Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

مشکل من این Tone کار بود، توی مانگا خیلی جدی و دارک بود، اما اینجا کمدی و در حدی با وایب Kill Bill درآورده بودند.
با اینحال من خیلی بدم نیومد. برعکس خود Culling Games و کانسپت اش در قسمت سوم...که واقعا بدترین بتل رویالی که توی عمرم دیدم.
همه چیش بد بود واقعا. پاورآپ شدنم یه قاعده ای داره. تو قسمت اول اون سکانس ها رو از زنین ها نشون داد بعد تو قسمت چهارم اینطوری. بزرگترین اشتباه gege حذف توجی بود از اول. بعد یهو با خودش گفت ولش کن بذار سریع یکی مثل توجی بذارم جاش.
کلا امیدوارم ماکی رو نبینیم زیاد دیگه. کاراکترش برای من مرد به شخصه.

من اصلا کلا پوینت ماجرا رو نفهمیدم تو این بتل رویال :D قوانینشم از خودش چرت تر.

یعنی فقط من با این فصل جوجوتسو دارم حال می‌کنم؟

نه منم خیلی خوشم اومده از همه چیزش. از کیفیت کار بگیر تا کارگردانی و مبارزات و شخصیتا و طنزش. چیزی که خیلی تو این فصل توجهمو جلب کرده زاویه دوربینه. خیلی از سکانسا به لطف همین دوربین واسم جذاب‌تر شدن. قسمت ششم خیلی خوب بود. جوجوتسوی خفنی رو کردن تو این قسمت.

فصل دوم فریرن هم همچنان عالیه مثل فصل اولش.
حادثه‌ی داروین هم چهار قسمت دیدم جالب بوده تا اینجا.
هلز پردایس هم خووبه فصل جدیدش.

همه چیش بد بود واقعا. پاورآپ شدنم یه قاعده ای داره. تو قسمت اول اون سکانس ها رو از زنین ها نشون داد بعد تو قسمت چهارم اینطوری. بزرگترین اشتباه gege حذف توجی بود از اول. بعد یهو با خودش گفت ولش کن بذار سریع یکی مثل توجی بذارم جاش.
کلا امیدوارم ماکی رو نبینیم زیاد دیگه. کاراکترش برای من مرد به شخصه.

من اصلا کلا پوینت ماجرا رو نفهمیدم تو این بتل رویال :D قوانینشم از خودش چرت تر.
اتفاقا من ماکی رو دوست دارم، جایگزین خوبی برای توجی شد. اما خب یک مشکل داستان اینکه تقریبا از لحاظ فیزیکی یوجی هم قدرت های جوجوتسو رو داره و هم فیزیک قوی:دی

اما اینکه یوتا و ماکی از یکجایی ببعد همراه با یوجی شخصیت اصلی میشن، خیلی از لحاظ داستانی کار عجیبی بود. چون مثلا یکی مثل مگومی پردازشش با مقوا برابری می کنه.:دی بنظرم بیشترین کرکتری در کل داستان حیف شد مدیر مدرسه هست، چه صداگذاری هم داشت.

پ.ن: هاکاری خدایی خیلی خوبه.

کل این ارک کولینگ گیم خیلی بد نوشته شده انگار میخواسته خیلی پیچیده کنه داستانو(قسمت دوم این فصل خیلی خیلی بد بود) ولی موفق نشده نتیجه یکی از بدترین ارکای جوجوتسو هستش فقط توش چندتا فایت داره این ارکم شروع میکنه فقط فقط برای ارک اخر یسری کارکتر دیگه معرفی میکنه در صورتی کارکترای قبلی میتونست بیشتر روشون مانور بده ولی کل اصلا حتی نشونشون نمیدن (مثال گروه مای و کارکترای فصل اول و jjk0 و یسری کارکترای دیگه ارک شیبویا)معرفی میکنه هیچی نداره الانم که انیمه اومده یکسری تک اپیزودی میبینم مشکل از خود انیمه نیست داستان این ارک جذاب در نیومده.

کل این ارک کولینگ گیم خیلی بد نوشته شده انگار میخواسته خیلی پیچیده کنه داستانو(قسمت دوم این فصل خیلی خیلی بد بود) ولی موفق نشده نتیجه یکی از بدترین ارکای جوجوتسو هستش فقط توش چندتا فایت داره این ارکم شروع میکنه فقط فقط برای ارک اخر یسری کارکتر دیگه معرفی میکنه در صورتی کارکترای قبلی میتونست بیشتر روشون مانور بده ولی کل اصلا حتی نشونشون نمیدن (مثال گروه مای و کارکترای فصل اول و jjk0 و یسری کارکترای دیگه ارک شیبویا)معرفی میکنه هیچی نداره الانم که انیمه اومده یکسری تک اپیزودی میبینم مشکل از خود انیمه نیست داستان این ارک جذاب در نیومده.
مشکل داستان اینجاست همون آرک آخرش هیچکدوم از اتفاقات این آرک تاثیری روش نداره. بجز این اتفاق آخرش... صرفا یک فایت ۵۰ چپتر طول میکشه.

دوستان کسی این انیمه رو دیده؟
Land of the Lustrous ( Hōseki no Kuni

قسمت 13 داره؟ تو 12 ناتموم میمونه

دست رو زخم 8 ساله من نذار
این جزو اون انیمه هایی ـه که به طرز عجیبی فصل 2 نگرفته
با وجود این که مانگاش تموم شده و یکی از خفن ترین مانگاهای کامل کل مدیوم ـه.

دست رو زخم 8 ساله من نذار
این جزو اون انیمه هایی ـه که به طرز عجیبی فصل 2 نگرفته
با وجود این که مانگاش تموم شده و یکی از خفن ترین مانگاهای کامل کل مدیوم ـه.
اره چند جا خوندم که انگار باید ادامش رو همون مانگاش رو بخونی
حالا تکلیف اونایی که مانگا خون نیستن چی میشه؟
عجیب ترین جایه ممکن هم تو انیمه تموم شدش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or