نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2025 | June 6

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
GrPX_2cWIAA6Ihk.jpg

مراسم Summer Game Fest 2025 بامداد روز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰ برگزار می‌شه. این رویداد به صورت زنده از YouTube Theater در لس‌آنجلس پخش خواهد شد.

برای دیدن جدیدترین اخبار و تریلرهای بازی‌ها می‌تونید این رویداد رو دنبال کنید. لینک اضافه کردن به تقویم: Summer Game Fest 2025

نحوه تماشا :

YouTube | Twitch

Last edited by a moderator:
به نظرم مراسم خیلی خوبی نبود و فقط چند تا بازی نظرمو جلب کرد:
Resident Evil 9
Lego Voyagers
Atomic Heart 2
Out of Words
Killer Inn
Mouse: PI for Hire
همشون اگه اشتباه نکنم نمایش اولشون بود غیر از آخری

• Like
Reactions: REROOZ
نمایش ها که خیلی خوب بودن از نظر من.
خودم بیشتر از همه onimousha نظرم رو جلب کرد و همینطور atomic heart 2 به نظرم واقعا جذاب و فان بود، یه حس خیلی خوبی ازش گرفتم.
ILL حالا چندان چیز عجیب غریبی نبود برای من، ژانر fps و horror مطلوبترینه برام ولی احساسم اینه که بازی متوسط رو به خوبی رو داشته باشیم نه کمتر و نه بیشتر.
نمایش mafia خیلی خیلیی بهتر از نمایش های نسخه ۳ هست و حال و هوای خشن و مافیایی و خیانت و عشق و... رو ازش احساس میکنم و بهش امیدوارم.
Re9 خیلی زوده برای قضاوت، کپکام چیزی جز عناوین عالی تا حالا نساخته و خودم با ۲ شماره قبلی اویل شدیدا زندگی کردم، منتها نمایش معرفی نسخه های ۷ و ۸ برای من گیراتر بود، ولی به کپکام مطمئنم👌.
در کل نمایش دیشب خیلی خوب بود.

یه سوال ایونت بعدی مال کدوم کمپانیه ؟
بدردبخورش امشب ساعت ۱۱/۳۰ . Future games show که معمولا هر سال چندتا عنوان خوب تریلر و گیم پلی دارن بعد اونم که فردا شب ساعت ۸/۳۰ هم ماکرو هست

جف کیلی هر موقع هایپ میکنه اتفاقا با یه شو شخمی طرفیم:دی ولی حسی بهم میگه این دفعه واقعا خبرایی هست:دی یعنی نزدیک شدن به آخر نسل باعث میشه بالاخره یه سری بازی ها نمایش داشته باشن و شاید یه شو خوب داشته باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or