مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

زیر ۲۰ میلیون تومان . پاور :

۸۵۰ وات / 80 plus / و atx3.1

بهترین برند چیه ؟
ایسوس TUF Gold ؟
ام اس آی MAG؟

از اینا و برندهای معتبر هر کدوم که قیمت و گارانتی معتبری داشتن.
برخی مدلهای کولرمستر مثل GOLD III هم قیمت مناسبی دارن.

سلام
من سیستمم 12600k با واتر کولر گرین 120
چند روز پیش که کامپیوتر رو روشن کردم
دیدم ارور دمای cpu میده
تو این سه سالی که کامپیوتر گرفتم دو سه باری این ارور رو گرفته بودم ولی چون با ریستارت رفع میشد میگفتم مشکل خاصی نیست یا بخاطر تابستون بوده
ولی این دفعه هم روز قبلش که خاموش کردم متوجه شدم خیلی طول کشید تا خاموش بشه هم موقع روشن کردن که ارور داد با چند بار ریستارت هم درست نشد
گذاشتم چند ساعتی بگذره دوباره روشن کردم ویندوز اومد بالا ولی دیدم دمای cpu به صد میرسه و ویندوز خیلی کند عمل میکنه تا اینکه بعد یه ربع خاموش شد
ولی از روز بعد تا الان که یک هفته گذشته دیگه بدون مشکل بود تو خود ویندوز و دما هم حدودا 65 درجه ست
یه تست تو بازی ازش گرفتم که پایین میزارم
ولی تو تست هم بازی کرش یا سیستم خاموش نشد فقط یکم استاتر داشت که فک کنم بخاطر رسیدن به صد درجه بوده
قبلا هم استاتر داشتم ولی اونقدری نبوده که ذهنم بره سمت مشکل قطعه
یه راهکاری که تو اینترنت خوندم تو بایوس هم accmax و pl1 و 2 رو تغییر دادم ولی خیلی اثری نداشت
حالا بنظرتون مشکل از چیه و چیکار کنم ؟
چقدر اضطراریه درست کردنش برای استفاده روزمره ؟

View attachment 406393

واتر 120 کلا محدودیت زیادی داره و جای خطا نداره.
این دما در حالت بیکار هم نشون میده که مشکل سخت افزاری هست و بهتره کلا عوضش کنید و یه مدل 240 به بالا بخرید.

سلام من گرافیکم امروز یک دفعه تصویرش قطع شد از کجا می می تونم بفهمم مشکل از کجاست
حالا با نظر به این عمرش رو داده باشه به شما
من cpu فعلیم 8700k هست کارت گرافیک پیشنهادی برای این cpu چی هست که گلوگاه نشه

• Like
Reactions: Thundersky
سلام من گرافیکم امروز یک دفعه تصویرش قطع شد از کجا می می تونم بفهمم مشکل از کجاست
۱۰۸۰ti

با سلام خدمت رفقا
یکی از آشناهامون یک کیس میخواد برای اجرای اتوکد و میخواد یک ویندوز مجازی هم نصب کنه که روی اون هم اتوکد نصب کنه و یک نرم افزار دیگه که اسمش یادم رفت.
لطف کنید یک سیستم معرفی کنید که چند سال براش کار کنه.
متشکر

بهترین کارتی رو که میتونید با بودجتون بخرید انتخاب کنید، نگران گلوگاه شدنش نباشید. پردازنده مادربرد و رم رو بعدا ارتقا بدید.

با سلام خدمت رفقا
یکی از آشناهامون یک کیس میخواد برای اجرای اتوکد و میخواد یک ویندوز مجازی هم نصب کنه که روی اون هم اتوکد نصب کنه و یک نرم افزار دیگه که اسمش یادم رفت.
لطف کنید یک سیستم معرفی کنید که چند سال براش کار کنه.
متشکر

قیمتمدلنام قطعه
بیست و دو میلیون و ۹۵۰ هزار تومان Intel Core i5 13600K CPU
هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان DeepCool AG620 ARGB Cooler
شانزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ASUS PRIME B760-Plus Motherboard
پنجاه و هشت میلیون تومان Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB RAM
-OnboardVGA
هفده میلیون تومان WD Blue SN5100 1TBSSD-2
نوزده میلیون تومان SAMSUNG 990 EVO Plus 1TB SSD
شانزده میلیون و ۱۰۰ هزار تومان ASUS PRIME 850W GOLD Power
هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان GREEN Z5 SURENA Case

در مورد مشکلی که قبلا گفتم یه چیزی رو متوجه شدم
فک کنم مشکل از پروفایل فن بوده قبلا بخاطر نویز یکم پایین اورده بودم البته قاعدتا اون‌موقع تستش کرده بودم مشکل نداشته
تو قبلی یه 30 درصد کارکرد تا 50 درجه بود و 70 درصد تا 80 درجه
الان گذاشتم 40 درصد و 90 درصد بهتر شده
1000059419.jpg

• Like
Reactions: Thundersky
دوستان یه سوال داشتم
برای مادربوردهای b760 plus ddr5 میشه رم ddr4 بست؟ اصولا مادربوردهایی که ddr5 ساپورت میکنن قابلیت نصب رم ddr4 رو دارن یا نه؟
خیلی نمی‌خوام اخلاق سمی داشته باشم، به خصوص با توجه به شرایط این روزا، ولی به هر شکل مدت زمانی که برای نوشتن سوال اینجا گذاشتین رو داخل گوگل هم کپی پیست می‌کردید فکر کنم سریع تر به جواب می‌رسیدید.
در پاسخ به سوال شما حتی از نظر فیزیکی هم دو نسل با هم تفاوت داره و رم DDR4 داخل جایی که DDR5 وارد میشه، قرار نمی‌گیره.
برخلاف رم ولی PCIe نسل جلو و عقب همه به هم دیگه میخوره و فقط سرعت و پهنای باند تفاوت داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or