مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام ببخشید اینجا میپرسم من یه مادربرد x870e-e gaming با cpu 9800x3d خریدم بایوس هم آپدیت کردم آخری هستش ai optimized روشن میکنم تو نرم افزارaida64 تست پایداری میزنم بعد از ۴ ثانیه سیستم فریز می‌کنه باید ریست کنم یا تو بازی تو لود شیدرها میندازه بیرون اما خاموش میکنم همه چی اوکی هستش سیستم خنک کنند هم lq360 deepcool هستش آیا CPU یا مادربرد مشکل داره ؟

خیر، قطعاتتون مشکلی ندارن.
اون گزینه ی AI Optimized نام تجاری اورکلاک خودکار ایسوس برای مادربردهاش هست و در حالت پیش فرض اصلا نیازی به روشن کردنش نیست، اگر هم روشن بشه چون اورکلاک هست بسته به رم و پایداری MIC و لاتاری خود پردازنده ممکنه پایدار باشه یا نباشه.
بنابراین بهتره گزینه های اضافی رو روشن نکنید، مخصوصا برای 9800X3D که خودش بهینه کار میکنه.

سلام
جای دیگه ای پیدا نکردم. مجبور شدم اینجا بپرسم
من میخوام صندلی کولرمستر Caliber X2C رو بگیرم. آیا تجربه استفاده ازش رو داشتین. کیفیتش خوبه؟

همچنین جایی رو می شناسید که به صورت عمده و با قیمت پایین تر از بقیه عمده فروشها، قطعات بفروشن؟

• Like
Reactions: Thundersky
سلام عزیزان

من مادربردم ASUS B760-Plus D4 هست و سه جایگاه M.2 دارم، یکی وسط نزدیک پردازنده و دوتا پایین زیر اسلات های PCI.e 16x، حالا من درایو M.2یی که دارم اینه ADATA Legend 850 1tb، سوالم اینه که من اومدم و این درایو رو تو اسلات پایینی pci.e 4 x4 نصب کردم، این کار درسته؟ یا باید در جایگاه m.2 بالایی که نزدیک پردازندس نصب بشه تا بهترین کارایی رو داشته باشه؟ فرقی دارن این دوتا؟

ببینید سومین جایگاه m.2 pci.e 4 x2 هست که اینو میدونم که نباید توی این نصب کنم که نکردم چون x2 هست، این که هیچ...

اما حالا بین اون دوتا pci.e 4 x4 بالا و پایین فرقی هست؟

• Like
سلام
جای دیگه ای پیدا نکردم. مجبور شدم اینجا بپرسم
من میخوام صندلی کولرمستر Caliber X2C رو بگیرم. آیا تجربه استفاده ازش رو داشتین. کیفیتش خوبه؟

همچنین جایی رو می شناسید که به صورت عمده و با قیمت پایین تر از بقیه عمده فروشها، قطعات بفروشن؟

اگر گارانتی رسمی داره که واردکننده احتمالا خود شرکت هست، چون صندلی گیمینگ جنسی نیست که روی تعداد و متفرقه واردکردنش به صرفه باشه.
من فقط با DXRacer تجربه داشتم که گارانتی کنندش مشخصه، در مورد صندلی کولرمستر اطلاعی ندارم.

سلام عزیزان

من مادربردم ASUS B760-Plus D4 هست و سه جایگاه M.2 دارم، یکی وسط نزدیک پردازنده و دوتا پایین زیر اسلات های PCI.e 16x، حالا من درایو M.2یی که دارم اینه ADATA Legend 850 1tb، سوالم اینه که من اومدم و این درایو رو تو اسلات پایینی pci.e 4 x4 نصب کردم، این کار درسته؟ یا باید در جایگاه m.2 بالایی که نزدیک پردازندس نصب بشه تا بهترین کارایی رو داشته باشه؟ فرقی دارن این دوتا؟

ببینید سومین جایگاه m.2 pci.e 4 x2 هست که اینو میدونم که نباید توی این نصب کنم که نکردم چون x2 هست، این که هیچ...

اما حالا بین اون دوتا pci.e 4 x4 بالا و پایین فرقی هست؟

بله فرق هست. تنها جایگاه نزدیک به پردازنده هست که مستقیم و با بالاترین استاندارد PCIe به خود پردازنده وصل شده. دو تا اسلات دیگه با وساطت چیپ مادربرد و سرعت پایینتر با پردازنده کار میکنن.
اصولا توی تمام مادربردها SSD بوت سیستم عامل رو باید در اسلات اول از بالا که مستقیم به CPU لینک شده قرار بدید. ترجیحا هم PCIe 4.0 باشه برای بهترین راندمان.

اگر گارانتی رسمی داره که واردکننده احتمالا خود شرکت هست، چون صندلی گیمینگ جنسی نیست که روی تعداد و متفرقه واردکردنش به صرفه باشه.
من فقط با DXRacer تجربه داشتم که گارانتی کنندش مشخصه، در مورد صندلی کولرمستر اطلاعی ندارم.

.
گارانتی الماس هست. بگیرم به نظرت؟
تخفیف خوبی هم داره. و اینکه چرم بهتره یا پارچه؟
ممنون

• Like
گارانتی الماس هست. بگیرم به نظرت؟
تخفیف خوبی هم داره. و اینکه چرم بهتره یا پارچه؟
ممنون

گارانتیش خوبه.
چرم و پارچه هر دو عمر مشخصی دارن، هر دو تا هم بعد از مدتی فرسوده میشن باید عوض بش، خیلی تفاوتی نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or