ای سخنگو هم ترجیح میدم فعلا صحبت نکنم.

لازم به ذکره همه اینا نظر شخصی منه نه فکت. من منکر کیفیت و پروداکشن خفن بازی نیستم، یحتمل خیلی ها دوست دارم و حال میکنن باهاش. قطعا بازی جذابی میشه. اما هنوز منو نگرفته بازی. اصلا علت ساختش رو درک نمیکنم. یعنی همیشه میگفتن کوری یه ایده ای داره و رفته سراغ خودش... اون ایده هنوز نمیفهمم چیه! با فی بریم تو یه دنیای فانتزی دیزنی گونه که توش همه خدایان هستن (دوتا تیکه هم به اپستین بندازیم این وسط) و به سبک DMC مبارزه کنیم؟ خوب که چی؟ این چی داشته توش که از ساخت خود کریتوس و گاو جذاب تر بوده؟ چرا باید میرفتن سمتش؟ من خیلی متوجه این نمیشم و مشکلمم اینه.

جنس فانتزی بازی و بخصوص آرت دیرکشنش رو هم اصلا نیستم. ترکیب خدایان اساطیر و شمشیر سخنگو و مکعب ژله ای و این رنگ بندی های شاد دیزنی لایک، ارتباطی با گاو نداره برای من. حتا به عنوان یه اسپین آف! به بچه ها میگفتم، هر لحظه از نمایش بازی میکی ماوس میومد وسط و یه لگدم اون میزد من اصلا تعجب نمیکردم. یعنی چه بسا تو این آش شوله قلمکار جای میکی ماوس و گوفی خالی بود (نسخه KH شون البته).

در کل همه نظر من در خصوص این بازی تا امروز، خلاصه شده تو یه جمله است. داشتم با خودم فکر میکردم چرا اصلا تایتل GoW رو یدک میکشه و چرا اصلا یه سری مستقلش نکردن؟ که خود به خود یه سری مشکلاتم باهاش حل بشه. بعد پاسخ دادم به خودم که خوب اگه اسم GoW روش نبود که توجه نمیگرفت و این خودش همه چیزو به خوبی توضیح میده. بازی که به خودی خود یحتمل خیلی جذاب نیست و با تایتل GoW باید خودشو سل کنه. این وابستگی فراتر از یه اسم. جذابیت گیم پلیش هم حتا از مقایسه خودش با گاو میاد! یعنی میگن برخلاف گاو اینجوریه، برخلاف گاو سریعه، جامپ داره، زنه... همش داره با اینکه گاو نیست خودشو توضیح میده. نه اینکه به عنوان یه بازی مستقل بگه من چی ام. این ضعفشه.

بنظرم سونی میخواد مثل resident evil بازی های مختلفی از gow با کاراکترهای مختلف تحویلمون بده مثلا هر گاد یه شخصیت غیر کریتوس داره ، احتمالا بازی بعدی هم داستان اتریوس باشه . اینجوری کریتوس حضورش کار میشه

• Like
Reactions: aha2012
دوباره تریلر رو دیدم ولی باز هم خوشم نیومد. هرچی دم دستشون بوده رو ریختن تو بازی انگار. دیوید جفی حرف قشنگی زد واقعا This is not God of War
کاش یه تریلر از ریمیک سه گانه نشون میدادن حداقل. کاش اینی که نشون دادن رو حداقل لیبل GoW نمیچسبوندن بهش ولی از اونور چجوری بولد شه و بخواد بفروشه؟
خداروشکر تو این گرونی یه بازی کمتر بهتر!

دوباره تریلر رو دیدم ولی باز هم خوشم نیومد. هرچی دم دستشون بوده رو ریختن تو بازی انگار. دیوید جفی حرف قشنگی زد واقعا This is not God of War
کاش یه تریلر از ریمیک سه گانه نشون میدادن حداقل. کاش اینی که نشون دادن رو حداقل لیبل GoW نمیچسبوندن بهش ولی از اونور چجوری بولد شه و بخواد بفروشه؟
خداروشکر تو این گرونی یه بازی کمتر بهتر!
باتوجه به اسم Gow و دنیای رنگارنگ بازی احتمالا همون هفته اول بین 2~3 میلیون نسخه میفروشه! (فک کنم رگناروک هفته اول 6 میلیون فروخته بود)

نمایش تریلر از ریمیک اینو کلا به حاشیه می برد.

من اتفاقا دو سه بار دیدم... بیشتر کنجکاو جستجو تو این سرزمین جدید شدم...

تنها مشکل من دقیقا چیزی هست که از 2018 شده شناسنامه این سری... یعنی وان شات!!!! این بدون کات شده بلای جون روایت حماسی این سری...

با توجه به جامپ تو بازی احساسم می گه پایه های ساخته شده برای این بازی، قراره تو ریمیک هم استفاده بشه...

یعنی تحمل ندارم، واقعا ریمیک رو هم بخوان وان شات بسازن!!!!

دوربین بدون کات یعنی روایت داستان از زاویه یک نفر!!!!! این کلا با بار حماسی اساطیر در تضاد هست!!! برای داستان های شخصی شاید گزینه خوبی باشه...ولی برای فرنچایز GOW مناسب نیست!!!!

البته اوایل نسل قبل شانسشونو با یه آی پی جدید امتحان کردن و استدیو رو تا مرز بسته شدن بردن. :D کوری به معنای واقعی کلمه سانتا مونیکا رو از تعطیلی نجات داد.

======
اگر بخوام یه مقدار جانب انصاف رو رعایت نکنم GOW رو به طور کلی مدیون کوری بالروگ هستیم نه دیوید جفی. این بنده خدا اونقدری که فکر میکنه تاثیر بزرگی رو موفقیت و عظمت این آی پی نداشته :D
GOW تازه با بازی دوم GOW دوست داشتنی شد که یادمون هست.:دی

حالا من نمی‌دونم چرا تا یه فرصتی پیش میاد، عده‌ای از دوستان میان کلّ کریر David Jaffe رو زیر سوال می‌برن و با بولدوزر از روی این بنده خدا رد میشن؟! عیبی نداره اگه از حرف‌ها و اظهارنظرهاش انتقاد کنید ولی اینکه کارنامه حرفه‌ایش رو از اساس منکر میشید و کل اعتبارِ SM رو به دیگران نسبت میدید، خیلی غیرمنصفانه است! خودِ Cory Barlog بارها و بارها، از دیوید جفی به عنوان یکی از مهم‌ترین و الهام‌بخش‌ترین همکارانش یاد کرده و گفته که اگه جفی نبود، شاید امروز فرنچایز GoW هم نبود؛ در حالی که بارلاگ اونقدر اسم بزرگ و معتبری تو این صنعت هست که نیازی به چاپلوسی یا رفتار ریاکارانه نداره. حتی برای ریبوت GoW، از ابتدا اصرارِ بارلاگ به برگشتن دیوید جفی و به عهده گرفتن سکان کارگردانی بازی بود که جفی قبول نمی‌کنه. بماند که فرنچایز Twisted Metal هم یکی از برترین بازی‌ها تو ژانر خودش و یادگار دیوید جفی ـه. خلاصه لطفاً شورِ هر چیزی را درنیارید :D

یک سوال برام پیش امد الان این یه بازی کامل جدا AAA هست یا یه بازی dlc شکل هست؟؟؟

اگه مورد دوم باشه که خب بنظرم مشکلی نداره کلا dlc ها برای همین بودن.

اما اگه مورد اول باشه که واقعا متاسفم. نبود شخصیت اصلی چیزی نیست که بشه انقدر راحت انکارش کرد که یکسری دارن صرفا با تعریف کردن طولانی از گیم پلی اینکار باهاش می کنند ( جوری طرف داره از گیم پلی بازی فقط تعریف می کنه انگار گیم پلی های سری های قبل اشغال بوده و الان یک دفعه بازی یه گیم پلی جدید ساختار شکن داده و هیچ صحبتی هم درباره نبود کریتوس ندارن انگار یه موضوع بی اهمیت هست) در کل یکسری چیز ها واقعا حکم DNA داره برای بازی ها که نمی شه حذفش کرد.
این فاز DLC چی هست که از رگناروک چسبیده و به هر نسخه از برخی بازیا می گید؟:دی

اینطوری باشه کل AC ها یک DLC هستن!!!
بتلفیلد ها هم DLC هستن
تمام نسخه های جدید ریسینگ ها هم DLC هستند!!!

در مورد عوض شدن گیمپلی هم بزرگ و پرچمدار این صنعت نینتندو با زلدا هست که هر نسخه اش از نو گیمپلی بازتعریف می کنه...

از گیمپلی نسخه های کلاسیک 6تا بازی در آوردن آخر دیگه رضایت بخش نبود... اگر گیمپلی همین بازی هم مثل 2018 و رگناروک بود کم کم تکراری شدن به این نسخه هم سرایت می کرد...

عمده مشکل یک فرنچایزی مثل گرز دقیقا همین بود که گیمپلی کلا با نسخه شماره یک هیچ تفاوتی نداشت!!!!!!(که امیدوارم تو نسخه جدید یک سافت ریبوت کرده باشن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or