اینترنت فیبر نوری (تانوما)

سلام به همگی، دوستان در‌مورد کابل کشی فیبر، میخوام بدونم که مهمه که رو کار باشه یا توکار؟ روکار ممکنه اسیب ببینه در طولانی مدت؟
تو کار منظورت داخل خونه است ؟
اگه آره
برای من از شومینه اوردن
بغل شومینه پریز تلفن بود
سیم رو از اونجا رد کردن تا اتاق من
بعید بدونم آسیبی وارد شهبر فرض هم وارد شه دوباره سیم کشی میکنم ، خیلی بهتر از اینه که سیم وسط خونه ول باشه

• Like
Reactions: Destro
من توی اکثر پستای شما دیدم میگید یوتل نخرید
چه مشکلی داره دقیقا؟؟
چون من الان بک ماهی هست یوتل g445 دارم تا الان هیچ مشکلی نداشتم
هم وای فای های باند ۲.۴ و ۵ اکی بوده و هم سرعتم تا ۸۰ مگ بر ثانیه داشتم
قطعی هم نداشتم
اولین نکته اینه که ما مودم اصلی نداریم همه یا کپی هستن یا ری شل زیر پله ای از چین حتی هواوی

اما یوتل زیر پله ای مخصوص ایران( به سفارش مخابرات ایران ) هست
مثل اینه که مثلاً ریلمی رو با جی ال ایکس یا داریا مقایسه کنی

خود کارمند مخابرات هم بهم گفت یوتل خوب نیست خیلی

سرعت ۸۰ مگابایت یا مگابیت؟ با سیم یا وای فای؟

اولین نکته اینه که ما مودم اصلی نداریم همه یا کپی هستن یا ری شل زیر پله ای از چین حتی هواوی

اما یوتل زیر پله ای مخصوص ایران( به سفارش مخابرات ایران ) هست
مثل اینه که مثلاً ریلمی رو با جی ال ایکس یا داریا مقایسه کنی

خود کارمند مخابرات هم بهم گفت یوتل خوب نیست خیلی

سرعت ۸۰ مگابایت یا مگابیت؟ با سیم یا وای فای؟
۸۰ مگابایت وای فای 5ghz
من کیفیتو نظری ندارم در بلند مدت مشخص میشه چون گارانتی تعویض ۳ ساله داره تا قبل این مدت احتمالا عوضش میکنم

ولی از نظر کارایی تا الان که مشکلی نداشتم

• Like
Reactions: Sarvior
۸۰ مگابایت وای فای 5ghz
من کیفیتو نظری ندارم در بلند مدت مشخص میشه چون گارانتی تعویض ۳ ساله داره تا قبل این مدت احتمالا عوضش میکنم

ولی از نظر کارایی تا الان که مشکلی نداشتم
منم مودم یوتل گرفتم ولی روتر dilnk wifi 6 دارم توی این چندماهی که دارم از نظر سرعت و قطعی وکارکردم مشکلی نداشته در کل ازش راضیم
خیلی ازنظر مشخصات به مودم هواوی q2 شباهت داره میشه گفت کپی شده مودم q2
موقعی می خواستم بگیرم بین یوتل و q2 مودم یوتل انتخاب کردم
بخاطر اینکه مودم های q2 خیلی استوک توشون زیاده و اکثرا تقلبی هستن از فروشنده میپرسم آرم هواوی که روی مودم هست چه شکلیه میگه هرنوع آرمی شما خواستین میتونم تحویلتون بدم
کارخانه utel توی ارگ جدید بم هست شرکت زیرزمینی نیست گارانتیش هم واقعا گارانتی خوبی داره با کوچکترین مشکل توی سه سال مودم تعویض میکنه مهمتر از همه مطمئنی مودم استوک و تقلبی بهت ننداختن

آخرین ویرایش:
ترافیک اصلی سرویس فیبر من تموم شد و رفت روی ترافیک اضافه و خوشبختانه برعکس سرویس جشنواره ترافیک سایت های داخلی با ضریب 2.7 حساب میشن که با این بسته ی شب یلدا مفت درمیاد بهتر بود همون موقع خرید میگفتن که ترافیک جشنواره نیم بها نداره تا کلی وقت برای پیگیریش نذارم
فقط الان برام گزینه ی تغییر سرویس باز شد و با این قیمت های فضایی روبرو شدم یعنی واقعا سرویس 4.8 ترابایت رو باید 38 میلیون بخرم ؟ اگه اینجوریه همون برگردم adsl

Attachments

• Screenshot 2025-12-30 214114.png
    Screenshot 2025-12-30 214114.png
    114.1 KB · مشاهده: 43
  • Wow
Reactions: masoud101
ترافیک اصلی سرویس فیبر من تموم شد و رفت روی ترافیک اضافه و خوشبختانه برعکس سرویس جشنواره ترافیک سایت های داخلی با ضریب 2.7 حساب میشن که با این بسته ی شب یلدا مفت درمیاد بهتر بود همون موقع خرید میگفتن که ترافیک جشنواره نیم بها نداره تا کلی وقت برای پیگیریش نذارم
فقط الان برام گزینه ی تغییر سرویس باز شد و با این قیمت های فضایی روبرو شدم یعنی واقعا سرویس 4.8 ترابایت رو باید 38 میلیون بخرم ؟ اگه اینجوریه همون برگردم adsl
داداش ۱۲۰۰۰ گیگ میخای چیکار کنی مگه اینکه کل اینترنت رو دانلود کنی

• Smile
Reactions: ezio252
6 ترابایت یکساله سرعت ۱۰۰۰ گرفتم ۸ و خرده ای ، قضیه چیه ؟ از اول بکنی فیبر رو نصب کنی نصف اینم پات نمیوفته
یا ۱۹۵ شکایت کن یا حضوری برو مخابرات مرکزی

هشدار برای کسایی که میخوان تازه فیبر مخابرات بگیرن:
«« اصلا سمت جشنواره نرید ، ظاهرش به نفعتونه ولی در اصل ضرر خالیه»»

داداش ۱۲۰۰۰ گیگ میخای چیکار کنی مگه اینکه کل اینترنت رو دانلود کنی
بازی های AAA الان ۱۵۰ گیگ ایناست ، فیلم ۴k دانلود کنی حجم زیادی میبره
تو فیبر خصوصا بخاطر سرعتش حجم زود تر تموم میشه

• Like
Reactions: ezio252
6 ترابایت یکساله سرعت ۱۰۰۰ گرفتم ۸ و خرده ای ، قضیه چیه ؟ از اول بکنی فیبر رو نصب کنی نصف اینم پات نمیوفته

من احتمال میدم هم ترافیک ها یه صفر اضافه دارن هم قیمت ها چون اصلا با عقل جور در نمیاد این قیمت ها و حجم ها
مگه پنل مخابرات کشوری نیست چرا این سرویسی که میگی توی پنل من نیست ؟

بازی های AAA الان ۱۵۰ گیگ ایناست ، فیلم ۴k دانلود کنی حجم زیادی میبره
تو فیبر خصوصا بخاطر سرعتش حجم زود تر تموم میشه
خوشبحال شما دارید گیگی هزار یا هزار پانصد تومن میخرید از مخابرات تازه بسته دانلود شبانه هم دارید گیگی ۴۰۰ تومن
این بسته های ترافیکی شاتل هست

Attachments

• Screenshot_20251230-230858_MyShatel.jpg
    Screenshot_20251230-230858_MyShatel.jpg
    87.2 KB · مشاهده: 35
  • Sad
Reactions: Sarvior
اینا چیه سرویس قبلیت چی بود شما

من احتمال میدم هم ترافیک ها یه صفر اضافه دارن هم قیمت ها چون اصلا با عقل جور در نمیاد این قیمت ها و حجم ها
مگه پنل مخابرات کشوری نیست چرا این سرویسی که میگی توی پنل من نیست ؟
بعضی طرح ها رو تو پنل نشون نمی ده زنگ بزن تا برات تو پنل نمایش بدن یا خودشون برات بگیرن

الان نگاه کردم حجم ها هم منطقی بنظر نمیومدو من این حجم ها رو ندارم شما تجاری نیستید ؟

چون ۴۸ ترا ندیدم تو پنل خونگی ! تماس بگیر تا برات درستش کنن

خوشبحال شما دارید گیگی هزار یا هزار پانصد تومن میخرید از مخابرات تازه بسته دانلود شبانه هم دارید گیگی ۴۰۰ تومن
این بسته های ترافیکی شاتل هست
مخابرات هم بخوای ترافیک اضافی عادی بگیری گرون میوفته
خود بسته یکساله قیمتش خوبه ولی حجم رو زود تر از زمان مقرر تموم کنی باید گرون تر بخری
ولی بسته شبانه هاش خوبه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD and abi69
سرویس های فیبر نوری که میتونم تمدید کنم
سرویس قبلیم که توی جشنواره گرفتم همون 300 مگ با 5 ترابایت ترافیک بود
5 ترا برای چه مدتی؟
این سرویس ها که تو عکس هست، 3 ترابایت و 4 ترابایت واسه هر ماه، تو پنل خونگی نیست. نهایت 1 ترابایت داره برای هر ماه، یعنی برای 1 سال نهایت بشه 12 هزار گیگابایت، نه 48 هزار
1000290074.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or