راهنمایی برای خرید موبایل

بالاتر گفتم
Honor 400

آره واقعا پارسال این موقع با کمتر از ۶۰ تومن میشد s24 ultra خرید.
اینی که من گرفتم شارژ ۱۰۰ واتی و کاور ژله ای تو جعبه ش بود. مثل اینکه ورژن اروپا باتریش هم ضعیفتره و ۵۳۰۰ نه ۶۰۰۰.
اندروید ۱۶ و مجیک او اس ۱۰ هم امروز واسش اومد با حجم ۳ گیگ.

• Like
Reactions: Mo7aMMaD
اندروید ۱۶ و مجیک او اس ۱۰ هم امروز واسش اومد با حجم ۳ گیگ.
به به خیلی هم عالی
این honor 500 و 500 پرو که تازه معرفی شدن اگر قیمتشون مناسب باشه گزینه های خوبی برا ارتقا میتونن باشن، ترتیب چینش دوربینشون هم که شبیه پیکسله خیلی شیکشون کرده.
1000117294.jpg

سلام
اگر آیفون ۱۷ بدون رجیستر بگیریم میتونیم خودمون بعدا رجیستر کنیم؟
بابک اگر سفر بری میتونی خودت ثبت کنی تو گمرک فرودگاه بعد پرداخت کنی اگر نری سفر باید امتیاز پاسپورت بخری که اضافه میشه به هزینه گمرکی

بابک اگر سفر بری میتونی خودت ثبت کنی تو گمرک فرودگاه بعد پرداخت کنی اگر نری سفر باید امتیاز پاسپورت بخری که اضافه میشه به هزینه گمرکی
پاسپورت ندارم
مغازه دارا هم خیلی میگیرن رجیستر کنن
راه دیگه ای نداره؟

پاسپورت ندارم
مغازه دارا هم خیلی میگیرن رجیستر کنن
راه دیگه ای نداره؟
در سال هر کس یبار میتونه گوشی مسافری بیاره و رجیستری کنه.
اگر خودت هم نتونستی، فامیل دوست آشنا هرکی... اصلا میتونی بری فرودگاه، اونجا میبینی یه عده حالت دلار فروشای میدون فردوسی، بهت میگن، رجیستریتو میخریم :D رجیستر فروش هم هست.

• Smile
Reactions: SleepyTurtel
سلام
اگر آیفون ۱۷ بدون رجیستر بگیریم میتونیم خودمون بعدا رجیستر کنیم؟

یه دوست موبایل فروش دارم میگه پول رجیستر ندید هیچوقت دو تا موبایل بگیرید یکی برای تماس یکی برای اینترنت دوربین و ...

این جوابه !!!
با اینکه دردسر داره ولی خیلی بهتره تا پول مفت بدی به فلان
من یکی رو دیدم دو سال پیش که برای اینکه ایفون ۱۵ پرو مکس اش خط هم داشته باشه یه سیزده هم داشت و از رو اون خط میگرفت ( اسم سیستم اش یادم نیست wlan calling بود گمونم )

• Like
Reactions: El sigloBlanco
این جوابه !!!
با اینکه دردسر داره ولی خیلی بهتره تا پول مفت بدی به فلان
من یکی رو دیدم دو سال پیش که برای اینکه ایفون ۱۵ پرو مکس اش خط هم داشته باشه یه سیزده هم داشت و از رو اون خط میگرفت ( اسم سیستم اش یادم نیست wlan calling بود گمونم )
دیشب یه ۱۷ خریدیم
یه ۱۳ هم داریم
این که گفتی یعنی چی؟

• Like
Reactions: El sigloBlanco
دیشب یه ۱۷ خریدیم
یه ۱۳ هم داریم
این که گفتی یعنی چی؟
به خوشی و شادی
ببین اسم سیستم اش دقیق یادم نیست یا سرچ یا یکی از بچه ها میاد میگه :D

ولی جریان اینطوریه که فرض کن شما ۱۳ ات سیم کارت داره و به نت وصله، ۱۷ ات اصلا رجیستر نیست وسیم کارت نداره ولی به نت وصله ( وایفای یا هات اسپات همون ۱۳ ) بعد وقتی ۱۳ ات زنگ میخوره، ۱۷ ات هم زنگ میخوره و میتونی جواب بدی فقط تنها شرط هاش اینه که هر دو به نت وصل باشن و یه اپل ای دی باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or