اینترنت فیبر نوری (تانوما)

سلام دوستان یه سری سوال داشتم
من حدود 1 سال و نیم پیش دور خونه رو گشتم دیدم سر کوچه 3 تا مغازه پایین تر بانک ملی دم درش باکس FAT داره
رفتم مخابرات منطقه گفت اره باید ثبت نام بکنی و هزینه داره و اینا طول هم میکشه
منم بی خیال شدم
گذشت تا شنبه قبل که از سر کار برگرشتم خونه دیدم تو کوچه بنر زدن که فیبر نوری به منطقه شما رسیده و با پیمانکار ها همکاری کنید کارشون رو انجام بدن
من بازم اصلا پیگیری نکردم که 4 شنبه من سرکار بودم از خونه زنگ زدن بهم که اره پیمانکار اومده و گفته اجباری باید فیبر بکشن
عصر رسیدم خونه دیدم بله از بالا پشت بام به همه خونه ها فیبر کشیدن ( رایگان ) و پرسیدم گفتم کی قابل استفاده میشه
گفت تا پایان ماه میایم برای اتصال از بالا پشت بوم به کوچه و سوکت زدن و اینا که اونا هم گفت کلا 300 هزار تومن هزینش میشه

حالا سوال من اینه که چه مودمی بگیرم که جواب بده سرعت بالا رو
من یه گوگل وایفای دارم که خوب میتونم اونو روتر کنم که باند 5ghz هم داره

سلام دوستان یه سری سوال داشتم
من حدود 1 سال و نیم پیش دور خونه رو گشتم دیدم سر کوچه 3 تا مغازه پایین تر بانک ملی دم درش باکس FAT داره
رفتم مخابرات منطقه گفت اره باید ثبت نام بکنی و هزینه داره و اینا طول هم میکشه
منم بی خیال شدم
گذشت تا شنبه قبل که از سر کار برگرشتم خونه دیدم تو کوچه بنر زدن که فیبر نوری به منطقه شما رسیده و با پیمانکار ها همکاری کنید کارشون رو انجام بدن
من بازم اصلا پیگیری نکردم که 4 شنبه من سرکار بودم از خونه زنگ زدن بهم که اره پیمانکار اومده و گفته اجباری باید فیبر بکشن
عصر رسیدم خونه دیدم بله از بالا پشت بام به همه خونه ها فیبر کشیدن ( رایگان ) و پرسیدم گفتم کی قابل استفاده میشه
گفت تا پایان ماه میایم برای اتصال از بالا پشت بوم به کوچه و سوکت زدن و اینا که اونا هم گفت کلا 300 هزار تومن هزینش میشه

حالا سوال من اینه که چه مودمی بگیرم که جواب بده سرعت بالا رو
من یه گوگل وایفای دارم که خوب میتونم اونو روتر کنم که باند 5ghz هم داره
اگر روتر خوب داری هزینه زیاد نکن برای مودم فقط حواست باشه پورت گیگابیتی داشته باشه

البته روترت احتمالا wifi5 هست ولی بازم بنظر من اوکیه

اگه حساس بودی و هزینه مشکلی نداشتی میتونی هواوی X6 بگیری که wifi6 هست

اگر روتر خوب داری هزینه زیاد نکن برای مودم فقط حواست باشه پورت گیگابیتی داشته باشه

البته روترت احتمالا wifi5 هست ولی بازم بنظر من اوکیه

اگه حساس بودی و هزینه مشکلی نداشتی میتونی هواوی X6 بگیری که wifi6 هست
نه wifi 6 نیستش
اما کلا هم برای سرعت بالا و دانلود من مودم zlt x28 گرفتم روی اون کلا دانلود انجام میدم

میخوام هزینه کمتری بکنم برای فیبر عه
الان مدل خاصی هست که هم پورت گیگابیتی داشته باشه هم قیمت پایین ؟ تا جایی که گشتم هم باید هوآوی بگیرم درسته ؟

نه wifi 6 نیستش
اما کلا هم برای سرعت بالا و دانلود من مودم zlt x28 گرفتم روی اون کلا دانلود انجام میدم

میخوام هزینه کمتری بکنم برای فیبر عه
الان مدل خاصی هست که هم پورت گیگابیتی داشته باشه هم قیمت پایین ؟ تا جایی که گشتم هم باید هوآوی بگیرم درسته ؟
منطقی تر هست که دانلودتون رو بیارید رو فیبر ارزون تر میوفته خصوصا با بسته شبانه و صبحگاهی هاش
اره ۹۰ درصد احتمالا باید هواوی بگیرید ولی بازم از مخابرات بپرسید
در مورد قرارداد هم جشنواره نگیرید سرویس عادی بگیرید بنظر من( بسته دانلود شبانه نداره جشنواره و محدودیت حجم و سرعت داره)

مدل هم واقعا نظر خاصی ندارم چون خودم مجبور شدم مودم ایسکراتل بگیرم ، نظرات دیجیکالا رو بخونید ببینید خرابی کدوم مدل کمتره
مدل هواوی q2 هم هست ارزون تر از X6 هست ولی wifi5 بنظرم

• Like
Reactions: barney stinson
منطقی تر هست که دانلودتون رو بیارید رو فیبر ارزون تر میوفته خصوصا با بسته شبانه و صبحگاهی هاش
همچنان تا اونجایی که دیدم بسته ایرانسل به صرفه تره. هم ارزون تره(31 در مقابل 33 قبل مالیات)، هم از ساعت 1 شروع میشه(قسمت مهمش) به جای 2. اینش خیلی عجیبه، منطقا هزینه زیرساخت فیبر باید کمتر باشه، ولی قیمت بیشتری گذاشتن

همچنان تا اونجایی که دیدم بسته ایرانسل به صرفه تره. هم ارزون تره(31 در مقابل 33 قبل مالیات)، هم از ساعت 1 شروع میشه(قسمت مهمش) به جای 2. اینش خیلی عجیبه، منطقا هزینه زیرساخت فیبر باید کمتر باشه، ولی قیمت بیشتری گذاشتن
من قیمت ایرانسل رو ندارم ولی این قیمت بسته شبانه/صبحانه فیبر مخابراته

1000055498.jpg

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
من قیمت ایرانسل رو ندارم ولی این قیمت بسته شبانه/صبحانه فیبر مخابراته

View attachment 405677
آره منم دارم همینه
به صرفه ترینش اون 100 گیگه که همون 33 قبل مالیات، ایرانسل 100 گیگش از ساعت 1 شروع میشه، 2 تومن کمتر
یعنی منم دانلود هام همچنان با ایرانسله. با همون مودم x28 pro
ادیت بعد 1 روز: ایرانسل حجم اون بسته رو از 100 کرد 80!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior
سلام دوستان هفته پیش برا من سیم کشی فیبر و کامل انجام دادن با فیوژن و همه کاراش مودم هم تحویل دادن منتهی چراغ پان چشمک زنه گفتن ۳ ۴ روز زمانبره تا کامل ثابت شه و باید پیوستگیش ثبت شه تو مرکز میخاستم بدونم سر کار گذاشتن یا کلا رجیستری و بقیه کاراش چند روز طول میکشه؟

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

سلام دوستان هفته پیش برا من سیم کشی فیبر و کامل انجام دادن با فیوژن و همه کاراش مودم هم تحویل دادن منتهی چراغ پان چشمک زنه گفتن ۳ ۴ روز زمانبره تا کامل ثابت شه و باید پیوستگیش ثبت شه تو مرکز میخاستم بدونم سر کار گذاشتن یا کلا رجیستری و بقیه کاراش چند روز طول میکشه؟

نه درسته اون چراغ PON که ثابت بشه بعد براتون اینترنت وصل میشه

• Like
سلام به همگی، دوستان در‌مورد کابل کشی فیبر، میخوام بدونم که مهمه که رو کار باشه یا توکار؟ روکار ممکنه اسیب ببینه در طولانی مدت؟
فیبر اگر فشار خمش روش نیاد که بشکنه رو کار مشکلی نداره ، یعنی اگر بتونی از خطر اینکه پا روش بره یا چیزی بهش بخوره دور نگهش داری و یا از تو داکتی چیزی (بدون اینکه زیاد خمش کنی ) رد کنی مشکلی نداره

اگر نه ، تو کار امن تره ولی فکر کنم هزینش هم بیشتر میشه
من خودم روکار هست فیبرم ولی بچه تو اتاقم نمیاد و جاش رو هم با چسب پهن به دیوار محکم کردم تو خطر نیست و مشکلی هم تا حالا نداشتم

بستگی به کالیبر مسئولش داره چون خود کار تو ۱ دقیقه انجام میشه ولی اینا معمولا میزارن چند تا مشترک رو با هم انجام میدن
درکل اره معمولا چند روز طول می‌کشه تو این مدت هم مودمت رو خاموش نکن که تو شبکه ببیننش که بتونه کارش رو بکنه
بیشتر از ۳ روز شد پیگیری کن

• Like
Reactions: Destro and S0NY
فیبر اگر فشار خمش روش نیاد که بشکنه رو کار مشکلی نداره ، یعنی اگر بتونی از خطر اینکه پا روش بره یا چیزی بهش بخوره دور نگهش داری و یا از تو داکتی چیزی (بدون اینکه زیاد خمش کنی ) رد کنی مشکلی نداره

اگر نه ، تو کار امن تره ولی فکر کنم هزینش هم بیشتر میشه
من خودم روکار هست فیبرم ولی بچه تو اتاقم نمیاد و جاش رو هم با چسب پهن به دیوار محکم کردم تو خطر نیست و مشکلی هم تا حالا نداشتم
ممنون ازت
سوال‌دیگه اینکه خوب بودن روتر چقدر تاثیر داره تو سرعت فیبر؟

• Like
ممنون ازت
سوال‌دیگه اینکه خوب بودن روتر چقدر تاثیر داره تو سرعت فیبر؟
مودم یا روتر ؟

اگر مودمت اوکی باشه ( یوتل نباشه) و پورت گیگابیتی داشته باشه نوع مودم تو سرعتت با سیم خیلی فرق نمیکنه

فرق برای سرعت بی سیم هم بستگی به wifi5 یا wifi6 بودن داره ، ولی در کل خیلی فرقی نداره اما بهتره wifi6 بگیری

مسئله اصلی اینه از سمت مخابرات چقدر بهت سرعت بدن

• Like
Reactions: Destro
مودم یا روتر ؟

اگر مودمت اوکی باشه ( یوتل نباشه) و پورت گیگابیتی داشته باشه نوع مودم تو سرعتت با سیم خیلی فرق نمیکنه

فرق برای سرعت بی سیم هم بستگی به wifi5 یا wifi6 بودن داره ، ولی در کل خیلی فرقی نداره اما بهتره wifi6 بگیری

مسئله اصلی اینه از سمت مخابرات چقدر بهت سرعت بدن
همون مودم اصلی فیبر و منظورم بود. به نظر مدلای زیادی هم نداریم در‌کل، تنوع خیلی کمی دارن انگار.

• Like
اگر مودمت اوکی باشه ( یوتل نباشه)
من توی اکثر پستای شما دیدم میگید یوتل نخرید
چه مشکلی داره دقیقا؟؟
چون من الان بک ماهی هست یوتل g445 دارم تا الان هیچ مشکلی نداشتم
هم وای فای های باند ۲.۴ و ۵ اکی بوده و هم سرعتم تا ۸۰ مگ بر ثانیه داشتم
قطعی هم نداشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or