black_ruz
کاربر سایت
اگر اشتباه نکنم PS5 کمتر از 256 رو نمیشناسه اصلا. من فلش 128 زدم میشناسه ولی به عنوان حافظه ای که فرمت کنه برای نصب بازی قبول ندارهچرا حتما 256 گیگ به بالا باید باشه با فلش 32 گیگس یا 8 گیگ نمیشه؟
اگر اشتباه نکنم PS5 کمتر از 256 رو نمیشناسه اصلا. من فلش 128 زدم میشناسه ولی به عنوان حافظه ای که فرمت کنه برای نصب بازی قبول ندارهچرا حتما 256 گیگ به بالا باید باشه با فلش 32 گیگس یا 8 گیگ نمیشه؟
نه اشتباه میکنی . من فلش 8گیگ زدم بکاپ گرفتم و بقیه کارها رو انجام دادماگر اشتباه نکنم PS5 کمتر از 256 رو نمیشناسه اصلا. من فلش 128 زدم میشناسه ولی به عنوان حافظه ای که فرمت کنه برای نصب بازی قبول نداره
نسخه های پابلیک تست فقط تاریخ دارنetaHEN هایی که بتا نیستن هم تاریخ دارن ؟
امروز هرکاری میکردم etaHEN2.4b اجرا نمیشد تاریخ عقب بردم اجرا شد
العانم etaHEN 2.5b به راحتی اجرا میشه
etaHEN 2.4b از من پابلیک بود خودم دانلود کردم توی پوشه data گذاشتم بالای 15 بار کنسول ریست کردم هک اجرا کردم همه هک اجرا می کرد debugsetting هم میامد ولی etaHEN نمیشد تاریخ بردم عقب درست شدنسخه های پابلیک تست فقط تاریخ دارن
خودتم گفتی پابلیک بوده دیگه نسخشetaHEN 2.4b از من پابلیک بود خودم دانلود کردم توی پوشه data گذاشتم بالای 15 بار کنسول ریست کردم هک اجرا کردم همه هک اجرا می کرد debugsetting هم میامد ولی etaHEN نمیشد تاریخ بردم عقب درست شد
العانم با تاریخ درست etaHEN2.5 به خوبی اجرا میشه
بله . از تنظیمات etahenمیشه اون قسمت بالا صفحه که مقدار مصرف رم و سی پی یو رو نشون میده خاموشش کرد؟
چون بک اپ اماده اون اوایل رو ریختی که حاوی نسخه پابلیک تست اتا هن بودهمن کنسول سری اول جیلبریک کردم یه بازی ps4 نصب کردم و کمی بازی کردم
الان اومدم دوباره کنسول روشن کردم و اپ یوتوب رو اجرا کردم تموم شدش فیلد نداد ولی بازی رو اجرا نمیکنه
اون منو اتاهن هم نمیادش
دلیلش چیه؟
تشکر بابت راهنماییچون بک اپ اماده اون اوایل رو ریختی که حاوی نسخه پابلیک تست اتا هن بوده
اخرین صفحه تاپیک اخرین اخبار هک یه پوشه اتولودر اپلود کردم
اونو رو فلش بریز بزن به کنسول اپ یوتوب رو اجرا کن درست میشه
استفاده نکردم ولی تا اونجایی میدونم خیلی وقت هست که چیت توی etahen هستسلام دوستان برنامه چیت برای ps5 نیومده هنوز ؟
پوشه اتولودری که قبلا اپلود کردم رو منتقل کن به پوشه دیتامن اون 3 تا فایل رو فرستادم تو قسمت data ولی بازم کار نکردش حتما باید usb وصل باشه
میخواستم بدونم usb کار کنه
کجا رو اشتباه رفتم؟