مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام خدمت دوستان و آقا فرشید عزیز.
اقا مانیتور 27 اینچ برای گیم چی پیشنهاد میدید ؟ هم 1080p هم 2k . بودجه هم نهایت 25-30 . هرچی ارزونتر بهتر :D . این جی پلاس ها خوب هستن یا نه ؟ جدیداش که خمیده هم هستن.

اقا مانیتور 27 اینچ برای گیم چی پیشنهاد میدید ؟ هم 1080p هم 2k . بودجه هم نهایت 25-30 . هرچی ارزونتر بهتر :D . این جی پلاس ها خوب هستن یا نه ؟ جدیداش که خمیده هم هستن.
تو 27 اینچ 1080 یکم تراکمش جالب نیست ولی توکی با بیست و پنج تومن واسه پی سی گیمینگ بهترین چیزی که میشه گرفت msi mag 275qf ـه. asus tuf vg27aq1a هم بعدش گزینه معقولیه ولی دو تومن گرونتره. همین مدل ایسوس یدونه 5a داره که جدیدتره و چند تومن گرونتره. اگه خمیده دوست داری سامسونگ ادیسه جی 5 یه مدل تو همین حدود 27 تومن داره که پنلش وی ای ـه.شیاومی هم g27qi رو داره تو همین حدود 25 تا 27. 30 تومن هم ال جی از سری التراگیر مانیتور داره. اگه میخوای کمتر از چیزی که گفتی هزینه کنی هم کولر مستر یه سری مدل داره که عملکردشون معقوله.مثلا ga2711 یه مانتیور 2کی 100 هرتزیه که با توجه به قیمت 16 تومنیش کیفیت تصویر خوبی داره. جی پلاس مدل گیمینگ جدیدی ندیدم ازش. چهار سال پیش حدودا مانیتور داشت که فکر کنم الان 32 اینچ همون سری حدود 25 تومن باشه که در واقعا مونتاژ همین نوبرند های چینیه. الان ردراگون با همون قیافه و پایه جی پلاس و پنل وی ای و خمیده مدل gmq2712rvc رو با قیمت 22 تومن داره که مشخصاتش رو کاغذ جالبه و جدیدتر هم عرضه شده.منتها تو مانیتور فقط به اعداد نباید توجه کرد و پیشنهادم اینه مدلایی بگیرین که ازش بررسی باشه و پنلشون تست شده باشن. این مدلا حتی مشخصات کاملی هم ازشون موجود نیست که مثلا میزان پوشش رنگشون چطوریه.

مدل ASUS TUF VG279QM5A توصیه میشه در این محدوده قیمت که Fast IPS هست.
‌‌اگر 2K بخواید که مدل‌های کرو مثل MSI MAG 275CQF موجودن، اما با پنل VA که پایینتر از IPS هست.
مدلهای مونتاژ داخلی تا به خودشون زحمت ندن و برای بررسی تخصصی به مدیا نفرستن محلی از اعراب ندارن.

سلام وقت بخیر.
یک کیس در حدود 350 تا 380 تومن معرفی میکنید لطفا.
جدای از کیس مانیتور برای این سیستم چی پیشنهاد میدید؟

قیمتها تقریبی هست و برای کارت گرافیک هم با بودجه ای که دارید میتونید RTX 5070Ti رو بردارید.

1771315202077.png

سلام و وقت به خیر
میخوام یک سیستم جدید ببندم
بودجه هم حدود200
تا یه حدودی ریویو خوندم و اینا
برای cpu بین دو تا گزینه موندم
یکی i5-12600k یکی هم 9600x
برای گرافیک اما خیلی شک و شبهه بیشتره
اول میخواستم 5070 بگیرم بعد دیدم 4070s هم در همون حد کارایی داره
و حتی 3080ti هم خوبه و تو یه مواردی بهتر از 4070s بوده...
ولی خب میترسه آدم از دست دوم گرفتن گرافیک اونم سری 3000 که تو دوران ماینینگ بوده
ممنون میشم راهنمایی کنید

قیمتها تقریبی هست و برای کارت گرافیک هم با بودجه ای که دارید میتونید RTX 5070Ti رو بردارید.

View attachment 406904
ممنون لطف کردید. اگر هزینه بیشتری کنم و Ryzen 7 7800X3D را بگیرم بازدهی محسوس‌تری برای گیمینگ میبینم یا تفاوتی نمیکند؟

ممنون لطف کردید. اگر هزینه بیشتری کنم و Ryzen 7 7800X3D را بگیرم بازدهی محسوس‌تری برای گیمینگ میبینم یا تفاوتی نمیکند؟

بله حتما توصیه میشه، کلا پردازنده های X3D کلا چند سطح بالاتر هستن برای بازی.
البته بهتر هست که 9800X3D خریداری کنید که ساپورت و پشتیبانی بیشتری در آینده داره.

تو 27 اینچ 1080 یکم تراکمش جالب نیست ولی توکی با بیست و پنج تومن واسه پی سی گیمینگ بهترین چیزی که میشه گرفت msi mag 275qf ـه. asus tuf vg27aq1a هم بعدش گزینه معقولیه ولی دو تومن گرونتره. همین مدل ایسوس یدونه 5a داره که جدیدتره و چند تومن گرونتره. اگه خمیده دوست داری سامسونگ ادیسه جی 5 یه مدل تو همین حدود 27 تومن داره که پنلش وی ای ـه.شیاومی هم g27qi رو داره تو همین حدود 25 تا 27. 30 تومن هم ال جی از سری التراگیر مانیتور داره. اگه میخوای کمتر از چیزی که گفتی هزینه کنی هم کولر مستر یه سری مدل داره که عملکردشون معقوله.مثلا ga2711 یه مانتیور 2کی 100 هرتزیه که با توجه به قیمت 16 تومنیش کیفیت تصویر خوبی داره. جی پلاس مدل گیمینگ جدیدی ندیدم ازش. چهار سال پیش حدودا مانیتور داشت که فکر کنم الان 32 اینچ همون سری حدود 25 تومن باشه که در واقعا مونتاژ همین نوبرند های چینیه. الان ردراگون با همون قیافه و پایه جی پلاس و پنل وی ای و خمیده مدل gmq2712rvc رو با قیمت 22 تومن داره که مشخصاتش رو کاغذ جالبه و جدیدتر هم عرضه شده.منتها تو مانیتور فقط به اعداد نباید توجه کرد و پیشنهادم اینه مدلایی بگیرین که ازش بررسی باشه و پنلشون تست شده باشن. این مدلا حتی مشخصات کاملی هم ازشون موجود نیست که مثلا میزان پوشش رنگشون چطوریه.
دوست عزیز این مانیتور های رد دراگون از نظر کیفیت و طول عمر چطورن ؟

سلام و وقت به خیر
میخوام یک سیستم جدید ببندم
بودجه هم حدود200
تا یه حدودی ریویو خوندم و اینا
برای cpu بین دو تا گزینه موندم
یکی i5-12600k یکی هم 9600x
برای گرافیک اما خیلی شک و شبهه بیشتره
اول میخواستم 5070 بگیرم بعد دیدم 4070s هم در همون حد کارایی داره
و حتی 3080ti هم خوبه و تو یه مواردی بهتر از 4070s بوده...
ولی خب میترسه آدم از دست دوم گرفتن گرافیک اونم سری 3000 که تو دوران ماینینگ بوده
ممنون میشم راهنمایی کنید

بابت محاسبه قیمتها شاید بیشتر از دویست تومن برای سیستم بر پایه قطعاتی که مد نظر دارید لازم باشه:

1771422294036.png

گویا سوال شما جا افتاده بود.
در مورد پردازنده اتفاقا 9600X گزینه بهتری هست، نسبت به پلتفرم قدیمی اینتل جای ارتقای بیشتری داره و راندمانش هم بهتره.
در مورد گرافیک هم من نسل 3000 رو دیگه توصیه نمیکنم، یا 4070 یا 5070 رو در نظر داشته باشید و این که هر چی جدیدتر باشه مدت بیشتری براش درایور منتشر خواهد شد.

دوست عزیز این مانیتور های رد دراگون از نظر کیفیت و طول عمر چطورن ؟
گفتم تو پستم هم. اینا بررسی نشده که در مورد کیفیتش نظر خاصی باشه. حدود دو سال هم هست داره مانیتور میزنه و در مورد طول عمرش هم نمیشه نظر داد.در حال حاضر باید به نظر مصرف کننده ها تو دیجی کالا و امثال اون اکتفا کنید.
هر موقع اسم جدیدی در بازار دیدید (تویستد مایند و ردراگون و غیره) تو گوگل سرچ کنید ببینید به غیر از زبان فارسی چی پیدا می کنید.اینا معمولا توی بازار کشورهای در حال توسعه فعالیت میکنن و از کاتالوگ شرکت های تولید انبوه ( مثل یانژون و پرفکت دیسپلی و غیره) مدل انتخاب میکنن و با برند خودشون میفروشن و مزیت رقابتیشون هم کیفیت نیست، قیمت کمشونه.
الان وقتی مثلا اون مدل msi که گفتم با همون قیمت ردراگون با پنل Rapidips و مشخصات بهتر هست همون مزیت قیمت رو هم نداره.

سلام و درود،
دوستان من یه مانیتور 1080 میخوام بخرم
این مدل مد نظرم هست
ام اس ای MSI G255PF تو مشخصات که ظاهرن از همه ی 1080 ها بهتره،
دوستان نظری دارن، یا مانیتور بهتر از این سراغ دارن، البته حدودا تو این رنج قیمت 20 تومن
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی

لطف می‌کنید یک مانیتور curved 34 یا غیر curved (بین 27 تا 32) هم برای این سیستم معرفی کنید.
MSI MAG 321CQF یه نمونه هست. یکی دو تا مدل تخت هم پستهای قبلی به دوستان معرفی کرده بودم.

سلام و درود،
دوستان من یه مانیتور 1080 میخوام بخرم
این مدل مد نظرم هست
ام اس ای MSI G255PF تو مشخصات که ظاهرن از همه ی 1080 ها بهتره،
دوستان نظری دارن، یا مانیتور بهتر از این سراغ دارن، البته حدودا تو این رنج قیمت 20 تومن
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی

برای 1080p بهترین ابعاد نهایتا تا 24 اینچ هست که انتخاب شما خوبه و پنل خوبی هم داره.
باز اگه دوستان مدلهای موجود بهتری سراغ دارن معرفی کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or