اموزش هک برای کنسول PS5

با سلام به دوستان
ps5 من ورژن
24.02-09.00 هست به چه ورژنی برم و با چه روشی jailbreak کنم

با سلام به دوستان
ps5 من ورژن
24.02-09.00 هست به چه ورژنی برم و با چه روشی jailbreak کنم

• Like
Reactions: esi overlord
دوست عزیز
PPSA08772
مربوط به PS5 هست.
همونطور که در پست قبلی اشاره شده که بازی asrobot رو برای نسخه 7 بکپورت کرده و ممکنه تمامی بازی ها بکپورت ۲ به بالا رو دریافت کنن
Wo Long Fallen Dynasty - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
به عنوان مثال لیست تموم بازیای که لانچ شده تو سال 2024 رو باید از کدوم سایت بگیرم ؟

• Like
این دی ال سی برای پلی 5 هستش یا 4 ؟
wo long fallen dynasty تو لیست بازیا 2023 ندیدم یعنی تو گوگل سرج زدم و نوشتم list ps5 games 2023... ولی این بازی نبود ؟
برا پی اس ۵ عه دیگه
دی ال سی بازیهای ۴ که از اول تو دسترس بود

توضیحات MODDED WARFARE در رابطه با​

Dump Runner و Kstuff جدید منتشر شده‌اند که به شما امکان می‌دهد برنامه‌های homebrew و نسخه‌های پشتیبان بازی خود را مانند هر برنامه مستقل دیگری به‌درستی نصب و بارگذاری کنید.
  • خداحافظی با ابزارهای واسطه: این روش نیاز به استفاده از Itemzflow یا لودرهای مشابه برای اجرای بازی‌های دامپ شده را از بین می‌برد.
  • نصب به صورت Native: با استفاده از Dump Runner و Kstuff جدید، بازی‌های کپی و برنامه‌های Homebrew دقیقاً مانند بازی‌های رسمی در منوی اصلی (Dashboard) نصب می‌شوند و آیکون اختصاصی خود را دارند.
  • اجرای مستقیم: کاربر می‌تواند بازی را مستقیماً از روی صفحه اصلی اجرا کند، بدون اینکه نیاز باشد ابتدا وارد برنامه خاصی (مانند Itemzflow) شود.
  • پایداری بیشتر: این متد که توسط Echo Stretch و تیم توسعه‌دهنده ارائه شده، از قابلیت‌های جدید هسته (Kernel) و سیستم فایل برای شناسایی بازی‌های نصب شده به عنوان برنامه‌های قانونی استفاده می‌کند.
این به‌روزرسانی تجربه کاربری PS5 کپی‌خور را بسیار به کنسول‌های کپیخور (مثل PS4) نزدیک‌تر کرده . برای دریافت آخرین ابزارها می‌توانید به صفحه گیت‌هاب Echo Stretch مراجعه کنید.
GitHub - EchoStretch/dump_runner

Speed-007
به زودی به ps5 11.xx 12.xx خواهم رفت

ب عنوان اولین بازی من روی Forza Horizon 5 تمرکز خواهم کرد، امیدوارم بازی بدون مشکل کار کند

و بیشتر gears of war /
death stranding 2
ghost of yotei
mafia the old country
/ و بیشتر ....

اکثر بازی ها روی [10.xx - 11.xx - 12.xx] کار می کنند

بنابراین اگر می‌خواهید این بازی را انجام دهید، از ps5 10.00 خود مطمئن شوید
منظورش یجورایی از
معنای دقیق اون اعداد فریمورا (10.00 تا 12.00)
در واقع میتونه یک نکته باشه:
«تعجیل برای آپدیت نکنید و روی نسخه ۱۰.۰۰ بمانید حتی پایین تر ، چون ما راهی پیدا می‌کنیم که بازی‌های جدیدِ با پیش نیاز ب فریمور ۱۲.xx را روی کنسول نسخه ۱۰.۰۰ شما اجرا کنیم.»
View attachment 406327
بنظرت پایین تر عدد فریمور چی هس برای بک پورت ...10 نهایتش هستش درسته ؟
هر کی 10 یا پایین تر هس بماند ... حتی اگه 12 هم هک شد رو 12 نره تا بک پورت زیر 10 بیاد درسته ؟

بنظرت پایین تر عدد فریمور چی هس برای بک پورت ...10 نهایتش هستش درسته ؟
هر کی 10 یا پایین تر هس بماند ... حتی اگه 12 هم هک شد رو 12 نره تا بک پورت زیر 10 بیاد درسته ؟
کلا هر چی فریمور پایین تر هک پر پیمانه بیشتر حالا یا صبر کنید یا ندارید که اپدیت کنید

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or