سلام پلاگین رو چطور کیل کنم.فریمور ۴.۵۰ .بازیهای بدون بکپورت خیلی ریختم و مشکلی نداشتم.اما بازیهای بکپورت دار و وقتی دانلود میکنم یه بیس داره ویه بکپورت .توی پوشه بکپورت دقیقا چنتا فایل هست که عینش توی بیس هم هست .یکی از دوستانم گفت پوشه های بکپورت رو داخلشو کپی کن توی بیس .دقیقا هر پوشه مشابه رو از بکپورت به بیس انتقال بده وسوال ریپلیس میاد ok کن .دقیقا مثل پوشه crack تو بازی های PC قدیم .حالا ممنون میشم راه حلشو به من کمک کنید .خیلی تو مخ من رفته
با اتاهن گزینه داره می زنی
دیگه گلابی تر از اجرا بکپورت نداریم کلش کپی می کنی بعد از هک پلاگینش یک بار کیل و مجدد راه اندازی می کنی همین
ابتدای اجرای بازی باید بزنه پچ انجام شد بزنه همون لحظه بازی اجرا می شه تمام
کلا برای بکپورت فقط 7.XX که خیلی تمیز اجرا می شه اکثر بازی ها هم بکپورتش گرفتن الباقی زیاد بهش دل خوش نکن
برای 4 فقط شاید هک کامل بیاد فعلا با همین روش ها سعی کن راضی باشی اگه نه که اپدیت کن بره اگه نه صبر باید داشته باشی صبر زیاد چون ممکنه حتی 2 3 سال زمان ببره همچین هکی
در کل زیر 5 شانس خوبی برای هک کامل داره بعدش زیر 8 بقیه هم خیلی بعیده
با این حال اینم بگم که زیر 5 هک کامل هم بشه شاید بکپورت هاش درست نشه عین زیر 3 که هک کامل شده یکجورایی اما چیزی دستشون نگرفته توی این زمینه
هک 4.5 اگه درست یادم باشه حتی اس اس دی داخلی هنوز فعال نشده VRR که مطمئنم نداره با رزولوشن 2K
اینجور چیزاش هک کاملم بشه بعید بتونن براش کاری بکنن مگه 1 در 1000 براش کاستوم فریمور بتونن بدن که بیان فریمورهای اخریش خودشون دستکاری کنن بدن به خورد دستگاه
خلاصه اینکه صحنه هک حساب و کتاب نداره یه دفعه می بینی خیلی چیزا می شه می بینی عین سوییچ کلا به بن بست می خوره خیلی ها سر سوییچ منتظر هک نرم افزاری موندن سخت افزاری هک نکردن کلا باختن هم باختن هم سوختن
این اروها رو میبینم سردرگم و نامید میشم .... کنسولم داره با بازای قدیم خاک میخوره و بعدش خدا میداند فردا زنده هستیم یا مرده ؟؟؟
میخام بدم بازیای سونی 4 رو بریزم فعلا. بازی کنم و البته اگه لگ یا ارور نمیده و پایداره ........
هیچ ربطی به بازی نداره و اساسا اگه کرم نریزی و یا بازی جدید بهش نشناسی خاموشی اصلا نداره فقط موقع هک ممکنه چت بزنه دستگاه ری استارت بشه که شانسیه گاهی 10 بار پشت هم اوکیه گاهیم 2 3 بار پشت هم چت می زنه تا هک بشه اما در کل درصد اینکه با بار اول بشه جدیدا خیلی بالا رفته خیلیم سریع دیگه هک می شه
هک که شد دیگه مشکلی پیش نمیاد مگه گاهی موقع شناسوندن بازی جدید دیتا بیس خراب بشه که می زنه هکش می پرونه باید ری استارت کنی دوباره هکش کنی