hamid_barca
Loyal Member
گیمر مگه با قندشکن بازی میکنه؟این روشای رایگان هیچکدوم به درد گیم نمیخوره متاسفانه![]()
اون دیگه باید دست به جیب بشیم dns بخریم
گیمر مگه با قندشکن بازی میکنه؟این روشای رایگان هیچکدوم به درد گیم نمیخوره متاسفانه![]()
منم این مشکل را دارم یک روز دیدم دیدم ۱۲۰ گیگ حجم کم کرده بود انگار زمان قطع نت مثل قبل از قطع نت مصرف میکرد من اینچوری مدیریت میکنم استفاده از نت ندارم کلا مودم را خاموش میکنم که دیگه این مشکل بوجود نیاد حالا تو یک ماه باید دید چطور میشه بازم زیاد کم میکنه یا نهدوستان شما هم مثل من اینترنتتون هیچکاری نمیکنید حجم مصرف میکنه؟
فکر میکنم ضریب چندX گذاشتن برای اینترنت من نسبت به قبل خیلی کمتر مصرف میکنم ولی حجم بیشتری ازم کم میشه.
اینا نمیخوان قیمت بسته ها رو ببرن بالا جاش ضریب پنهان گذاشتن.
DNS مگه جواب میده؟گیمر مگه با قندشکن بازی میکنه؟
اون دیگه باید دست به جیب بشیم dns بخریم![]()
هر چی سعی کردم بازی کنم با پینگ و پکت لاس وحشتناک بود آره بابا جوابه.پینگ قندشکن خیلی بالاست.الان با فایراپس fc26 بازی میکنم از چند روز پیش که پکت لاس داشت و پینگ 150 بود امروز رسیده به پینگ 95 و تقریبا استیبل.DNS مگه جواب میده؟هر چی سعی کردم بازی کنم با پینگ و پکت لاس وحشتناک بود
![]()
چه دل خوشی داری داداشدوستان این سامانه ۱۹۵ سازمان تنظیم مقررات کلا تعطیل شده ؟
چون یک زمانی این مشکلات بازی های آنلاین و بسته شدن پورتها اگر گزارش میکردی رسیدگی میکرد ! الان من هرچی میرم شکایت ثبت کنم تو قسمت آدرس خود را روی نقشه مشخص کنید کلا هیچی نمیاره که بشه آدرس وارد کرد و شکایت ثبت کرد ! چون الان ۱ هفته هستش مثلا اینترنت وصل شده ولی من یکبار هم نتونستم به سرورهای call of duty روی ps5 وصل بشم !
نه داداش کشور تو ژنگه حق باید ضریب داشته باشهمنم این مشکل را دارم یک روز دیدم دیدم ۱۲۰ گیگ حجم کم کرده بود انگار زمان قطع نت مثل قبل از قطع نت مصرف میکرد من اینچوری مدیریت میکنم استفاده از نت ندارم کلا مودم را خاموش میکنم که دیگه این مشکل بوجود نیاد حالا تو یک ماه باید دید چطور میشه بازم زیاد کم میکنه یا نه
قبلاً که شکایت توی ۱۹۵ خوب جواب میداد ! من چند بار با همین روش مشکل اینترنت خودمو حل کردمچه دل خوشی داری داداش
با فایرآپس یه دست دوتا رفتم به صفحه انتخاب هیرو نرسیدم بن شدمآره بابا جوابه.پینگ قندشکن خیلی بالاست.الان با فایراپس fc26 بازی میکنم از چند روز پیش که پکت لاس داشت و پینگ 150 بود امروز رسیده به پینگ 95 و تقریبا استیبل.
این بحث تو تاپیک فیفا هم در جریان بود.من که 2 سالی هست استفاده میکنم و خدا رو شکر تا حالا بن نشدمبا فایرآپس یه دست دوتا رفتم به صفحه انتخاب هیرو نرسیدم بن شدم![]()

منم قبل از دی واسه ایکس باکس استفاده میکردم تو همه بازیا خوب کار میکرد واسه همین با خیال راحت رفتم تمدید کردماین بحث تو تاپیک فیفا هم در جریان بود.من که 2 سالی هست استفاده میکنم و خدا رو شکر تا حالا بن نشدم![]()

یکی از بچه ها گفت فایراپس گویا فقط رو xbox گیر میده چون فارمر یا همچین چیزی اونجا زیاد هست وگرنه من رو کامپیوتر و ps5 تاحالا مشکلی نداشتم با فایراپس یا بقیه dnsهامنم قبل از دی واسه ایکس باکس استفاده میکردم تو همه بازیا خوب کار میکرد واسه همین با خیال راحت رفتم تمدید کردم![]()
رو نت فیبر مخابرات قندشکنی مثل v2r رو با vp n share رو کنسول شر کردم از آپدیتینگ اولش رد شد بعدش با دی ان اس فایراپس بازی کردم ولی وارزون مچ شروع نمیشههنوز سرورهای call of duty BO7 در دسترس نیست ؟ کسی تونسته call of duty آنلاین روی کنسول بازی کنه؟