VICE
کاربر سایت
واسه من هاتاسپات شیلد و سایفون کار میکنهسلام
فیبرمخابرات با چی وصلین؟
هات اسپات چه لوکیشنی وصل میشی؟واسه من هاتاسپات شیلد و سایفون کار میکنه
هات اسپات چه لوکیشنی وصل میشی؟
رو حالت اتوماتیک کانکت میشه اما چیزی لود نمیشه
از من خیلی از شیلتر ها وصل هم میشن از جمله همین دوتا ولی سایتی را باز نمیکننواسه من هاتاسپات شیلد و سایفون کار میکنه
پهنای باند بین الملل خیلی کاهش پیدا کرده، برای همین در طول روز اگرم وصل بشی به دلیل ترافیک بالا سرعتش در حد کیلوبایته. ولی ساعت های خلوت مثل ۳ نصفه شب به بعد ترافیک خلوت میشه و سرعت بالا میره.از من خیلی از شیلتر ها وصل هم میشن از جمله همین دوتا ولی سایتی را باز نمیکنن
این من بودم که بن شدم ، خیلی وقت بود سر نمیزدم و الان هم واقعا نمیخواستم لاگین کنم و با این اکانت که از قدیم داشتم اومده بودم.خب همین الان تماس گرفتن و گفتن متاسفانه این مورد تو چارت سازمانی ما نیست و شما باید از بیرون و موسساتی که کار شبکه میکنن سوال کنین!!
بخش فنی ایرانسل هم بود!؟؟؟
این دیگه چه جورشه؟!!
میخوای وی پی ان هم روش ست کنی ؟دوستان یه روتر خوب واسه وایفای 6 بگید
مودمم ضعیفه HG8546M
دوستان یه روتر خوب واسه وایفای 6 بگید
مودمم ضعیفه HG8546M
میخوای وی پی ان هم روش ست کنی ؟
من Xiaomi ax3000t دارم راضیم ، البته الان قیمتش رو دیدم کرک و پرم ریخت
با این قیمت میتونی wifi7 شیاومی یا هواوی بگیری
البته اگر دنبال openwrt و vpn هستی باید بری سراغ مدل های که ساپورت کنن
اینترنت رو از مودم چه جوری می رسونید به این دستگاه با سیم ؟من همین چند روز پیش شیائومی AX3000 RD28 خریدم.
View attachment 406880
ازش راضیم ، میخواستم یه چی بخرم که بشه روش openwrt نصب کرد و vpn هم بشه بهش داد ولی قیمتها خیلی بالا بود و منصرف شدم.
این هم الان با تخفیف قیمت در دسترس تری داره.
من 7 تومن خریدم.
خوبیش اینه که بعدا اگه پول دستت اومد یه دونه دیگه از همین میتونی بخری و تو خونه باهاش ست کنی (مش) و کیفیت و قدرت وایفای و پوشش شبکه رو خیلی بهتر کنی.
مثلا یکی رو بزاری تو اتاق و اون یکی رو بزاری تو پذیرایی و الی آخر.
برای وایفای 6 من ازش راضیم ، تو باند 5 گیگاهرتز به راحتی میتونم تو پذیرایی بازیهام رو روی گوشی استریم کنم.
با مودمی که از ایرانسل گرفته بودم تو 30 سانتیمتریِ مودم هم نمیتونستم و همش استاتر و لگ/فریز چند ثانیه ای میداد(البته وایفای 5 بود ولی خب خیلی داغون بود)
اما اگه VPN واقعا برات مهمه همین Xiaomi ax3000t که دوستمون گفت عالیه ، یه 5-4 تومنی گرونتره ولی خیلی خوبه.
کابل لن گیگابیتی پشت مودم رو میزنی به روتر.اینترنت رو از مودم چه جوری می رسونید به این دستگاه با سیم ؟