مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من OLED 4K خریدم سایز ۳۲ اینچ.
مدلش رو پایین میذارم. تجربه من اینه که از نظر فاصله با مانیتور کاملا اوکیه و OLED واقعا خفنه ولی از نظر سایز مانیتور ۲۷ اینچ تصویر شارپ تری ارائه میده و این کاملا با چشمای من قابل تشخیصه متاسفانه.

32GX870A-B.AUS LG

مبارکت باشه و حالشو ببری ایشالا. واقعا مانیتور خفنی گرفتی . منم تازه از IPS اومدم Oled و واقعا پشمام ریخته.
در مورد شارپ بودن و حساس بودن رو این قضیه منم دقیقا همین دغدغه را داشتم و چند روز پیش Asus ROG XG27UCDMG گرفتم. ببین PPI 166 یعنی کیفیت تصویر یه چیز عجیب و غربیه که تاحالا چنین چیزی ندیده بودم. حالا بقیه ویژگی ها و امکاناتش بماند که چقدر خوبه که بعدا فرصت بشه راجبش حرف میزنم
من چون همونطور که پیشتر هم گفتم مانیتور 27اینچ 4K داشتم واقعا متوجه هیچگونه فرق کیفی بین 32اینچ و 27اینچ نشدم ، واسه همین عجیبه که میبینم شما دوستان این براتون مشکل ایجاد کرده و بعضا پشیمونید !!!

مانیتور ۲۷ اینچ زیر ۲۰ میلیون ، ۱۴۴ یا ۱۶۵ یا ۱۸۰ هرتز

چه چیزی عالیه ؟؟؟

برای گیم

View attachment 405667

این خوبه ؟ ادیسه سامسونگ

بستگی داره چه پنل بخوای
اگه va میخوای گزینه بدی نیست ولی اگه ips میخوای این مدل گزینه خوبیه MSI MAG275F
یا از برند ایسوس این مدل میتونی بگیری TUF Gaming VG279Q3A

درود
با 30 تومن این مانیتور انتخاب مناسبیه؟یا بهتر از اینم هست؟ میخوام 1440p باشه
VG27AQL5A asus tuf

مدل خوبیه ولی اینقدر قیمت ها عجیب رفته بالا نمیدونم مدل های مشابه از برند های دیگه چه قیمتی دارن
مثلا مانیتور که 2 ماه پیش 10 تومن بود الان زده 20 تتومن که هیچ منطقی براش پیدا نمیکنم
بعد مانیتوری که 2 ماه پیش 15 تومن بود الان شده 19 تومن :blink:

بستگی داره چه پنل بخوای

مدل خوبیه ولی اینقدر قیمت ها عجیب رفته بالا نمیدونم مدل های مشابه از برند های دیگه چه قیمتی دارن
مثلا مانیتور که 2 ماه پیش 10 تومن بود الان زده 20 تتومن که هیچ منطقی براش پیدا نمیکنم
این خوبه ؟

Asus Tuf Gaming Vg27AQ1A

البته مرز ۲۰ ۲۱ هست

من یه msi g321 خریدم
رسید دستم بررسیشو میذارم البته واسه PS5 گرفتمش
اتفاقا منم تو نخ خرید این مانیتور هستم هم بخاطر 32 اینچ بودنش هم 180 هرتز هم 2k خدایی همه چی تمومه اما یه ایرادی داره rgb پشت مانیتور نداره

• Raised Eyebrow
Reactions: Thundersky
بستگی داره چه پنل بخوای

سایز مناسب برای 2k و فاصله حدود 80سانت چنده؟

• Like
سایز مناسب برای 2k و فاصله حدود 80سانت چنده؟

یه پست صفحه های قبل داشتم یکم توضیح دادم در مورد این موضوع
ایده آل ترین حالت 27 اینچ روی 2K هست که 109 پیکسل در اینچ تراکم به شما میده و طبق مطلبی که قبلا خونده بودم چشم نهایت 110 پیکسل در اینچ از فاصله 80 سانتی میتونه تشخیص بده

در نهایت همه اینا برمیگرده به نیاز شما و البته سخت افزار که دارید
اگه گرافیک توان 2K خروجی گرفتن داره گزینه خوبیه سراغ مانیتور 2K رفتن وگرنه همین 1080 هم تصویرش روی 27 اینچ خوبه

بچه ها یه مدل 32 اینچ MSI هم معرفی کردن و اونم با توجه به قیمت که داره خیلی گزینه خوبیه اگه سایز بزرگتر بخوای

یه پست صفحه های قبل داشتم یکم توضیح دادم در مورد این موضوع
ایده آل ترین حالت 27 اینچ روی 2K هست که 109 پیکسل در اینچ تراکم به شما میده و طبق مطلبی که قبلا خونده بودم چشم نهایت 110 پیکسل در اینچ از فاصله 80 سانتی میتونه تشخیص بده

در نهایت همه اینا برمیگرده به نیاز شما و البته سخت افزار که دارید
اگه گرافیک توان 2K خروجی گرفتن داره گزینه خوبیه سراغ مانیتور 2K رفتن وگرنه همین 1080 هم تصویرش روی 27 اینچ خوبه

بچه ها یه مدل 32 اینچ MSI هم معرفی کردن و اونم با توجه به قیمت که داره خیلی گزینه خوبیه اگه سایز بزرگتر بخوای
من فاصله ام فکر نکنم ۵۰ ۶۰ نهایت باشه

۲۷ اینچ خوبه ؟

من فاصله ام فکر نکنم ۵۰ ۶۰ نهایت باشه

۲۷ اینچ خوبه ؟

واقعا نمیشه خیلی در مورد این قضیه نظر داد و خودتون باید ببینید با چه سایزی اوکی تر هستین

ولی حدس میزنم بین 24 و 27 مناسب باشه و بزرگتر از اون تمرکز ممکنه نداشته باشید روی تصویر

اگه تهران هستین بازار کامپیوتر برید کنار هم سایز های مختلف گذاشتن ببینید چه سایزی خودتون میپسندین

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or