God of War | LAUFEY

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: N/A
پلتفرم‌ها: PlayStation 5

01-development.png

02-story-characters.png

03-gameplay-mechanics.png

04-screenshots.png

05-trailers.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont

آخرین ویرایش:
حالا به جز خوبی هاش چقدر اسم بازی و کاورش داغون و لوسه . کاوره که احتمالا نهایی نیست ولی این اسم بازی خیلی در کنار اسم Gow بد نما میاد . انگار کنار دیس چلوکباب اسمارتیز بذارن . ( دیزنی طوره )

تریلر بازی مقداری حس گیم پلی بازی ها هک اند اسلش ژاپنی رو بهم میده، سریع بودن، استفاده زیاد از مبارزات در ارتفاع دیگر موارد که ژاپنی ها تو هک اند اسلش زیاد استفاده میکنند، البته خوشمم میاد

• Like
Reactions: mobile1199
دوستان كلا با مقوله فرنچايز و اهميت ماركتينگ ظاهرا آشنا نيستن كه ميگن چرا اسمش gow داره توش.
همين الان همه بهش عملا ميگن بازى زن كريتوس بعد اسم خود فرنچايز تو عنوانش نباشه؟ شيشه ميكشيد؟

با این اینترنتی که لطف شده در اختیارت گذاشته شده یه کار مفیدی بکن و زکات علمتو بده :دی

نميخوام :D

ولی جدی بهترین فرمت نمایش بازی همینه. مستقیم بدون تریلر و مسخره بازی بیای گیم پلی نشون بدی همه بفهمن بازیت چیه. امیدوارم باقی هم همین روشو در پیش بگیرن. دوست دارم نمایش بعدی اینترگلکتیک هم عوض تریلر ده دیقه گیم پلی خالص باشه

از اونجایی که ریمیک 3 گانه یونان هم در حال ساخته معرفی این نسخه کار عالی بود امیدوارم نسخه بعدی ماجرای کریتوس هم که در مصر یا جای دیگه هست ساختش در برنامه باشه برای ps6 البته
--
در مورد خود معرفی عالی بود و یکم هم برام وایب onimusha رو داشت

به نظر من خیلی خوب و اپیک بود اوفففف عجب گرافیکی و عجب کامبتی به به , با توجه به لیک های قبل از نمایش خیلی هایپ زیادی نداشتم ولی اوف عجب چیزی نشون دادن لذت بردم هایپ شدم شدید قشنگ کامبت بازی با این ویژوال یعنی لذت خالص
حیف که دوباره بحث رفت سمت ووک بودن یا نبودن والا Faye نه سیاهه نه زشته نه لگبته نه کچله تازه از چیزی که تو رگناروک ازش نشون دادن جذابتره , واقعا نمیدونم بعضی ها چی میخوان :D اسمش هم درست همون چیزیه که باید باشه دیگه بازی تو یونیورس god of war هست و طبق چیزی که یادمه قبلا گفته بودن قراره روایت های مختلفی از این یونیورس ببینیم حالا faye یا لوکی یا کریتوس . اسمش چی باشه مثلا :D
همون اول کاری اومدن 20 دقیقه نمایش خفن نشون دادن دمشون گرم چقدر خوب بود

آخرین ویرایش:
Screenshot_20260603-025416_YouTube ReVanced.jpg

این کامنت یوتیوب خیلی خوب بود :D
دنیای بازی خیلی خفنه. خیلی کجنکاوم بدونم چه کردن با داستان. قراره کیارو ببینیم. نکته‌ی جالب تریلر اینه که فی خیلی راحت از لفظ کشتن استفاده میکنه. دنبال گفتگو و توافق و صلح نیست. دستت خورد به من؟ میکشمت :D قراره بارها خشم و عصبانیتش رو ببینیم و بازیگری که نقش فی رو به عهده داره کارش حرف نداره تو این زمینه. بعد مدت‌ها رفتم سرچ کردم چندتا ری‌اکشن دیدم از ملت و خیلی چسبید. این کامبتی که دیدیم تازه بخش کوچیکی از بازی بود. ابیلیتی‌های جدید و حتی سلاح جدید هم خواهیم داشت. با سرعت و استایل فی خیلی دستشون بازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or