امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Dark Souls II: Scholar of the First Sin
Screenshot_۲۰۲۶-۰۱-۰۱-۱۱-۵۲-۴۹-۸۲۱_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg

سلام بعد حدود ۱۰۰ ساعت بازی پلات شد
محیط های خیلی زیبا و قلعه های خوب و گیم پلی روان و صدا و موسیقی جذاب مخصوصا در ماجولا😁
باس فایت های متنوع ولی به نظرم باس هاش از سری های دیگه یکم ضعیف تر هستن البته باس های dlc قوی تر بودن.
کاوننت های جذابی داشت و از همه مهم تر برای پلات کردن باید عضو کاوننت هایی میشدی تا میراکل یا ... بهت بدن و خوبیش این بود بعد ۳ ساعت فارم تموم‌میشد و فقط ۲یا۳ کاوننت ما آیتمش میخواستیم چون بالا ۶تا کاوننت بود و خیلی راحت فارم میشد ولی توی دارک سولز۳ جان آدم به لبش میومد واسه فارم😂
یکم اعصاب خوردی داشت بازی سر گیج بودن کاراکتر موقع فایت ها...
بعد یه چیز هیچ‌وقت درک نکردم نمیدونم چه اصزاری دارن واسه پلات حتما چندبار باید نیو گیم پلاس برید منکه۳بار رفتم برای پلات چون یه کاراکتری آیتم میراکل و پایرومنسی آخر توی نیوگیم پلاسمثبت۳ میفروشه فقط که آدم زده میشه...
درکل بازی خوبی بود و حتما ارزش بازی کردن داره اگه بازی های سولز دوست دارین من همه عنوان این سری پلات کردم و اینو گذاشتم آخر😁

امتیاز ۷.۸ از ۱۰

Shin Megami Tensei V: Vengeance
9/10

بالاخره طلسم رو شکستم و یک عدد JRPG رو تموم کردم :D چقدر هم خوش گذشت. با تجربه‌ی این بازی متوجه شدم مشکل اصلیم با بازیایی مثل پرسونا و متافور و سول هکرز لول دیزاینشون بوده خصوصا اون دانجنای تکراری و شبیه به همدیگه که مُدام تکرار میشدن. ولی توی مگامی شما چندتا مپ بزرگ داری که آزادی توشون بچرخی و کوئست انجام بدی و آیتم جمع کنی و در نهایت قوی‌تر بشی و بازی رو پیش ببری. البته این نسخه یه جورایی بهتر ادیشنی هست که بعد چند سال ریلیز شده با مقدار زیادی QoL و اضافات. مثلا شما میتونی هر جایی که میخوای سیو کنی. این قابلیت خصوصا واسه تازه واردا خیلی خووبه. یه چیزایی تو مپ هستن به اسم Magatsu Rail که باعث میشن وقتی یه مسیر طولانی رو طی کردید، دوباره مجبور به تکرارش نباشید و از طریق این ریل‌ها یه شورتکات باز کنید واسه خودتون. یا با زدن دکمه‌ی L1 بالافاصله برمیگردید به آخرین چک‌پوینتتون.

گیم‌پلی و مبارزات بازی خیلی خووبن. سیستم کامبت همون همیشگیه ولی با چندتا اضافات. مثلا شما ویکنس انمی رو هدف قرار بدید یه نوبت دیگه به دست میارید. یعنی شما و ۳تا دیمن دیگه که داخل تیمتون دارید ویکنس بزنید دوباره با هر کدومشون میتونید یه نوبت دیگه اتک بزنید. نکته بعدی Magatsuhi Skillها هستن که هر دیمن و فکشن یه حرکت خاصی انجام میدن وقتی نوار ماگاتسوهی پر میشه. این اسکیل‌ها میتونن ساپورت باشن یا دمیج بدن. تنوعشون خیلی خوبه و شدیدد هم به درد میخورن. ولی در نهایت جذابت‌ترین بخش بازی ترکیب کردن دیمن‌های مختلف هستش برای به دست آوردن دیمن‌های قوی‌تر. شما وقتی وارد مبارزه میشید میتونید با دیمن مورد نظرتون وارد مذاکره بشید و بیاریدش داخل تیمتون. موقع مذاکره ممکنه ازتون چیزای مختلف مثل آیتم یا پول و یا شاید یه پازلی واستون طرح کنن و اگه حلش کنید میان تو تیمتون. بعدش میتونید دوتا دیمن رو با هم ترکیب کنید تا یه دیمن جدید به دست بیارید. هر چی جلوتر برید این ویژگی بهتر و بهتر میشه چون این امکان ره به دست میارید که دیمن‌های جدید رو قوی‌تر کنید. مثلا یکی بسازید که کلا در مقابل المنت آتیش مقاوم باشه یا حتی وقتی کسی بهش با آتیش حمله میکنه هیل بشه! به شدت خفن و اعتیاد آوره. تنوع دیمن‌ها فوق‌العادس. از نظر ظاهری و قابلیت‌ها واقعا وقت گذاشتن واسه هر کدومشون. داخل بازی شما میتونید Glory به دست بیارید و با استفاده ازشون Miracle بخرید. اینا یه سری Passive Skill بهتون میدن که قوی‌تر بشید.

گرافیک بازی خیلی خوبه. اولین چیزی که واسم جذاب و غافلگیر کننده بود همین گرافیک و آرتش بود. این مورد هم کاملا متفاوت از بازیای دیگه‌ی اتلوس بود. طراحی شخصبتا و محیط بازی و همچین دیمن‌ها همگی خیلی خوب بودن. محیط بازی هم با اینکه بخش بزرگیش بیابونی هستش اما اصلا خسته کننده و تکراری نمیشه. من که خیلی لذت بردم از گشتن تو محیطش و انجام کارای مختلف. موسیقی و صداگذاری هم خیلی خوب بود. من دور اول رو جاپونی رفتم و شدیدا لذتشو بردم. موسیقی منوی اصلی عالی بود. ازوناس که میره تو مُخت و ولت نمیکنه. داستان بازی هم در مورد نابودی دنیا و نبرد انسان‌ها، دیمن‌ها و خدایان هستش. بالا پایین‌های زیاد و جالبی داره. اتفاقاتی که میفته شمارو تا آخر کنجکاو نگه میداره. ۶تا پایان مختلف داریم که واسه دیدنشون باید بازی رو ۶بار تموم کنید! مشکلم با بازی این بود که ۷۰٪ دیالوگ‌ها صداگذاری نشده بودن و همچنین یکی از بخشای بازی زیادی پیچ در پیچ و گنگ بود. پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنید اگه علاقه دارید به JRPG.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or