Last edited by a moderator:
بازی ای که هنوز گلد نشده و تقریبا 1 سال تا تاریخ رسمی عرضش فاصلست، خود توسعه دهنده نمی دونه حجم نهایی چقدره بعد...! قضیه حجم بازی دیگه خز شده، قبلا همین چیزا رو در مورد حجم بازی می گفتن. شایعات پیرامون GTA VI زیاده و خیلیاشون با منطق جور در نمیاد و این مورد هم عملا جوکهپیج گیمینگ معتبر کویتی به اسم گیمر اسنک گفته یه عکس لیک شده که حجم بازی GTA6 تو استور XBOX زده 676.7 گیگابایت
اگه واقعا همین باشه کسایی که میخوان تجربه اش کنن باید یه هارد 1 ترابایت جدا برا خودش بخرن
View attachment 405509
View attachment 405510
Xbox معمولا حجم کل بازی با همه اضافات و غیره رو نشون میده (منبع اون خبرای فیک که میگفتن COD 400 گیگه هم همین بود) یعنی حتی اگر یه درصد احتمال بدیم بازی رو میخوان با حجم ۶۰۰ گیگ بدن بازم به احتمال زیاد بخش زیادیش میتونه قابل حذف باشهپیج گیمینگ معتبر کویتی به اسم گیمر اسنک گفته یه عکس لیک شده که حجم بازی GTA6 تو استور XBOX زده 676.7 گیگابایت
اگه واقعا همین باشه کسایی که میخوان تجربه اش کنن باید یه هارد 1 ترابایت جدا برا خودش بخرن
View attachment 405509
View attachment 405510
همونقدر که بازی قراره 160 دلار باشه حجمشم 680 گیگه و صد البته که بازی رو xbox one هم قراره منتشر شه چرا که نه. کنسول به این قدرتمندی.پیج گیمینگ معتبر کویتی به اسم گیمر اسنک گفته یه عکس لیک شده که حجم بازی GTA6 تو استور XBOX زده 676.7 گیگابایت
View attachment 405509
View attachment 405510
منبع اصلی این خبر و عکس های فیک و جعلی یک اکانت x با ۸۰۰ تا فالوور هستپیج گیمینگ معتبر کویتی به اسم گیمر اسنک گفته یه عکس لیک شده که حجم بازی GTA6 تو استور XBOX زده 676.7 گیگابایت
View attachment 405509
View attachment 405510
و در همین مقاله گفته شرمآورترین رسواییای که در مقایسه با آن، همهٔ شرمساریهای دیگر مایکروسافت ناچیز به نظر میرسند.View attachment 405590
وبسایت PC Gamer یه مقاله در خصوص مایکروسافت و سیاست هاش تو سال ۲۰۲۵ نوشته به اسم «سال شرم آور مایکروسافت» که خلاصش این موارده:
1. اخراجهای گسترده و تعطیلی استودیوهای بازیسازی:
مایکروسافت هزاران نفر را اخراج کرد و چند استودیوی مهم را بست. پروژههای بزرگی مثل Perfect Dark و Everwild هم لغو شدند که ضربه بزرگی به اعتماد طرفداران زد.
2. فاصله حرف مدیران با واقعیت بازار:
با اینکه فیل اسپنسر میگوید ایکسباکس در بهترین وضعیت خودش است، اما آمار فروش و واکنش کاربران نشان میدهد اوضاع آنقدرها هم خوب نیست.
3. پایان پشتیبانی ویندوز ۱۰ و فشار برای مهاجرت به ۱۱:
بسیاری از کاربران امکان ارتقا به ویندوز ۱۱ را ندارند، اما مایکروسافت پشتیبانی ویندوز ۱۰ را متوقف کرده و این باعث نارضایتی گسترده شده است.
4. تحمیل قابلیتهای هوش مصنوعی بحثبرانگیز:
ابزارهایی مثل Copilot و مخصوصاً Recall به خاطر نگرانیهای حریم خصوصی و کارایی ضعیف، واکنش منفی زیادی گرفتند.
5. افت جایگاه و جذابیت برند Xbox:
فروش سختافزار ضعیف است، برخی بازیهای مهم دیگر برای ایکسباکس عرضه نمیشوند و کنسولهای سری X/S نسبت به رقبا کم رنگتر شدهاند.
6. زیر سؤال رفتن مدل Game Pass:
با وجود محبوبیت، منتقدان میگویند این مدل اشتراکی در بلندمدت پایدار نیست و میتواند به صنعت بازی و درآمد استودیوها آسیب بزند.
7. کمپین تبلیغاتی ناموفق Everything is Xbox:
تلاش برای معرفی هر دستگاهی به اسم اکس باکس، بهجای تقویت برند، بیشتر سردرگمی و ضعف هویت Xbox را نشان داد.
8. عملکرد نهچندان خوب سختافزارهای دستی ویندوزی:
دستگاههایی مثل ROG Ally یا نمونههای مشابه، در مقایسه با رقبای لینوکسی، تجربه ناپایدارتر و ضعیفتری ارائه میدهند.
9. حواشی سیاسی و اعتراض کارکنان:
همکاریهای مایکروسافت در برخی پروژههای حساس باعث اعتراض داخلی شده و برخورد شرکت با این اعتراضها هم انتقادات زیادی به همراه داشت.
Microsoft's year of shame
روز اولی که بازی معرفی شد و سازندش رو شناختم کلی تعجب کردم که بیچاره آرکین کارش به کجا رسیده که باید بازی سوپرهیرویی بسازه؟!Dinga Bakaba یکی از کارگردانان استودیوی Arkane که مشغول ساخت عنوان Marvel’s Blade است، گفته که پروسه ساخت بازی خیلی خوب پیش میره و تیم سازنده، به سختی مشغول کار هستند. او اضافه کرده:
"همه بسیار مفتخر هستند و تلاش زیادی میکنند. لطفا صبور باشید. این یک بازی خاص خواهد بود و همه امیدواریم که به استاندارد بالایی که برای خود و همینطور شما در نظر گرفته ایم برسد."
این بازی یک عنوان سوم شخص تک نفره است که در قلب پاریس اتفاق میفتد و بازیکنان در نقش Daywalker افسانه ای ظاهر خواهند شد.
View attachment 405602
https://gamerant.com/upcoming-xbox-games-blade-development-progress-update/
به نظرم راک استدی با آرکهام اسایلم و آرکهام سیتی و اینزومنیاک با اسپایدرمن، اعتبار و کلاس بالایی دادن به بازی سوپرهیرویی. یعنی کار کلاس پایینی حساب نمیشه اینطور که من برداشت کردم از صحبتتروز اولی که بازی معرفی شد و سازندش رو شناختم کلی تعجب کردم که بیچاره آرکین کارش به کجا رسیده که باید بازی سوپرهیرویی بسازه؟!
اما الان فکر میکنم شاید آرکین واقعا به یه همچین فرمت همه پسندتری نیاز داشت که بالاخره شاهکارهایی که میسازه دیده بشن.
امیدوارم اول این بازی خوبی در بیاد و همینطور با فروش خوبش جاپای استودیو رو هم محکم کنه.
نه منظورم این نبود.به نظرم راک استدی با آرکهام اسایلم و آرکهام سیتی و اینزومنیاک با اسپایدرمن، اعتبار و کلاس بالایی دادن به بازی سوپرهیرویی. یعنی کار کلاس پایینی حساب نمیشه اینطور که من برداشت کردم از صحبتت
پیش بینی میکنم وولورین هم یکی از شاهکارهای 2026 باشه.
اتفاقا بلید با توجه به عمق داستانی و دارک بودن و محبوبیتی که داره، میتونه اعتبار بیشتری به آرکین بده و خودش تبدیل بشه به بهترین اثر این استودیو.