Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

بعد جوجوتسو و چینسامن رو با اون آرت افتضاحشون خوندی جای انیمشون؟ 8-| انقدر انیمه و مانگای وان پیس باهم فرقدارن فقط اتفاقات داستان رو اسپویل میشی اگه بخونی :D

حالا این الباف معلوم نیست کی پخش میشه؟ رفت تو همون فرمت فصلی؟
بخاطر اینکه از دوتاشون بدم میاد.:دی فقط کاگوراباچی رو خیلی دوست دارم که خوندن مانگا قشنگ مثل دیدن انیمه میمونه. واقعا حس می کنم انیمه هم بیاد چیزی از خفنی مانگا نمیتونه کم کنه...
والا من دو سوم وانو و کل هول کیک رو مانگا بودم. و میتونم بگم نه تنها برام لذت بخش نبود بلکه تجربه لذت وانپیس رو برای من خراب کرد. کلا مانگا خوندن وانپیس رو زیاد دوست ندارم.
حالا باز هول کیک یکی دوتا صحنه خوب در انیمه داشت با اینکه در کل کیفیت درب و داغون و مانگا اون آرک حالش بیشتر بود. اما واقعا وانو وقتی کیفیت رو بیشتر کردند خیلی خیلی چسبید. ایگ هد که با این کیفیت محشر روی ابر ها بودم.:دی

۳ ماه دیگه شروع میشه:
۱۳ قسمت بهار
۱۳ قسمت پاییز

دیگه هر سال تابستون و زمستون انیمه ایی نداریم.

Chainsaw Man رو دیدم، هر سریالش هم سینماییشو، خیلی خوشم اومد. مخصوصا صحنه های اکشنش. ولی هنوز یه جاهاییش به نظرم احمقانس. الانم spy x family رو دارم میبینم، چقدر خوبه :D
توی چینساومن دنبال منطق نگرد، حتی نویسنده اهمیتی به این موضوع نمیده. صرفا یک مشت اتفاق رندومه که پشت سر هم میوفته.:دی بجز آرک آخر پارت اول مانگا که واقعا قوی نوشته شده.

View attachment VID_20251215_181514_804.mp4

خیلی منتظر انیمیت شدن این پنل بودم و خوشبختانه توئی ناامیدم نکرد و سنگ تموم گذاشت. آخ که جیگرم حال اومد سر نعره ایمو و زانو زدنش، جوی بوی بعد ۸۰۰ سال از تو قبر 1vs5 کار رو درآورد.
مورد زیر یه مقدار از مانگا اسپویل داره پس هایدش می‌کنم که احیانا اسپویل نشه واسه دوستانی که فقط انیمه رو میبینن.
قدرت واقعی جوی بوی رو تو آرک الباف و فلش بک گادولی درک می‌کنید که اینجا یه قسمت از هاکی شاهیش چیکار کرده!!

گاچیاکوتا‌ تموم شد؛ توصیه نمی‌شه دیدنش.:| کسی مانگا خونده؟
موشیشی می‌خونم، عالی. فول‌متال هم همچنین.

این فیلم کاگویاساما، first kiss رو هم دیدم عالی بود.:دی
When Marnie Was There هم دیدم، معمولی.

فیلم چین‌ساو رو هم دیدم، بعدش مانگا رو چک کردم؛ واقعا دمشون گرم از چارتا خط خطی چی درآورده بودن.:دی

چه قشنگ آرت استایل سنتی ایرانی رو در اوردن . دم استدیو Saru (دان دا دان) گرم.

پ.ن : حداقل یکم توضیح بدید در مورد پستی که میزارید !! اینو من تو توئیتر دیدم پلاتش رو گذاشتن فهمیدم چه انیمه ای ـه !!!

1766860860036.png

Tenmaku no Jādūgaru جادوگر

پلات داستان :

In the 13th century, in the city of Tus, Fatima was sold as a slave to a family of scholars, and although she initially tried to run away, they taught her the importance of knowledge and she ended up working and studying in their home.

After the heir to the family left for Nishapur to further his studies, the Mongols invaded Tus. Fatima was captured by Tolui's army and her master was killed while protecting her. After being taken to Mongolia, Fatima begins to think about taking revenge on the Mongols.

آخرین ویرایش:
Dandadan رو دیدم. خیلی چیز باحالی بود :D حیف که تا سال بعد فصل بعدیش نمیاد. تو صفحه ویکی‌پیداش زده دو تا سینمایی هم داره ولی من چیزی پیدا نکردم، یعنی فقط تو خود ژاپن اکران شده؟
تیزر a witch in Mongolia هم خیلی دوست داشتم، منتظرشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or