مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

عجب وضعیت مسخره ای شده قیمتای کارت. دوباره به دوران تاریک ماینینگ برگشتیم. من میخواستم rx 9070 بگیرم الان که پول دستم هست هر روز که نمیخرم ۵ تومن میره رو قیمت. از ۷۰ تومن شده ۹۰ میلیون تومن. Rtx 4070 دسته دو شده ۶۰ تومن. ۴۰۷۰ سوپر ۷۰ میلیون تومن. ۳۰۸۰ شلوار پاره ۴۸ میلیون.
الان پول ۹۰۷۰ رو باید بدم ۴۰۷۰ بخرم.

عجب وضعیت مسخره ای شده قیمتای کارت. دوباره به دوران تاریک ماینینگ برگشتیم. من میخواستم rx 9070 بگیرم الان که پول دستم هست هر روز که نمیخرم ۵ تومن میره رو قیمت. از ۷۰ تومن شده ۹۰ میلیون تومن. Rtx 4070 دسته دو شده ۶۰ تومن. ۴۰۷۰ سوپر ۷۰ میلیون تومن. ۳۰۸۰ شلوار پاره ۴۸ میلیون.
الان پول ۹۰۷۰ رو باید بدم ۴۰۷۰ بخرم.
الان بخری یک ماه دیگه میگی خوب خریدم نخری میگی کاشکی میخریدم

کاش می فهمیدی اوضاع مملکت خرابه و توان یکی ممکنه در همین حد باشه.
میذاشتی 10 سال دیگه ریپلای میزدی.
اره حاجی فقط تو میدونی اوضاع مملکت چقدر خرابه حالا برگرد پای بساط و طهلیل و فال گیریت تو تیپ سنتر

میذاشتی 10 سال دیگه ریپلای میزدی.
اره حاجی فقط تو میدونی اوضاع مملکت چقدر خرابه حالا برگرد پای بساط و طهلیل و فال گیریت تو تیپ سنتر
آهان، پس میدونی اوضاع خرابه و باز متلک میندازی؟
خب این نشون میده شما شعور نداری :D

• Like
Reactions: miladxyz2
آهان، پس میدونی اوضاع خرابه و باز متلک میندازی؟
خب این نشون میده شما شعور نداری :D
نه متلک نمیندازم بیشتر دارم کمکش میکنم پولش رو دور نریزه
اگه پول 570 داره یکی دو ماه صبر کنه پول بذاره روش 6600/3060 بخره که حداقلش بازی های روز رو مدیوم/های با فریم خوب بزنه
اگه پول اونم نداره بره کنسول بخره بهتره.
اگه بازم پول نداره که کار اشتباهیه از شکمش میزنه میره برای ارتقاع قطعات
البته نگفت هدفش از ارتقا چیه ما فرض رو گذاشتیم برای گیم. برای کار اداری که نمیتونه باشه کارهای مهندسی هم باشه سیستم بیشتر میخواد.
منم شعور معور ندارم تو هم دفعه بهتر ریج بیت بذار.

من پریسال 4060 ti 16g خریدم بیست و پنج تومن الان نگا کردم دیدم صد میلیون خورده ایه .

چی شد که اینطوری شد ؟ کاش برگدیم به دوران ایکس باکس 360 پلی استیشن 3 حیف:((
داداش 2 سال پیش بیخیال من 4070TIS خیلی در حد نو با 2.5 سال گارانتی الماس گذاشتم مهرماه 80 تومن خیلی ها ناز کردن همون موقع شم گفتم هر کی بخره برد کرده الان 150 60 هم همچین کارتی نمی شه پیدا کرد در عرض 4 ماه دوبل شد

من همیشه هر کمکی از دستم بر بیاد با بیش از سی سال سابقه گیم می کنم سیگنالم می دم اما خوب اکثرا فحش خوردم که اهمیتیم نداره بالاخره همون عده اندکیم که کمک کرده باشم برام کافیه
الانم می گم هر چی می خواید بخرید اوضاع ایران که فاجعه س به کنار اوضاع دنیا خرابه
همچنین تسلیت می گم به کسایی که در راه حق و ازادی بی گناه کشته شدن بهای ازادی همیشه سنگین بوده

داداش 2 سال پیش بیخیال من 4070TIS خیلی در حد نو با 2.5 سال گارانتی الماس گذاشتم مهرماه 80 تومن خیلی ها ناز کردن همون موقع شم گفتم هر کی بخره برد کرده الان 150 60 هم همچین کارتی نمی شه پیدا کرد در عرض 4 ماه دوبل شد

من همیشه هر کمکی از دستم بر بیاد با بیش از سی سال سابقه گیم می کنم سیگنالم می دم اما خوب اکثرا فحش خوردم که اهمیتیم نداره بالاخره همون عده اندکیم که کمک کرده باشم برام کافیه
الانم می گم هر چی می خواید بخرید اوضاع ایران که فاجعه س به کنار اوضاع دنیا خرابه
همچنین تسلیت می گم به کسایی که در راه حق و ازادی بی گناه کشته شدن بهای ازادی همیشه سنگین بوده
سلام. ی سیستم تا سقف 70 80.تومن چی. میشه بست ترکیبی از قطعات نو و دست دو

• Like
Reactions: Thundersky
قیمتها به شکل وحشتناکی عجیب شده. فقط یه رم ۳۲ بخوای ببندی میشه ۵۰ تا. کارت ۳۰۵۰ شش گیگی شده ۳۰ تومن. یعنی یه رم و گرافیک بخوای بخری میشه ۸۰ تومن.
با توجه به بودجه ت اگه کنسول نداری، بهتره کنسول بخری.

من باشم PS5 می خرم
اما خوب یک عدد 3060 یا 3060 تی ای کنار 12100 اینتل با 32 گیگ رم دی دی ار 4 پاور 750 برنز یا 650 گلد پیشنهادمه
مادربرد هم بستگی به کاراییت داره چنتا USB M.2 SATA لازمت می شه اما هر چی می خری مادربرد فقط ایسوس باشه

وضع خیلی خرابه
مجبوری ddr4بگیری دنبال کارکرده خوش قیمت بگرد شاید شانس اورد یه چیز خوب پیدا شد.
اگه بخوای نو ببندی
ساده ترین مادربرد با 12100fو کولر23تومن
ساده ترین رم16ddr4حدود12
هارد حداقل10تومن
کیس ساده ترین2تومن
30.35 هم برا گرافیک و پاور
پاور رو باید به نسبت مصرف کارت انتخاب کنی.
کارت هم مجبوری کارکرده بگیری زیر 30تومن 6600عادی و xtخوبن مصرفشونم پایینه
5700xt خیلی قدیمی شده و مصرفش بالاست و ری تریسینگ نداره تو بازی ها جدید به مشکل میخوری.
انویدیا هم 3050 و 2060سوپر و2070سوپر میتونی بگیری.
ولی اگه یه کم بذاری روش 3060ti یا6700xtبگیری خیلی بهتره

من باشم PS5 می خرم
اما خوب یک عدد 3060 یا 3060 تی ای کنار 12100 اینتل با 32 گیگ رم دی دی ار 4 پاور 750 برنز یا 650 گلد پیشنهادمه
مادربرد هم بستگی به کاراییت داره چنتا USB M.2 SATA لازمت می شه اما هر چی می خری مادربرد فقط ایسوس باشه
والا برا خودم نمیخوام من چند سال پیش بستم فعلا راضیم برا کسی میخوام
همون DDR4 جوابه قیمتشم مناسب تره
حالا باید بگرده دنبال قطعات دست دو

ممنونم بابت راهنمایی تون
حالا باهاش صحبت میکنم اگه فقط برای گیم میخواد همون کنسول رو بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or