God of War | LAUFEY

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: N/A
پلتفرم‌ها: PlayStation 5

01-development.png

02-story-characters.png

03-gameplay-mechanics.png

04-screenshots.png

05-trailers.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont

آخرین ویرایش:
آقا من یه نظر بسیار بسیار نامتعارف درباری لافی دارم، هر موقع جمع آماده بود بگید دراپ کنم:دی
یه جوری گفتی "بسیار بسیار نامتعارف" که انگار میخوای از کمد بیای بیرون. خیره ایشالا ;))

از زمان گاد ۳ میخواستن این ایده خدایان مختلف در یک بازی رو پیاده کنن ولی راهشو پیدا نمیکردن . تا الان و این خیلی خفنه . ایده بسیار قشنگیه. خدایان مرده در یک جهان پس از مرگ دوباره به جون هم افتادن . و احتمالا زئوس یا اتنا یا بقیه خاندان کریتوس رو هم میبینیم .

دوباره نشستم ديدم نمايش بازى رو.
يعنى قشنگ تا اونجاش كه با ٤ تا گل و بوته متحرك ميجنگيد داشتم فحش ميدادم ديشب ولى همين كه يهو خفتش كردن و ستينگ بازى معلوم شد اصلا ازين رو به اون رو شد.
زن زيبا و قدرتمندى هم بود! بايد ديد جماعت ووك آيا گيرى ميدن يا نه.

از دیشب به این ور، دو بار دیگه تریلر Laufey رو دیدم؛ واقعاً نمایش بی‌نظیری بود و همچنان معتقدم چیزی که دیشب نشون دادن، به خصوص از حیث گیم‌پلی و کامبت دیزاین، بهش هیچ نقد فنی وارد نیست! امکان نداره شما طرفدار HnS باشی و از نمایش باشکوهِ دیشب، به وجد نیومده باشی. بماند که بازی از جنبه‌های دیگه هم به شدت چشم‌نواز بود.

تنها مورد ناامیدکننده نمایش دیشبِ Santa Monica، نه خودِ بازی، بلکه این بود که بار دیگه دیدیم به هردلیلی SM یا خودش نخواسته یا از طرف سونی اجازه پیدا نکرده تا بعد از گذشت 21 سال از عرضه اولین شماره از فرنچایز GoW، از حاشیه امن خودش بیرون بیاد و کاری جز GoW ساختن بکنه! برای منی که از فن‌های خیلی جدی و عاشق دیوانه‌وارِ GoW هستم و در تمام این سال‌ها، از تک‌تک تصمیمات SM بابت این فرنچایز دفاع کردم، غم‌انگیزه که می‌بینم استودیویی تا این اندازه با استعداد و با چنین سطح فنی بالا که از امثال ND چیزی کم نداره، سرنوشتش به GoW گره خورده! 21 سال فعالیت مداوم و 100% موفق ولی دریغ از یک ip جدید، ناامیدکننده است و به نظرم اتلاف استعداد و ظرفیته.

من معتقدم SM باید و باید سراغ یه ip جدید و کاملا متفاوت بره؛ حتی اگه نتیجه نهایی به اندازه میراثی که از خودشون به جا گذاشتن، موفق نباشه. تا همین الانش هم خیلی دیر شده! چطور ND می‌تونه از Crash و J&D سوییچ کنه رو Uncharted و بعد در اوج موفقیت بره سراغ TLoU و بترکونه و الان هم در کمال اعتماد به نفس در حال ساخت Intergalactic باشه، ولی SM نمی‌تونه کاری جز GoW ساختن بکنه؟!

حس دو گانه ای داشتم بهش از یه طرف مبارزات اش خوب بود و از سانتامونیکا بازی بد بیرون نمیاد ولی خب ترجیحم مثل اکثر این بود یه نسخه اصلی با کریتوس بخصوص تو مصر ببینیم
فضا بازی هم خیلی فانتزی بود دیگه.... :D

دوباره نشستم ديدم نمايش بازى رو.
يعنى قشنگ تا اونجاش كه با ٤ تا گل و بوته متحرك ميجنگيد داشتم فحش ميدادم ديشب ولى همين كه يهو خفتش كردن و ستينگ بازى معلوم شد اصلا ازين رو به اون رو شد.
زن زيبا و قدرتمندى هم بود! بايد ديد جماعت ووك آيا گيرى ميدن يا نه.
خیلی ساده س. جماعت ووک میتونن بازی رو اسکیپ کنن. (هرچند کلا بعد از نابود شدن هر بازی (یا فیلمی) که برچسب ووک میخوره، دیگه کمتر کسی جرئت میکنه سمتش بره و از اون دوران اوج چن سال پیشش خیلی فاصله گرفته! :D)

این استاد خیلی وقته دیگه کسی کاری بهش ندازه به هم چی گیر میده که تحت عنوان GOWباشه
خیلی وقته که مغزش معیوب شده و رد داده دیگه. چندبار دیگم چرت و پرت گفته.
فقط دنبال جلب توجه و دیده شدنه.

من تازه تریلر رو دیدم بنظرم واقعا خوب بود ، درسته جو بازی با گاد۲۰۱۸ فرق داره ولی بد نبود ! گرافیک که من واقعا خوشم اومد ، گیم پلی هم بنظر خوبه ، داستان هم باید جلوتر برویم ولی واقعا باید می‌دونم بد باشه ظاهراً هم ووک نیست ، دیگه چی میخواید؟
در کل سانتامونیکا ناامید نمیکنه ، یکم ایمان داشته باشید

بنظرم اگر شخصیت ها پرت نباشند (که اینجا واقعا نیست) اشکالی نداره تو عنوان بازی «گاد اف وار» باشه !

• Like
Reactions: Arima Kishou
21 سال فعالیت مداوم و 100% موفق ولی دریغ از یک ip جدید، ناامیدکننده است و به نظرم اتلاف استعداد و ظرفیته.
البته اوایل نسل قبل شانسشونو با یه آی پی جدید امتحان کردن و استدیو رو تا مرز بسته شدن بردن. :D کوری به معنای واقعی کلمه سانتا مونیکا رو از تعطیلی نجات داد.

======
اگر بخوام یه مقدار جانب انصاف رو رعایت نکنم GOW رو به طور کلی مدیون کوری بالروگ هستیم نه دیوید جفی. این بنده خدا اونقدری که فکر میکنه تاثیر بزرگی رو موفقیت و عظمت این آی پی نداشته :D

نظر David Jaffe خالق God of War راجع به نمایش بازی:

View attachment 407941
خداروشکر دیوید جفی خوشش نیومده این نشونه خوبیه :D
نسل قبل بعد از اون زباله ای (drawn to death) که به اسم بازی داد متاسفانه درگیر زوال عقلی شدیدی شد و بعد از موفقیت GOW 2018 به اوجش رسید نمیدونم حالا از روی عقده بوده یا تکمیل شدن زوال عقلیش ولی اینکه همچین نظری داده نکته مثبته

الان می فهمم چرا دانته سراغ زن و بچه نمیره :دی

منم اگه زنم بعد ازدواج قابلیت دابل جامپ ام رو ازم می‌دزدید و همه رو رو هوا juggle می کرد اون وقت من کومبوهام وابسته به تیرکمون پسر چلمنگم میشد سمت ازدواج مزدواج نمی رفتم :D

-----

جدا از شوخی واقعا معرفی قوی ای بود
یه مدتی هست شایعه gow با محوریت فی پخش شده بود. من چون فکر می کردم قراره پیش درآمد و prequel باشه هیچ حس خوبی نداشتم بهش
الان صرف این که بازی حقیقتا sequel ه و ما رو به یه ستینک جدید می‌بره نظرم کامل برگشته بهش و شدید منتظرشم

به نظرم بعید نیست یه جایی از بازی حالا یا تایم‌لاین موازی یا یک بخش مشترک داستانی، بشه با کریتوس بازی کرد.
شبیه مراحل آتریوس، قطعا فن سرویس جذابی میشه.
به خصوص اگه به یه شکلی با یه کرمچاله‌ی زمانی در دنیای مردگان،‌بشه کریتوس یونانی فروافتاده به جهان زیرین رو کنترل کنیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or