Multi Platform Onimusha: Way of the Sword

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

1000024212.jpg
بازی Onimusha: Way of the Sword پس از ۱۸ سال دوری، دوباره توسط کپکام رسماً معرفی شد و این بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

1000003172.jpg

فرنچایز اونیموشا اولین بار در سال 2001 با بازی Onimusha: Warlords معرفی شد که بر پایه مکانیسم ضدحمله "Issen" ساخته شده بود. دستکش شیطانی اونیموشا که به عنوان یک عنصر اصلی در این سری معرفی شد، توانایی جذب روح از جنما، موجودات هیولایی و بدشکل از دنیای دیگر را به بازیکن می‌داد.
در مراسم جوایز بازی 2024، با بازگشت قدرتمندانه ای روبرو شدیم. Onimusha: Way of the Sword در کیوتو در اوایل دوره ادو اتفاق می‌افتد. شرور خبیث، Malice، شهر تاریخی را به پناهگاهی تاریک و پیچیده برای بازگشت جنماهای شیطانی تبدیل کرده است.

1000003173.jpg

آخرین ویرایش:

این بازی تو رادارم بود ولی واقعا فراتر از انتظارم خووبه. چه گیم‌پلی خفنی داره. چه انیمیشنایی! وقتی داشت با باسش مبارزه میکرد قشنگ جشنواره‌ی انیمیشنای نرم و زیبا رو شاهد بودیم :D اتمسفر خیلی خفنیم داره. گرافیک هم خیلی خوبه. پرفرومنس هم عالی به نظر میرسید. خلاصه که پشمامون ریخت.

اون اوایلش که بازی معرفی شد حس خوبی خیلی بهش نداشتم نه که بد باشه ها گفتم اینم رفت به خطه ی سولز لایکا پیوست :-sکه یجورای با ریشه بازی فاصله داشت که خوشبختانه کپکام سرافرازمون کرد واقعا باید دس خوش گفت=D> چقدر هنر مندانه گیم پلی بازیو پیاده کردن نه اون سبک قدیمی دیگه جواب نیست نه سولز لایک های الان ترکیب این دوتا با هم میشه این شاهکار که
سر آشپزش کپ کام هست نوش جان =P~
1000089856.jpg

من دمو رو بازی کردم و تجربه کلی بازی برام لذت بخش بود.

مبارزات بازی با اینکه حتی روی درجه سختی بالاتر نسبتا ساده ست (حداقل توی این دمو) و پیچیدگی آنچنان خاصی نداره، سنگین و لذت بخشه و حس خوبی میده. حداقل برای من که به سیستم مبارزات بازیهای هک ان اسلش خیلی سریع و شلوغ علاقه ندارم راضی کننده بود.

از نظر فنی گرافیک بازی واقعا خوبه و رو طراحی محیط ها مشخصه که کار شده و انیمیشنا و جزئیات خود کرکتر اصلی بازی هم خیلی خوب طراحی شده.

ولی مهم تر از اینا ستینگ و lore داستانی بازیه که کاملا اون حس و حال ترکیب شمشیر زنی سامورایی با افسانه های ژاپنی رو القا میکنه.

در کل تجربه دمو رو به همه (مخصوصا کسایی که به افسانه های باستانی ژاپن و اون مدل فضاسازی علاقه دارن) پیشنهاد میکنم .

دمو خوب بود. ترکیبی از حس قدیم و جدیده. یعنی انگار یه نسخه قدیمی رو ریمیک کردن ولی حال و هواش رو حفظ کردن. کامبت بازی خووبه ولی خیلی سادس. قطعا بخشی ازین سادگی رفع میشه با آپگرید شدن و امکانات جدید ولی خب پایه و اساسش رو کاری نمیشه کرد. پَری و دیفلکتش خیلی مهربونه که خب نیازی هم نیست واسه این بازی بیای دو میلی ثانیه پنجره‌ی پَری بذاری. گرافیک خویه. فریم ثابت و خوب. صداپیشگی انگلیسی نچسبید ولی جاپونی خیلی خوبه. محیط خطیشو دوس دارم و امیدوارم تنوع خوبی داشته باشه. باس فایت دمو هم خوب بود. اون قابلیت که اجازه میده وقتی استامینای باس تموم شد انتخاب کنی که دمیج سنگین بدی یا دمیج کم + مقدار زیادی سوب بکشی ازش بیرون رو دوس داشتم. میتونی تصمیم بگیری که چی بیشتر به دردت میخوره تو اون لحظه. استفاده از پَری و دیفلکت هم همینطور. پَری کنی میتونی پشتش اتک بزنی ولی دیفلکت استامینای زیادی ازشون میگیره ولی اتک نمیتونی بزنی بعدش. در کل همونطور که انتظار داشتم و از نمایشاش مشخص بود، فان و سرگرم کنندس.

انیمیشن های بازی فوق العاده اس و همینطور فیزیک بازی. قشنگ یه سامورایی رو اوردن برای موشن کپچر گیم خیلی خوبه. ترکیب ضربات یک دستی و دو دستی خیلی روون و زیباست, پری که میکنی یه انیمیشن زیبایی داره و شمشیر حریف رو قشنگ به سمت دیگه میبره و نقطه تلاقی شمشیر ها یه حالت قرمز رنگی میشه حتی صحنه آهسته میشه.

من تا امروز فکر میکردم سری Ghost سامورایی رو خیلی تمیز درآورده تا اینو بازی کردم :D چقدر همه چیز فان و خفن بود. ضرباتی که میزدی رو قشنگ زیر دستت حس میکردی انگار. باس فایتشم واقعا لذت بخش بود نه اونقدر اذیت کننده سخت بود نه اونقدر راحت که هیچ چالشی نداشته باشه. البته جا داره سخت تر بشه بازی مخصوصا تو انمی های عادی که آدم مجبور شه از آیتم ها و قابلیت ها استفاده کنه.

خیلی وقت بود بازی ژاپنی تو این سبک و سیاق و فاز بازی نکرده بودم یاد دوران PS2 افتادم :D یه حالت کلاسیک داشت.

در کل بازی تکلیفش با خودش مشخصه قراره فان باشه و اون تایمی که میذاری پاش رو لذت ببری قرار نیست چالش خاصی داشته باشه یا عمق خیلی زیادی به همه چیز بده. ساده بودن کامبتش هم به نظرم یه بخشیش به خاطر محدودیت دمو بود قطعا تنوع خوبی باید داشته باشه.

فقط این فیلتری که رو تصویره رو دوست ندارم خیلی همه چیز مردس دیگه کاش یکم سچوریشن و کنتراست غلیظ تری داشت دیگه کم کم بازی داشت سیاه سفید میشد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or