Last edited by a moderator:
خواهش می کنم، استدعا دارم این دفعه خراب نکنید! ما در حد مرگ هایپ هستیم متاسفانهThe Coalition استودیوی سازنده عنوان Gears of War: E-Day، آن را بلندپروازانه ترین پروژه خود خوانده است. Mike Crump مدیر استودیو گفته:
"سال آینده، بیستمین سالگرد Gears of War و بهترین راه جشن گرفتن آن، انتشار Gears of War: E-Day است. این بلند پروازانه ترین پروژه ماست که از پایه با موتور آنریل 5 ساخته شده. در حالی که حس و حال Gears را دارد، ولی یک بازی جدید است. بازگشتی دوباره به ریشه هاست که در آن Marcus و Dom برای اولین بار با Locust رو به رو میشوند. بهترین موقعیت برای ورود به دنیای Gears است و بی صبرانه منتظریم تا در سال آینده، اطلاعات بیشتری را در اختیار شما بگذاریم."
View attachment 405180
Gears of War: E-Day Developers Call It Their "Most Ambitious Game"
فروش بازیم رقم خیلی خوبی بوده و گویا تا به الان موفقترین بازی فرست پارتی PS5 بوده و حتی SM2 رو پشت سر گذاشته.
View attachment 405215
هیدئو کوجیما 62 ساله با فیلم KPop Demon hunters گریه کرده

البته من خودم فن تعصبی کوجیما ام ولی شما که اینقدر میخوای فلسفه ببافی رفرنسش رو نگرفتیKPop Demon Hunters is known for having very sad, emotional, and heartbreaking moments, dealing with themes of shame, hiding one's true self, and difficult backstories, leading many viewers to cry, especially during scenes of betrayal and vulnerability, even though the overall movie has a triumphant, self-acceptance ending.
پ.ن: چیز عجیبی نیست اصلا. کسی انیمه بین باشه مطمئنا با چندتاشون احساسی شده. خود منم شدم. تازه انیمه ها کرینج ترن و بعضیاشون فوکوسشون رو غم و تراژدی نیست مثلا وان پیس یه نمونه بارزش. حالا شما میدونستی و خود رو به اون راه زدید حکایت دیگریست
ضمنا پیرمرد ۹۰ ساله شم اونجا همینه چون با این چیزا بزرگ شده
برخلاف ما که نسل طلایی پنجاه و ۷ ایها رو داریم
پ.ن۲: گام بعدی هیترها فکر کنم همینه که بگن کوجیما تو اون جریان دست داشت و اصلا کار اون نسل نبوده![]()
View attachment 405255
وینس زمپلا یکی از تاثیرگذارترین چهره ها در ژانر شوتر متأسفانه در سن 55 سالگی بر اثر تصادف رانندگی کشته شد.
رومرو بیچاره انگار به نفرین ابدی جان کارمک و id software گرفتار شده. بعد از دایکاتانا که اونم شدیدا اثر پر اشکالی دراومد از کار دیگه هربار تلاش کرد که یه اثر در خور در این ژانر خلق کنه نتونست متاسفانه. حتی عنوان قبلیشو توی کمپین کیک استارتر قرار بود منابع مالیش رو تامین کنه بازم نشد.بازی جان رومئو که تحت تاثیر تعدیل و کنسلی برخی عناوین مایکروسافت کنسل شد...
یک اثر FPS بوده که با اسم رمز Hellslayer شناخته می شده... کلیت فضا این بود که ما در نقش یک کشیش هستیم که با شیاطین مبارزه می کنیم
و از Hotline Miami الهام گرفته بود
بازی حدود ده سال بود که در دست ساخت بود!!!!!!!!!!!!!
View attachment 405264
شبیه dead to rights هستاستودیوی Liquid Swords که همان سازندگان سابق Just Cause هستند، بازی جالبی را معرفی کرده اند که سال آینده منتشر میشه.
یک درام جنایی با مبارزات تن به تن و در عین حال رانندگی جذاب با عنوان SAMSON: A Tyndalston Story که کارگردان بازی به آن لقب جالب "Mad Max …. Payne" داده.
View attachment 405272
View attachment 405273
View attachment 405274
ترکیب Driver و جان ویک ؟استودیوی Liquid Swords که همان سازندگان سابق Just Cause هستند، بازی جالبی را معرفی کرده اند که سال آینده منتشر میشه.
یک درام جنایی با مبارزات تن به تن و در عین حال رانندگی جذاب با عنوان SAMSON: A Tyndalston Story که کارگردان بازی به آن لقب جالب "Mad Max …. Payne" داده.
View attachment 405272
View attachment 405273
View attachment 405274