اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

9.4 .... همش نشستم خدای جنگ راگنارک رو بازی میکنم بخش دی ال سی ...تکراری تکرای ... یه لیست میدم ببین کدوماش بدون هیچ ارور باگ و خاموشی و بدون دردسر راحت اجرا میشه البته فقط بازیای سونی 4 ...
خب میتونی y2jb رو اجرا کنی دیگه
اکثر بازیهای بدون مشکل اجرا میشن روش

9.4 .... همش نشستم خدای جنگ راگنارک رو بازی میکنم بخش دی ال سی ...تکراری تکرای ... یه لیست میدم ببین کدوماش بدون هیچ ارور باگ و خاموشی و بدون دردسر راحت اجرا میشه البته فقط بازیای سونی 4 ...
بیشتر این خطاهایی میبینی برای فرمیور پایین کنسول ها و قضیه بکپورت بازی هاست یا استفاده از ورژن پایین نرم افزارها از مله itemzflow هست
خودم کلی بایز نصب کردم کلی بازی اجرا کردم هیچ خطایی موقع اجرا بازی ندیدم

فقط مسئله خیلی مهم تاکید میکنم مهم داشتن یک ssd external خوب هست بازی های ps5 را از روی ssd اجرا کن ps4 از روی هارد خود دستگاه بازی های ps5 هم میشه روی حافظه داخلی نصب کرد ولی دردسر و وقت کپی کردن بازی روی هارد داخلی هست

بیشتر این خطاهایی میبینی برای فرمیور پایین کنسول ها و قضیه بکپورت بازی هاست یا استفاده از ورژن پایین نرم افزارها از مله itemzflow هست
خودم کلی بایز نصب کردم کلی بازی اجرا کردم هیچ خطایی موقع اجرا بازی ندیدم

فقط مسئله خیلی مهم تاکید میکنم مهم داشتن یک ssd external خوب هست بازی های ps5 را از روی ssd اجرا کن ps4 از روی هارد خود دستگاه بازی های ps5 هم میشه روی حافظه داخلی نصب کرد ولی دردسر و وقت کپی کردن بازی روی هارد داخلی هست
برای اجرای بهتر بازیای پلی 5 باید یه هارد اکسترنال اس اس دی هم باشد .. برای اجرای بازیای پلی 4 راحت با هارد داخلی پلی5 اجرا میشه درسته ؟
مسئله اجرا بازیای پلی5 فقط دردسر کپی کردنش هس و و وقت گیر ... وگرنه اگه بازیای پلی 5 رو رو همون هارد داخلیش نصب کنی راحت اجرا میشه دبون خطا ؟

• Like
Reactions: esi overlord
ببخشید هک yj2b برای 4.50 بدون بالا بردن فریمور امکان داره
بله اما توصبه نمیشه
مثل این دوستمون با خطا ها و اجرا نشدن خیلی چیزها مواجه میشی
توصیه میشه اخرین فریمور رسمی سونی رو بریزی بعد با y2jb هر بازی که خاستی رو اجرا کنی

برای اجرای بهتر بازیای پلی 5 باید یه هارد اکسترنال اس اس دی هم باشد .. برای اجرای بازیای پلی 4 راحت با هارد داخلی پلی5 اجرا میشه درسته ؟
مسئله اجرا بازیای پلی5 فقط دردسر کپی کردنش هس و و وقت گیر ... وگرنه اگه بازیای پلی 5 رو رو همون هارد داخلیش نصب کنی راحت اجرا میشه دبون خطا ؟
اساسا اس اس دی اکسترنال فقط برای بازیهای پی اس ۵ لازمه
بازیهای پی اس ۴ نصبی هست و اتومات داخل حافظه داخلی کنسول نصب میشه

آخرین ویرایش:
بله اما توصبه نمیشه
توصیه میشه اخرین فریمور رسمی سونی رو بریزی بعد با y2jb هر بازی که خاستی رو اجرا کنی

البته اخرین فریمور که مناسب هک هستش که میشه 9.6 با 10.01 فکر میکنم

البته اخرین فریمور که مناسب هک هستش که میشه 9.6 با 10.01 فکر میکنم
اخری برای y2jb میشه ۱۰.۰۱ ( خودم اخیرا به این فریمور بروز کردم کنسولم رو )
برای luacore میشه ۱۲.۴۰ ( نیاز به دیسک داره )

آخرین ویرایش:
بله اما توصبه نمیشه

یعنی اگر بنده بخام این بازیا رو که لیست دادم نصب و اجرا کنم و فقط نسخه پلی 5 ... حتما باید اس اس دی اکسترنال داشته باشم ؟

Black Ops Cold War , Modern Warfare II 2022 , Black Ops 6 , 7

Black Myth Wukong

The Last of Us Part II Remastered
The Last of Us Part I

elendig ring

Horizon: Zero Dawn - Remastered

marvel spiderman miles morales
spiderman remester

Wo Long fallen Dynasty

lise of p

ghost of tsushima: director's cut

red dead redemption 1 remastered

یعنی اگر بنده بخام این بازیا رو که لیست دادم نصب و اجرا کنم و فقط نسخه پلی 5 ... حتما باید اس اس دی اکسترنال داشته باشم ؟

Black Ops Cold War , Modern Warfare II 2022 , Black Ops 6 , 7

Black Myth Wukong

The Last of Us Part II Remastered
The Last of Us Part I

elendig ring

Horizon: Zero Dawn - Remastered

marvel spiderman miles morales
spiderman remester

Wo Long fallen Dynasty

lise of p

ghost of tsushima: director's cut

red dead redemption 1 remastered
بله شما نیاز به اس اس دی اکسترنال داری
یه سری از بازیهای که گفتی نسخه پی اس ۵ هک شدش نیومده ولی نسخه پی اس ۴ همشون موجوده ( خیلی ام فرقی با نسخه ۵ ش نداره )
و اینکه اساسا بازیهای ۵ به دلیل اینکه یه پوشس و هزاران فایل داره انتقالش به حافظه داخلی کنسول سخته
مثلا استرو بات رو من با اس اس دی اکسترنال adata که سرعتشم اتفاقا خیلی بالاس (۲ گیگ بر ثانیه ) نتونستم انتقال بدم اینقد طول میکشه از خیرش میگذری رو همون اکسترنال بازی میکنی

بله شما نیاز به اس اس دی اکسترنال داری
یه سری از بازیهای که گفتی نسخه پی اس ۵ هک شدش نیومده ولی نسخه پی اس ۴ همشون موجوده ( خیلی ام فرقی با نسخه ۵ ش نداره )
و اینکه اساسا بازیهای ۵ به دلیل اینکه یه پوشس و هزاران فایل داره انتقالش به حافظه داخلی کنسول سخته
مثلا استرو بات رو من با اس اس دی اکسترنال adata که سرعتشم اتفاقا خیلی بالاس (۲ گیگ بر ثانیه ) نتونستم انتقال بدم اینقد طول میکشه از خیرش میگذری رو همون اکسترنال بازی میکنی
اگر این حرکت رو که دوستمون در این پست کفته بیاد ...سریع انتقال داده میشه درسته ...

سلام دوستان .بعد از کلی سرو کله زدن با هاست های آنلاین وعوض کردن ایتا هن و غیره و نحوه کپی بکپورتو غیره ،بالاخره با انجام هک yj2b روی فریمور ۴.۵۰ همون اول به شدت پایدار با هک یوتیوب بازیهای 5 رو تونستم بیارم و میترسیدم نیاره ..که آورد خداروشکر .همشونم با هارد ssd سامسونگ خیلی خوب میاره مثل astro و ...

• Like
Reactions: esi overlord
خیر
خبری از هک فریمور بالاتر 10.01 برای ps5 نیست؟ منظورم روش های بدون نیاز به دیسک هست مثل y2jb

سلام من با kstuff هک میکنم homebrew اجرا میکنم ارور کانکت اینترنت میده
عکس بزار

اگر این حرکت رو که دوستمون در این پست کفته بیاد ...سریع انتقال داده میشه درسته ...
این که چند روز پیش اومد
اپلیکیشنشم گذاشتم خودم برای تبدیل پوشه بازی به یک فایل

آخرین ویرایش:
سلام پلاگین رو چطور کیل کنم.فریمور ۴.۵۰ .بازیهای بدون بکپورت خیلی ریختم و مشکلی نداشتم.اما بازیهای بکپورت دار و وقتی دانلود میکنم یه بیس داره ویه بکپورت .توی پوشه بکپورت دقیقا چنتا فایل هست که عینش توی بیس هم هست .یکی از دوستانم گفت پوشه های بکپورت رو داخلشو کپی کن توی بیس .دقیقا هر پوشه مشابه رو از بکپورت به بیس انتقال بده وسوال ریپلیس میاد ok کن .دقیقا مثل پوشه crack تو بازی های PC قدیم .حالا ممنون میشم راه حلشو به من کمک کنید .خیلی تو مخ من رفته
با اتاهن گزینه داره می زنی
دیگه گلابی تر از اجرا بکپورت نداریم کلش کپی می کنی بعد از هک پلاگینش یک بار کیل و مجدد راه اندازی می کنی همین
ابتدای اجرای بازی باید بزنه پچ انجام شد بزنه همون لحظه بازی اجرا می شه تمام
کلا برای بکپورت فقط 7.XX که خیلی تمیز اجرا می شه اکثر بازی ها هم بکپورتش گرفتن الباقی زیاد بهش دل خوش نکن
برای 4 فقط شاید هک کامل بیاد فعلا با همین روش ها سعی کن راضی باشی اگه نه که اپدیت کن بره اگه نه صبر باید داشته باشی صبر زیاد چون ممکنه حتی 2 3 سال زمان ببره همچین هکی
در کل زیر 5 شانس خوبی برای هک کامل داره بعدش زیر 8 بقیه هم خیلی بعیده
با این حال اینم بگم که زیر 5 هک کامل هم بشه شاید بکپورت هاش درست نشه عین زیر 3 که هک کامل شده یکجورایی اما چیزی دستشون نگرفته توی این زمینه
هک 4.5 اگه درست یادم باشه حتی اس اس دی داخلی هنوز فعال نشده VRR که مطمئنم نداره با رزولوشن 2K
اینجور چیزاش هک کاملم بشه بعید بتونن براش کاری بکنن مگه 1 در 1000 براش کاستوم فریمور بتونن بدن که بیان فریمورهای اخریش خودشون دستکاری کنن بدن به خورد دستگاه
خلاصه اینکه صحنه هک حساب و کتاب نداره یه دفعه می بینی خیلی چیزا می شه می بینی عین سوییچ کلا به بن بست می خوره خیلی ها سر سوییچ منتظر هک نرم افزاری موندن سخت افزاری هک نکردن کلا باختن هم باختن هم سوختن
این اروها رو میبینم سردرگم و نامید میشم .... کنسولم داره با بازای قدیم خاک میخوره و بعدش خدا میداند فردا زنده هستیم یا مرده ؟؟؟
میخام بدم بازیای سونی 4 رو بریزم فعلا. بازی کنم و البته اگه لگ یا ارور نمیده و پایداره ........
هیچ ربطی به بازی نداره و اساسا اگه کرم نریزی و یا بازی جدید بهش نشناسی خاموشی اصلا نداره فقط موقع هک ممکنه چت بزنه دستگاه ری استارت بشه که شانسیه گاهی 10 بار پشت هم اوکیه گاهیم 2 3 بار پشت هم چت می زنه تا هک بشه اما در کل درصد اینکه با بار اول بشه جدیدا خیلی بالا رفته خیلیم سریع دیگه هک می شه
هک که شد دیگه مشکلی پیش نمیاد مگه گاهی موقع شناسوندن بازی جدید دیتا بیس خراب بشه که می زنه هکش می پرونه باید ری استارت کنی دوباره هکش کنی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or