تا این لحظه Shecan نقرهای/طلایی/تجاری برای PSN و Xbox و Steam و یه سری گیم های آنلاین (به خصوص تایتل های آسیای شرقی) فعال شده و طی تست خود من روی اکثر ISP های معروف و حتی خصوصی عملکرد مشابه ـی داشته.
در مجموع برای خودم روی فیبر مخابرات و 5G همراه اول اختلال کمتری سر دانلود داشتم، ولی داستانی که هست اینه که رسما رو تمام ISP ها بعد از یه مقدار دانلود سرعت به طرز عجیبی کاهش پیدا میکنه و بعد روی همون سرعت هم ثابت میمونه (i.e. یعنی سرعت دانلود مثلا با 300 Mb/s شروع میشه و بعد 5 دقیقه میرسه به 60 کیلوبایت بر ثانیه) و تا زمانی که بر فرض کانکشن کنسول PS5/XS/PS4/XOne و ... و فرقی هم نمیکنه وای-فای 2.4/5GHz و حتی lan cat6 به صورت دستی قطع نشه، سرعت توی یه محدوده خیلی پایین ثابت میمونه و یا اگر هم خود به خود اوکی بشه با یه نوسان خیلی شدید دوباره برمیگرده همون وضع قبل. ولی خب در مجموع بهتر از هیچی ـه

این داستان سر دانلود فایل PKG گیمهای PS5/PS4 (با لینک استخراج شده از PSX Download Helper) روی IDM با 8 تا کانکشن دانلود هم کم و بیش هست با این تفاوت که سرعت نهایتا تا 24 Mb/s پایین میاد نه بیشتر، ولی خب بازم اون سرعت ـی که میتونه باشه نیست.
از FireOps و TurboDNS هم اشتراک داشتم سرعت اونا هم تو این چند روز رو 500 KB/S (میشه 4 Mb/s) ثابت بوده که برای دانلود خیلی به کار نمیاد.
پ.ن: حالا جدای از شرایط فعلی اینترنت، یه داستانی که حداقل به چشم خود من طی این مدت اومده آپدیت های عجیب غریبی ـه که برای گیم ها دادن! آقا اصلا کاری ندارم خود من برای منزل خارج از کشور پلن فیبر 1 گیگابیت unlimited قرارداد سالیانه دارم و مبلغ هم سر موعد از حساب ـم برداشت میشه با اینکه بیشتر سال همینورم، این ور هم هم باز پرداخت سرجمع ـی که مداوم برای ISP ها دارم نسبتا قابل توجه بوده همیشه که لاقل مشکلات از بابت اینترنت حداقل باشه، ولی با تمام اینا و فرض با کیفیت ترین اینترنت موجود، اینکه رسما چند بار در هفته کنسول رو روشن کنی و هر بار ببینی برای کلی گیم به خصوص تایتل هایی مثل Fortnite و Rocket League یه حجم احمقانه آپدیت اومده فقط کم کاری/lazy بودن اون developer رو نشون میده و هیچ جوره به نظر من توجیه پذیر نیست.
بابا اصن مگه یه آدم چه قدر طول هفته تایم خالی داره برای پلی دادن گیم های مورد علاقه اش؟ فرض بگیریم ماکسیمم 8 ساعت در روز و هر 7 روز هفته، بازم اینکه تا کنسول رو روشن میکنه ببینه یه دفعه 20 گیگ آپدیت برای یه تایتل، 8 گیگ برای یه گیم دیگه، 6 گیگ برای یه گیم و ... واقعا از هر لحاظ تجربه خوشایندی نیست. حالا فکر کن اون پلیر بیچاره multi-platform گیم ها رو هم پلی بده... اصلا یه وضع افتضاح ـی.
حالا جالبی قضیه این جاست که کامیونیتی هایی مثل reddit رو بگردی خیلی از پلیرها حتی خبر ندارن کنسول به وای-فای 2.4 وصل شده یا استاندارد lan ـشون گیگابیتی نیست. من واقعا برام سواله بقیه چی کار میکنن وقتی پلتفرم ـشون رو روشن میکنن و با کلی آپدیت روبهرو میشن

یا احتمالا کنسول دائم رو rest mode ـه و آپدیت ها رو دانلود میکنه (که باز اونم به کرات دیدم آپدیت از سمت سرور push نشده و باید دستی چک میکردم) یا اینکه مستقیما کنار دیتاسنتر نشستن. نمیدونم واقعا من یکی که کم آوردم