اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

فعلا همین 2 تا بازی هستش ؟ کال آف ها و مرد عنکبوتی و هورزن وست و بقیه بازیا نیستن و روشون کار نمکینن ؟
View attachment 405620

از خبره خوبیکه چندی قبل راجب فریمورای 11.60 شد...
و تو برخی جاها فیک بودنش مطرح شد!!

View attachment 405623

تااا خبری ک
زکو و speed ب دنبالش نظر دادن ک
بازی های خیلی بیشتری باید به زودی قابل اجرا باشن...
View attachment 405624

View attachment 405621
در واقع با پچ APR همون اشاره ب اجرای بیشتر خود بازیای PS5عه ک ظاهرا موفق ب انجامش شدن..
این
یک موفقیت فنی مهم در دور زدن موانع امنیتی سونی هست که امکان اجرای کدهای غیرمجاز/اصلاح‌شده را فراهم می‌کنه(این پیشرفت به این معنی است که بسیاری از بازی‌های PS5 که قبلاً به دلیل این حفاظت امنیتی اجرا نمی‌شدن، اکنون می‌توانند روی کنسول‌های جیلبریک شده بوت و اجرا شوند)
همونطور ک تو پست قبلم اطلاع رسانی شد و ب گفته speed-007 ک سختم همچیرو میدونه ، در نتیجه این پیشرفت,
ظاهراً ۹۰٪ از بازی‌های PS5 در حال حاضر روی کنسول‌های جیلبریک شده کار می‌کنن و طبق گفته زکو «بسیاری از بازی‌های دیگر به زودی قابل اجرا خواهند بود».هرچند سیستم تروفی‌ها (Trophies) فعلاً کار نخواهند کرد...
در اخرم اشاره و ب نظر که این پیشرفت فقط مربوط به بازی‌های موتور یونیتی نیست و طیف وسیع‌تری از عناوین را شامل میشه.
ب هر حال ایشال ک در نتیجه ش اتفاقات خوبی رقم بخوره...

آخرین ویرایش:
۵ تا بازی مطرح پی اس ۵ رو همین الان رو دانلودها میتونید دانلود کنید
ظاهرا پچ شدن apr کار خودشو کرد
۵ تا بازی با کیفیت دامپ شدن برای پی اس ۵
الانم دارن رو استرو بات کار میکنن

آخرین ویرایش:
۵ تا بازی مطرح پی اس ۵ رو همین الان رو دانلودها میتونید دانلود کنید
ظاهرا پچ شدن apr کار خودشو کرد
۵ تا بازی با کیفیت دامپ شدن برای پی اس ۵
الانم دارن رو استرو بات کار میکنن
بی زحمت اسامی بازیا رو میفرماید.....سایت dlpsgame تو این 3 یا 4 روزه چقد بازی پلی 5 داداه بیرون ...

بی زحمت اسامی بازیا رو میفرماید.....سایت dlpsgame تو این 3 یا 4 روزه چقد بازی پلی 5 داداه بیرون ...
همرو speed دامپ کرده و داده بیرون
یه سر به دانلودها بزن تو صفحه اوله
حقیقت تا یوتی و استروبات ردیف نشه من سر ذوغ نمیان
چون همه این بازیهارو رفتم قبلا

در واقع با پچ APR همون اشاره ب اجرای بیشتر خود بازیای PS5عه ک ظاهرا موفق ب انجامش شدن..
این
یک موفقیت فنی مهم در دور زدن موانع امنیتی سونی هست که امکان اجرای کدهای غیرمجاز/اصلاح‌شده را فراهم می‌کنه(این پیشرفت به این معنی است که بسیاری از بازی‌های PS5 که قبلاً به دلیل این حفاظت امنیتی اجرا نمی‌شدن، اکنون می‌توانند روی کنسول‌های جیلبریک شده بوت و اجرا شوند)
همونطور ک تو پست قبلم اطلاع رسانی شد و ب گفته speed-007 ک سختم همچیرو میدونه ، در نتیجه این پیشرفت,
ظاهراً ۹۰٪ از بازی‌های PS5 در حال حاضر روی کنسول‌های جیلبریک شده کار می‌کنن و طبق گفته زکو «بسیاری از بازی‌های دیگر به زودی قابل اجرا خواهند بود».هرچند سیستم تروفی‌ها (Trophies) فعلاً کار نخواهند کرد...
در اخرم اشاره و ب نظر که این پیشرفت فقط مربوط به بازی‌های موتور یونیتی نیست و طیف وسیع‌تری از عناوین را شامل میشه.
ب هر حال ایشال ک در نتیجه ش اتفاقات خوبی رقم بخوره...
همرو speed دامپ کرده و داده بیرون
یه سر به دانلودها بزن تو صفحه اوله
حقیقت تا یوتی و استروبات ردیف نشه من سر ذوغ نمیان
چون همه این بازیهارو رفتم قبلا
بزودی منتظر بازیهای بهترم باید بود...
PS5JB.jpg

PS5JB.jpg

فقط منتظر یوتی و استرو بات ام بقیرو رفتم همرو
درود
رفیق دیشبم اول سوالی بود جملت..
بعدشم سخت عنوان کردی ماجرارو ب این شکل در اخر گفتی ک (حتی با فرض شکست سیستم apr خیلی طول میکشه تا بازیهارو بتونن سازگار کنن)!!
ک توضیح ش رو تو پست بعدی عرض کردم ک در واقع ب این شکلم پیش نمیره..
با احترام اینجا اصلا مهم نیس ک چه کسی یا از چه طریقی حالا از قبل اونم با یک پلتفرم دیگری موفق ب اجرا و تجربه اینگونه بازیا شده و اینم در نظر بگیر ب قول دوستمون شاید خیلیا هم بودجه کافی با این اوضاع فعلی برای خرید انواع راه و تجربه پلتفرم و بازیهای دیگه رو نداشته باشن...
اما نکته مهمش اینجاس ک
این موفقیت نشان‌دهنده این هست که توسعه‌دهندگان(دولوپرا) حالا شناخت بسیار بهتری از معماری و پردازنده گرافیکی PS5 پیدا کردن و می‌تونن ب اصطلاح قدرت خفته‌ی این کنسول را در سال های پیش رو بیشتر از قبل به کار بگیرن.

آخرین ویرایش:
درود
رفیق دیشبم اول سوالی بود جملت..
بعدشم سخت عنوان کردی ماجرارو ب این شکل در اخر گفتی ک (حتی با فرض شکست سیستم apr خیلی طول میکشه تا بازیهارو بتونن سازگار کنن)!!
ک توضیح ش رو تو پست بعدی عرض کردم ک در واقع ب این شکلم پیش نمیره..
با احترام اینجا اصلا مهم نیس ک چه کسی یا از چه طریقی حالا از قبل اونم با یک پلتفرم دیگری موفق ب اجرا و تجربه اینگونه بازیا شده و اینم در نظر بگیر ب قول دوستمون شاید خیلیا هم بودجه کافی با این اوضاع فعلی برای خرید انواع راه و تجربه پلتفرم و بازیهای دیگه رو نداشته باشن...
اما نکته مهمش اینجاس ک
این موفقیت نشان‌دهنده این هست که توسعه‌دهندگان(دولوپرا) حالا شناخت بسیار بهتری از معماری و پردازنده گرافیکی PS5 پیدا کردن و می‌تونن ب اصطلاح قدرت خفته‌ی این کنسول را در سال های پیش رو بیشتر از قبل به کار بگیرن.
من راجب خودم صحبت کردم کاری با بقیه ندارم که

من راجب خودم صحبت کردم کاری با بقیه ندارم که
اصلا موضوع خودت و منظورم اون نیست ک راجبش تصور کردی رفیق!
اینجا صحبت از شرایط PS5 و همه دوستانت با این شرایط و داشتنو استفاده از کنسوله!
اگر هر مطلبی عنوان و پست میشه معنای تعبیر از جمله و توضیحاتم خدمتت برای این هست ک راجب اون چیزی ک داره اتفاق میوفته , مهمه ک بگیم وگرنه فرقی برای من نداره ک کسی تجربیات و ب قول خودت راجب خودش صحبت کنه و بخوام چیزی بگم ک بهش بر بخوره , امیدوارم متوجه منظورم شده باشی..

اصلا موضوع خودت و منظورم اون نیست ک راجبش تصور کردی رفیق!
اینجا صحبت از شرایط PS5 و همه دوستانت با این شرایط و داشتنو استفاده از کنسوله!
اگر هر مطلبی عنوان و پست میشه معنای تعبیر از جمله و توضیحاتم خدمتت برای این هست ک راجب اون چیزی ک داره اتفاق میوفته , مهمه ک بگیم وگرنه فرقی برای من نداره ک کسی تجربیات و ب قول خودت راجب خودش صحبت کنه و بخوام چیزی بگم ک بهش بر بخوره , امیدوارم متوجه منظورم شده باشی..
نه والا منکه نفهمیدم شما چی میگی
کلا بحث شما با همه اینجوریه که میای یه کتاب ۷۰۰ صفحه ای مینویسی هر سری که اصلا معلومم نیس چی میگی
اگه بحث اینه که این تاپیک انحصاری دست خودت باشه والا ما حرفی نداریم
نه درامدی اینجا واسه من داره نه چیزی
کل اخبار ام زیر دستمه علمشم دارم ازش استفاده کنم نیاز به هیچ تاپیکی و اموزشی ندارم واقعا
هر کمکی ام کردم برای رفقای اینجا بوده بدون منت
حالا شما به من بگو اگه مساله ای داره فعالیت اینجا من دیگه فعالیتی نخاهم داشت در این تاپیک

نه والا منکه نفهمیدم شما چی میگی
کلا بحث شما با همه اینجوریه که میای یه کتاب ۷۰۰ صفحه ای مینویسی هر سری که اصلا معلومم نیس چی میگی
اگه بحث اینه که این تاپیک انحصاری دست خودت باشه والا ما حرفی نداریم
نه درامدی اینجا واسه من داره نه چیزی
کل اخبار ام زیر دستمه علمشم دارم ازش استفاده کنم نیاز به هیچ تاپیکی و اموزشی ندارم واقعا
هر کمکی ام کردم برای رفقای اینجا بوده بدون منت
حالا شما به من بگو اگه مساله ای داره فعالیت اینجا من دیگه فعالیتی نخاهم داشت در این تاپیک
اقای عزیز
یادت ک نرفته!!
اینهمه اومدی ب من چه تو تاپیک اموزشی گیر دادی غلط گرفتی , از اوایل ک هک ماژول اونطوره ب درد نمیخوره چون گفته بودم واسه کسانیکه ریسک خطر ندونستن و اپدیتو دارن اون خرید ماژول بهتره...
تا حدی دوستانیکه میومدن همونجا تو تاپیک اموزشی سوال ازم داشتنو وقتی جواب میدادم تو یک پستی مجزا وکنایه امیز میومدی و سعی بر غلط گرفتن ازم داشتی...
بعد همین اواخر یهو اومدی انتقاد کردی از نحوه گفتن هک و جیلبریک اونم کاملا بی اساس و در مجموع ک اصلا فاقد اهمیته و مجبور شدم واست ب قول خودت خط ب خط کنم تا متوجه بشی
تو و امثالت تمام سعیتون رو انجام میدین واسه تخریب بعدش با ادعای مظلومانه و تو یه حرکت کاملا 180 درجه ای وقتی میبینی بقیه احترام میزارن چون درک و فهم بالایی دارن یهو تغییر موضع میدی و میای مثلا دفاع میکنی!!
هیچ احتیاجی نه ب رفتارت نه ب اون دفاعت لایکت وسط بازیت ندارم اونکه متوجه امثال تو نمیشه اتفاقا منم!!
امثال تو میخوان ک اگاهی نباشه و صرفا خودشون هرجور دوست دارن رفتار کنن , هر زمان و هر گونه دل تنگتون گرفت بیان اینجا و هر چی دلتون میخواد بدون ارتباط با موضوع تاپیک بگین , اکشن و ری اکشن فقط توسط خودتون باشه , اینجا فضای تلگرام و غیرع نیس ک اومدی گویا اشتباه گرفتی .. اونچیزی ک اونجا هر طور دلت میخواد و امثال توام خوششون میاد و میگن نیس ک با یک مشت اراجیف و ایموجی دست بندازن بقیه رو...

کجااا واقعا کی
من کسیرو تخریب و از کسی انتقاد کردم اینهمه مورد حمله امثال تو بصورت مستقیم گهگاه و غیر مستقیم قرار گرفتم ولی هیچی نگفتم...
امثال تو امیدوارم بتونن متوجه مواضع خودشون بشن و برات متاسفم دیگه هم منو ریپلای نکن , وگرنه اندازه ادببات و گفتارت باهات رفتار میکنم هر طورم دوست داری و اگر فکر میکنی درسته رفتار کن
عیبی نداره بقیه هم هستن و قضاوت پای خودشون...

یعنی مطلب گذاشتن و اطلاع رسانی ام شده حسادت!!

بر منکر کار بلدشم لعنت

والا هر شخصی اینکارو انجام بده ب موقع یا غیرموقع فرقی نداره

من واقعا جز این تاپیکا ک بارها ازش اسم بردم جایی دیگری نبودم , حالا اگر اینقدر تو چشم بعضیا مطالبی ک گذاشتم خار شده دیگه مدتی مطلب و خبری پست نمیکنم تا اقایون کاربلد و در خدمت خلق الله کار خیر با خلاصه مفید مطلب عنایت کنن فقط میدونم رفقا خودشون اونقدر باهوش و حواسشون ب کسانیکه سعی می‌کنن با برچسب زدن به «طولانی بودن متن»، اصلِ موضوع را لوث کنن هست...!
اینطوری برای کسی احترام قائل میشن!!
کسی که با بی ادبی تمام میگه «حال ندارم مثل شما کتاب بنویسم» یه کتاب ۷۰۰ صفحه ای مینویسی هر سری که اصلا معلومم نیس چی میگی..که احتمالا این فرضیه اینطور ادماس (یعنی حوصله و دقت) را به عنوان یک نقطه ضعف جلوه می‌دن تا از پاسخگویی درست فرار کنن. این یک تکنیک فرار رو به جلوعه
، در واقع به بقیه کاربران توهین می‌کنه؛ چون فرض را بر این میزاره که دیگران هم مثل او دنبال مطالب سطحی هستند، در حالی که در تاپیک‌های اینچنینی، اتفاقاً همه دنبال جزئیات و دقتن..اگر توضیح رو تو مبحث , جایی ب کسی طولانی یا پستی رو اینگونه گذاشتم سعی داشتم ب نحوه درستی اطلاع رسانی کنم.
اگه واقعا قصد کسی کمک ب دیگرانه مهم اینه ک مثلا شعاری یا از اونور احساس همچی دونستن(خودنمایی) هم نداشته باشه و اصولا بازگو کردن اینطور مطالبم ک از همه چی اگاه و علمشو دارم منطقی و درخور شخصیت یک ادم نیست...چون بالاخره جایی ام میرسه ک باید بپذیری همه چیرو هم نمیدونی , با احترام و تمام!

آخرین ویرایش:
یعنی مطلب گذاشتن و اطلاع رسانی ام شده حسادت!!

بر منکر کار بلدشم لعنت

والا هر شخصی اینکارو انجام بده ب موقع یا غیرموقع فرقی نداره

من واقعا جز این تاپیکا ک بارها ازش اسم بردم جایی دیگری نبودم , حالا اگر اینقدر تو چشم بعضیا مطالبی ک گذاشتم خار شده دیگه مدتی مطلب و خبری پست نمیکنم تا اقایون کاربلد و در خدمت خلق الله کار خیر با خلاصه مفید مطلب عنایت کنن فقط میدونم رفقا خودشون اونقدر باهوش و حواسشون ب کسانیکه سعی می‌کنن با برچسب زدن به «طولانی بودن متن»، اصلِ موضوع را لوث کنن هست...!
اینطوری برای کسی احترام قائل میشن!!
کسی که با بی ادبی تمام میگه «حال ندارم مثل شما کتاب بنویسم» یه کتاب ۷۰۰ صفحه ای مینویسی هر سری که اصلا معلومم نیس چی میگی..که احتمالا این فرضیه اینطور ادماس (یعنی حوصله و دقت) را به عنوان یک نقطه ضعف جلوه می‌دن تا از پاسخگویی درست فرار کنن. این یک تکنیک فرار رو به جلوعه
، در واقع به بقیه کاربران توهین می‌کنه؛ چون فرض را بر این میزاره که دیگران هم مثل او دنبال مطالب سطحی هستند، در حالی که در تاپیک‌های اینچنینی، اتفاقاً همه دنبال جزئیات و دقتن..اگر توضیح رو تو مبحث , جایی ب کسی طولانی یا پستی رو اینگونه گذاشتم سعی داشتم ب نحوه درستی اطلاع رسانی کنم.
اگه واقعا قصد کسی کمک ب دیگرانه مهم اینه ک مثلا شعاری یا از اونور احساس همچی دونستن(خودنمایی) هم نداشته باشه و اصولا بازگو کردن اینطور مطالبم ک از همه چی اگاه و علمشو دارم منطقی و درخور شخصیت یک ادم نیست...چون بالاخره جایی ام میرسه ک باید بپذیری همه چیرو هم نمیدونی , با احترام و تمام!
دوستان این بحث غیر ضروری رو تموم کنید.
اگر دانشی دارید در اختیار دوستان قرار بدید و منتظر تایید و تشکر نباشید.
ارزش دانش به انتقال و آموختن به دیگران است وگرنه در کتابخانه ها پر از کتاب بلا استفاده است.

این بحث کم اهمیت رو تموم کنید که در شأن شما نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or