سرخط خبرها

به دنبال پیشنهاد بالاتر شرکت Paramount، نتفلیکس از خرید شرکت Warner Bros. Discovery صرف‌نظر کرد.

این دو شرکت از چند ماه گذشته در حال رقابت برای خرید وارنر بودن و پارامونت تلاش زیادی برای تصاحب این شرکت کرد. در نهایت هفته گذشته پارامونت پیشنهاد خرید خودش رو به ۱۱۰ میلیارد دلار افزایش داد، اما نتفلیکس پیشنهاد ۸۳ میلیارد دلاری خودش رو بالا نبرد، چون رقم بیشتر برای اون توجیه اقتصادی نداره. در نتیجه خرید وارنر توسط شرکت پارامونت حالا تقریبا قطعی هست.

نتفلیکس در پیشنهاد خودش قصد داشت استودیوهای مختلف وارنر، آثاری مثل هری پاتر، و شبکه‌هایی مثل HBO رو نگه داره ولی بخش Discovery و شبکه‌های تلویزیونی نظیر TNT و CNN رو جدا کنه و بفروشه. اما پیشنهاد پارامونت شامل همه دارایی‌های وارنر هست، در نتیجه برای سهام‌داران وارنر پیشنهاد بهتری محسوب میشه.

در نتیجه این تصمیم وارنر، حالا این شرکت باید ۲/۸ میلیارد دلار به عنوان جریمه لغو قرارداد به نتفلیکس پرداخت کنه. در واکنش به این خبر سهام نتفلیکس بیش از ۱۱ درصد و سهام پارامونت بیش از ۵ درصد افزایش یافت. سهام وانر هم ۲ درصد افت کرد.

https://www.cnbc.com/2026/02/26/warner-bros-discovery-paramount-skydance-deal-superior-netflix.html

وقتی اینترنت قطع هست هم سایفون وصل میشه، حتی اگر نو اینترنت اکسس هستید، سایفون رو روشن بگذارید، وصل میشه. ماجرای 12 روزه قبلی هم همینطور بود. به اشنایانتون بگید.
من دو ساعت هم همینطور روشن میزارم اما اصلا وصل نمیشه راهکاری چیزی داره؟

بهترین دوران گیمریم رو توی بازیسنتر گذروندم. اگه کسی از من دلخوری داشت یا سر کل کلها کسی رو ناراحت کردم حلالم کنه. سالهای سال کنارتون بودم. دوستتون دارم.
یا سرور جدید یا بن دائم توی سرور قبلی♥️

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or