اینترنت فیبر نوری (تانوما)

از من خیلی از شیلتر ها وصل هم میشن از جمله همین دوتا ولی سایتی را باز نمیکنن
پهنای باند بین الملل خیلی کاهش پیدا کرده، برای همین در طول روز اگرم وصل بشی به دلیل ترافیک بالا سرعتش در حد کیلوبایته. ولی ساعت های خلوت مثل ۳ نصفه شب به بعد ترافیک خلوت میشه و سرعت بالا میره.
رسما سه روزه که الآن کلا تنظیم خوابم به فنا رفته! اگر کار مهمی داشته باشی مجبوری بذاری برای اون تایم ها، یا vps بگیری!

1770539629143.png

می‌دونم چیز مهمی نیست، ولی دیشب برای اولین بار طعم فیبر نوری رو چشیدم. لینک داخلی رو با سرعت ۱۲۴ مگ می‌گرفت. ۶۰ گیگ رو کمتر از ۲۰ دقیقه تموم کردم. باورنکردنی بود. یعنی ضربدر ۸ بکنی می‌شه ۹۹۲ که همون ۱۰۰۰ مگابیتی هست که مال طرح نوشتن. لینک خارجی رو هم امتحان کردم، با سرعت ۴۰-۴۵ مگ می‌گرفت. فقط داخلی اینجوری سرعت بالا بود.

دوستان من مودمم فیبر ایرانسل eltex (اون مشکی رنگهای روسیه).
به خاطر ضعف وایرلسش یه روتر wifi 6 خریدم و میخوام اینترنت مودم رو به روتر بدم.
ولی داخل تنظیمات مودم گزینه WAN یا Bridge و Routing و... وجود نداره که اینترنت رو مستقیم بدم به روتر.

سوال کردم میگن یا باید یوزر پس سطح بالاتر برای تنظیمات مودم داشته باشی که هرجایی گشتم و مواردی که تو سطح نت بود رو امتحان کردم و نشد. (مثل admin telecom و...)
یا اینکه میگن با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیر که برات از همونجا تنظیمات رو درست میکنن.
اما الان تماس گرفتم و تیکت ثبت کرد و گفت یکی دو روزی طول میکشه و تیم فنی باهاتون تماس میگیره.
شما تجربه مشابهی داشتین؟
راه حل سریعتری نیست؟

خب همین الان تماس گرفتن و گفتن متاسفانه این مورد تو چارت سازمانی ما نیست و شما باید از بیرون و موسساتی که کار شبکه میکنن سوال کنین!!
بخش فنی ایرانسل هم بود!؟؟؟
این دیگه چه جورشه؟!!

خب همین الان تماس گرفتن و گفتن متاسفانه این مورد تو چارت سازمانی ما نیست و شما باید از بیرون و موسساتی که کار شبکه میکنن سوال کنین!!
بخش فنی ایرانسل هم بود!؟؟؟
این دیگه چه جورشه؟!!
این من بودم که بن شدم ، خیلی وقت بود سر نمیزدم و الان هم واقعا نمیخواستم لاگین کنم و با این اکانت که از قدیم داشتم اومده بودم.
خواستم بگم آخرش همینطوری معمولی مودم رو وصل کردم به روتر ولی dhcp رو روی مودم خاموش نکردم و گذاشتم خودش آی پی بده.
جواب میده ولی اگه بریج میشد خیلی بهتر بود.

خلاصه این شرایط فنی و پشتیبانی ایرانسله ، خواستم بگم عمق فاجعه رو درک کنین.

دوستان یه روتر خوب واسه وایفای 6 بگید
مودمم ضعیفه HG8546M
میخوای وی پی ان هم روش ست کنی ؟
من Xiaomi ax3000t دارم راضیم ، البته الان قیمتش رو دیدم کرک و پرم ریخت
با این قیمت میتونی wifi7 شیاومی یا هواوی بگیری
البته اگر دنبال openwrt و vpn هستی باید بری سراغ مدل های که ساپورت کنن

• Like
Reactions: m.d.makan
دوستان یه روتر خوب واسه وایفای 6 بگید
مودمم ضعیفه HG8546M
میخوای وی پی ان هم روش ست کنی ؟
من Xiaomi ax3000t دارم راضیم ، البته الان قیمتش رو دیدم کرک و پرم ریخت
با این قیمت میتونی wifi7 شیاومی یا هواوی بگیری
البته اگر دنبال openwrt و vpn هستی باید بری سراغ مدل های که ساپورت کنن

من همین چند روز پیش شیائومی AX3000 RD28 خریدم.
Screenshot 2026-02-16 185826.jpg

ازش راضیم ، میخواستم یه چی بخرم که بشه روش openwrt نصب کرد و vpn هم بشه بهش داد ولی قیمتها خیلی بالا بود و منصرف شدم.
این هم الان با تخفیف قیمت در دسترس تری داره.
من 7 تومن خریدم.
خوبیش اینه که بعدا اگه پول دستت اومد یه دونه دیگه از همین میتونی بخری و تو خونه باهاش ست کنی (مش) و کیفیت و قدرت وایفای و پوشش شبکه رو خیلی بهتر کنی.
مثلا یکی رو بزاری تو اتاق و اون یکی رو بزاری تو پذیرایی و الی آخر.

برای وایفای 6 من ازش راضیم ، تو باند 5 گیگاهرتز به راحتی میتونم تو پذیرایی بازیهام رو روی گوشی استریم کنم.
با مودمی که از ایرانسل گرفته بودم تو 30 سانتیمتریِ مودم هم نمیتونستم و همش استاتر و لگ/فریز چند ثانیه ای میداد(البته وایفای 5 بود ولی خب خیلی داغون بود)

اما اگه VPN واقعا برات مهمه همین Xiaomi ax3000t که دوستمون گفت عالیه ، یه 5-4 تومنی گرونتره ولی خیلی خوبه.

من همین چند روز پیش شیائومی AX3000 RD28 خریدم.
View attachment 406880

ازش راضیم ، میخواستم یه چی بخرم که بشه روش openwrt نصب کرد و vpn هم بشه بهش داد ولی قیمتها خیلی بالا بود و منصرف شدم.
این هم الان با تخفیف قیمت در دسترس تری داره.
من 7 تومن خریدم.
خوبیش اینه که بعدا اگه پول دستت اومد یه دونه دیگه از همین میتونی بخری و تو خونه باهاش ست کنی (مش) و کیفیت و قدرت وایفای و پوشش شبکه رو خیلی بهتر کنی.
مثلا یکی رو بزاری تو اتاق و اون یکی رو بزاری تو پذیرایی و الی آخر.

برای وایفای 6 من ازش راضیم ، تو باند 5 گیگاهرتز به راحتی میتونم تو پذیرایی بازیهام رو روی گوشی استریم کنم.
با مودمی که از ایرانسل گرفته بودم تو 30 سانتیمتریِ مودم هم نمیتونستم و همش استاتر و لگ/فریز چند ثانیه ای میداد(البته وایفای 5 بود ولی خب خیلی داغون بود)

اما اگه VPN واقعا برات مهمه همین Xiaomi ax3000t که دوستمون گفت عالیه ، یه 5-4 تومنی گرونتره ولی خیلی خوبه.
اینترنت رو از مودم چه جوری می رسونید به این دستگاه با سیم ؟

اینترنت رو از مودم چه جوری می رسونید به این دستگاه با سیم ؟
کابل لن گیگابیتی پشت مودم رو میزنی به روتر.
از روتر هم کابل لن رو وصل میکنی به PC.
خودش همه کار رو میکنه ، نیاز به کار خاصی نداری.

من پورت یک پشت مودم رو زدم به پورت دوم روتر.
پورت یک روتر رو هم وصل کردم به PC.
=========
دوتا کابل cat6 یا بهتر نیاز داری که احتمالا یکدونه رو خودت داری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or