Resident Evil Requiem
قبل از هر چیز میدونم زمان مناسبی نیست و کسی دل و دماغ بازی نداره اما گفتم دشمن هم همینو میخواد که ما از زندگی زده بشیم پس به کوری چشمشون اومدم به بازی نمره بدم

از اونجایی که همه ما با سری بازی های رزیدنت ایول خاطره ها داریم برام بسیار سخت بود که بخوام کل بازی رو یه جا نمره بدم و از اونجایی که کپکام استدیو و ناشر مورد علاقه ی من هستش این کار رو برام سخت تر میکرد و یه جورایی با جر زنی نمرات بازی رو به سه بخش تقسیم کردم که تو میانگین، نمره بازی خیلی پایین نیاد
بخش اول، گریس
برای من بخش گریس یه جورایی پرفکت بود فقط تنها ایرادی که من ازش میگیرم اینه که جا داشت تو اون عمارت یه اسلحه ای شاتگانی چیزی به صورت پازل یا داخل گاوصندوق بهمون میداد اما نه به این صورت که بالانسش به هم بخوره مثلا زامبی رو بیشتر میکردن تیرش هم کمیاب بود میتونست برام جذاب ترش کنه چون معمولا گیمر ها با گرفتن سلاح جدید خرذوق میشن ولی خوب این مسئله قابل چشم پوشیه
نمره بخش گریس 10/10
بخش دوم، لیان
بخش لیان متاسفانه به نظرم ضعیف بود
درسته گیم پلی اکشن جذابی داشت ولی به شدت منو یاد رزیدنت اویل 6 مینداخت، برای من فرنچایز رزیدنت اویل یعنی سوروایور هورور نه اکشن ادونچر
بخش لیان یه اکشن محض بود با خرواری تفنگ ، بدون داشتن استرس از کم آوردن تیر؛معمولا رزیدنت اویل باز های قدیمی وسواس زیادی سر مدیریت و خرج کردن منابع تو این بازی دارن چون با سوروایور هورور واقعی پا به این جهان گذاشتن اما حتی اگه انقدر از این فرنچایز دور بوده باشی که این بازی رو با کال آف دیوتی اشتباه گرفتی و اون همه تیر رو حروم کرده باشی بازم نگرانی نداره چون تبر به کمکت میاد تا باهاش دشمن ها رو سلاخی کنی و حتی تو اون وضعیت بی تیری هم ترسی نداشته باشی
نمره بخش لیان 8/10
بخش سوم، داستان و بقیه موارد
این بازی نکات مثبت و منفی بسیاری داشت اما مثبت هاش به منفی هاش میچربه
شروع بازی تو اون روز بارونی(عاشق بارونم و یجورایی واسه من یه شروع فوقالعاده بود)واقعا جذاب بود
از لحاظ داستانی بازی زیبا بود ، تجدید خاطره با راکون سیتی و برگشت به همونجایی که این بازی توش شروع شد یه جایی از بازی اون موسیقی خاطره انگیز پیانو بازی رزیدنت اویل دو رو زد که واقعا رعشه به تنم افتاد
گان پلی بازی خیلی خوب و پخته تر بود
پازل های آنچنانی نداشت ولی سرگرم کننده بود
زامبی هاش خوب بودن مخصوصا تو بخش گریس و باید به درستی از منابع استفاده میکردی
آقای دکتر هم به صورت مهمان افتخاری آورده بودند تو بازی که ما رو بیشتر مستفیض کنن البته هر دو دستش نمیدونم چرا سالم بود
همیشه سری رزیدنت اویل از خودش یه امضا هایی به جا میذاره واسه رزیدنت اویل های قدیمی کلت مگنوم که ما بهش میگفتیم کله کَن چون با هدشات کردن دشمن سرشون رو میترکوند
تو رزیدنت اویل 4 ،لیزر زیر تفنگ یجورایی شد امضای بازی و تا یه مدت هرکی تو هر بازی یا فیلم، کلت با لیزر زیرش دستش بود همه رو یاد رزیدنت اویل 4 و لیان مینداخت و این سری هم استثنا نبود و دوتا امضا برای خودش ثبت کرد که فکر کنم جاودانه بشن یکی اسلحه ریکویم یکی هم تبر لیان که جفتش تبدیل به یه نماد میشن
اما با تمام این تفاسیر این بازی مشکلات خودش رو هم داشت یکی از از این مشکلات به نظرم به نسبت سری چهارم باس فایت های جذابی نداشت
شخصیت Zeno به شدت جذاب بود و منو یاد آلبرت وسکر مینداخت اما به مسخره ترین شکل ممکن بدون اینکه از این شخصیت با این پتانسیل استفاده کنن تمومش کردم شخصیتی که واقعا میتونست حالا حالا ها باشه که متاسفانه حتی تو همین سری هم درست حسابی ازش استفاده نکردن که لااقل یه فایتی باهاش بذارن
اما بزرگ ترین مشکل تو بخش سوم نمره دهیم که روایت و داستانه و مجبورم میکنه ازش نمره کم کنم بخش پایانی بازیه
واقعا دو بخشی کردن پایان بازی به این صورت احمقانه ترین کاری بود که میتونستن بکنن
نمیگم تو پایان کد اشتباه چون اون اتفاق افتاد دارم بهش گیر میدم؛چون حس میکنم روش وقت نذاشتن اعصابم میریزه به هم
اول که گریس میگه من یه ایده دارم چرا باید کد اشتباه رو وارد کنی؟ وقتی میدونی یه ایده خوب داره، کد درست رو میزنی اون کاتسین میاد، باس فایت بازی شروع میشه کاتسین آخر و پایان، همه چی عالی هیچ چیزی ذهنت رو درگیر نمیکنه به تمام سوالات ذهنیت پاسخ میده حتی نوید از سری جدید بازی میده و همه چی پرفکت تموم میشه
اما کد اشتباه، انگار هیچ برنامه ای براش نداشتن و فقط دقیقه نودی اضافه کردن که گزینه دیگه ای هم باشه، بدون هیچ باس فایت کاملا گُنگ با به جا گذاشتن هزاران سوال فقط برای خالی نبودن عریضه یا شاید برای شکست قبح اون ماجرا که همه نگرانش بودن، شاید برای سری های آینده
من خودم پایان کد درست رو رفتم و از بازی نهایت لذت رو بردم غافل از اینکه گزینه دوم چقدر بازی رو نابود میکنه
همون روزی که بازی رو تموم کردم داداشم آخرای بازی بود ،نشستم کنارش هیچی نگفتم و فقط نگاه کردم ببینم چیکار میکنه و خودش کد اشتباه رو وارد کرد
پایان کد اشتباه انقدر برام عجیب بود که باورم نمیشد بازی تموم شده و هنوز منتظر بودم بعد کاتسین یه اتفاقی بیوفته به داداشم گفتم یه ضربدری چیزی بزن ببینم چی به چیه زدش بازی تموم شد یعنی قشنگ تو شوک بودیم جفتمون که چقدر الکی تموم شد
به نظرم اگه این موضوع نبود تو بخش داستان و بقیه موارد راحت با چشم پوشی از یه سری مشکلات ریز یک 9 یا 10 ازم میگرفت اما نمیتونم این نمره رو بدم
نمره بخش سوم 7.5/10
همونطور که تو شروع پستم هم گفتم به این بازی چون رزیدنت تویل از شرکت کپکام بود اینجوری نمره دادم که با جدا کردن بخش های مختلف معدل بازی زیاد پایین نیاد و اگه ارفاق نکرده بودم این بازی به خاطر بخش لیان و پایان کد اشتباه بازی نمره نهایت هر کدوم یکی دو نمره کم میکردم نمره بازی نهایتش 6 یا 7 میشد
اما چیکار کنیم رزیدنت اویله دیگه
نمره من به بازی با میانگین امتیازات سه بخش مختلف
8.5/10