اموزش هک برای کنسول PS5

با سلام به دوستان
ps5 من ورژن
24.02-09.00 هست به چه ورژنی برم و با چه روشی jailbreak کنم

با سلام به دوستان
ps5 من ورژن
24.02-09.00 هست به چه ورژنی برم و با چه روشی jailbreak کنم

• Like
Reactions: esi overlord

توضیحات MODDED WARFARE در رابطه با​

Dump Runner و Kstuff جدید منتشر شده‌اند که به شما امکان می‌دهد برنامه‌های homebrew و نسخه‌های پشتیبان بازی خود را مانند هر برنامه مستقل دیگری به‌درستی نصب و بارگذاری کنید.
  • خداحافظی با ابزارهای واسطه: این روش نیاز به استفاده از Itemzflow یا لودرهای مشابه برای اجرای بازی‌های دامپ شده را از بین می‌برد.
  • نصب به صورت Native: با استفاده از Dump Runner و Kstuff جدید، بازی‌های کپی و برنامه‌های Homebrew دقیقاً مانند بازی‌های رسمی در منوی اصلی (Dashboard) نصب می‌شوند و آیکون اختصاصی خود را دارند.
  • اجرای مستقیم: کاربر می‌تواند بازی را مستقیماً از روی صفحه اصلی اجرا کند، بدون اینکه نیاز باشد ابتدا وارد برنامه خاصی (مانند Itemzflow) شود.
  • پایداری بیشتر: این متد که توسط Echo Stretch و تیم توسعه‌دهنده ارائه شده، از قابلیت‌های جدید هسته (Kernel) و سیستم فایل برای شناسایی بازی‌های نصب شده به عنوان برنامه‌های قانونی استفاده می‌کند.
این به‌روزرسانی تجربه کاربری PS5 کپی‌خور را بسیار به کنسول‌های کپیخور (مثل PS4) نزدیک‌تر کرده . برای دریافت آخرین ابزارها می‌توانید به صفحه گیت‌هاب Echo Stretch مراجعه کنید.
GitHub - EchoStretch/dump_runner

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or