Amir nyny
کاربر سایت
Attachments
آخرین ویرایش:
سلام .ورژن من 6.02 هست به نظر شما برای اجرای بازی استر و بات و همچنین بازیهای آینده که نیاز به ورژن بالای 9.xx دارن کنسولمو آپدیت کنم یا منتظر بک پورت بمونم؟ چون معمولا میگن هر چی ورژن دستگاه پایینتر باشه هک استیبل تره!View attachment 405904بزودی سورپرایز بعدی این تیم
این تیم همون تیمیه که پشت پچ کردن apr بازیهای مخصوص ۵ هست
سورپرایز اول استرو بات بود شاید سورپرایز بعدی یوتی باشه
اینکه هرچی ورژن پایینتر باشه هک استیبل تره اصلا صادق نیسسلام .ورژن من 6.02 هست به نظر شما برای اجرای بازی استر و بات و همچنین بازیهای آینده که نیاز به ورژن بالای 9.xx دارن کنسولمو آپدیت کنم یا منتظر بک پورت بمونم؟ چون معمولا میگن هر چی ورژن دستگاه پایینتر باشه هک استیبل تره!
ممنون از راهنمایی شما . به سوال دیگه اگه آپدیت کنم به 9.60 بازیهای قبلی رو که بک پورت کردم به ورژن 6.0 هم اجرا می شن یا باید بک پورتشونو بردارم؟اینکه هرچی ورژن پایینتر باشه هک استیبل تره اصلا صادق نیس
اصلا ربطی نداره شما رو چه فریموزی باشی جیل بریک اگه درست کد نویسی شده باشه رو هر فریموری استیبل هست
الان y2jb رو همه فریمور ها پایداره
نظر شخصی من اینه که به ۹.۶۰ اپدیت کنی
چون میتونی از ویژگی های جدیدی که سونی تو فریمور جدید گذاشته ام استفاده کنی غیر اینکه دیگه نیازی به بکپورت بازیها ام نداری
اگر دوس نداشتی ام رو همون فریمور بمون منتظر بکپورت بازیها باش
بکپورت برای اجرای بازیها روی فریمور های پایینتره و تاثیری رو فریمور بالاتر ندارهممنون از راهنمایی شما . به سوال دیگه اگه آپدیت کنم به 9.60 بازیهای قبلی رو که بک پورت کردم به ورژن 6.0 هم اجرا می شن یا باید بک پورتشونو بردارم؟
سلام هک روی 8.6 و 9.6 و العان 10.01 هستم اجرا کردم هیچ فرقی باهم ندارنسلام .ورژن من 6.02 هست به نظر شما برای اجرای بازی استر و بات و همچنین بازیهای آینده که نیاز به ورژن بالای 9.xx دارن کنسولمو آپدیت کنم یا منتظر بک پورت بمونم؟ چون معمولا میگن هر چی ورژن دستگاه پایینتر باشه هک استیبل تره!
الآن ورژن کنسول خودتون که تو بازیا مشکلی ندارید چنده؟سلام هک روی 8.6 و 9.6 و العان 10.01 هستم اجرا کردم هیچ فرقی باهم ندارن
بستگی به کنسول هم داره کنسول برادرم مستقیم آپدیت کردم به 10.01 توی اجرا هک کاملا پایدار و اصلا نشده یکبارم etahen اجرا نشه ولی توی اجرای بازی مشابه با بازی خودم اذیتش میکنه و از بازی میپره بیرون ولی من توی اجرای هک بعضی اوقات شده 10 بارهم پشت سرهم یوتیوب اجرا کردم etahen اجرا نشده کنسول ریست کردم ولی وقتی اجرا شد توی بازی اصلا مشکلی نداشتم هردو هم اسلیم اروپا و هردو هم همچی آپدیت
طبق تجربه خودم پایداری هک خیلی به خود کنسول ربط داره
تا اونجایی میدونم سخت افزار نیست teamstar بجای کار روی سخت افزار playstation یک سخت افزار خودش ساخته شبیه سخت افزار playstation از طریق یک حفره سخت افزاری از amd که عمومی هم شده که هم روی ps5 و هم روی xbox ممکنه باعث بروز هک بشه و روی ps5 دارن روش کار میکنن روی بوت کنسول هک بزارن دیگه احتیاجی نباشه هردفعه بعد از ریست هک اجرا کردظاهرا یک سختافزار به نام پاندورا برای پلی فایو اومده
10.01الآن ورژن کنسول خودتون که تو بازیا مشکلی ندارید چنده؟
کارکرد این سخت افزار چیه؟ظاهرا یک سختافزار به نام پاندورا برای پلی فایو اومده