Last edited by a moderator:
کدوم نیو آی پی؟ اینا آخرین آی پی جدیدشون واسه ده سال پیش بود. آی پی جدید قبل اونم دیابلو و استارکرفت بودن که واسه 20 سال قبل اورواچ بودنشرایر: بلیزارد تغییر استراتژی داده... و داره با تغییرات به مسیری حرکت می کنند که به جایگاهی برسن سالی یک تا دو بازی بتونن منتشر کنند.(جای ساخت نیو ip)
View attachment 405001
این بدرد نینتندو میخورد، بره از کافهها شکایت کنهView attachment 405011
سونی با قراردادی به مبلغ 457 میلیون دلار، حقوق تجاری فرانچایز Peanuts را به دست آورد.
بخش Sony Music کنترل کننده این فرانچایز خواهد بود. Snoopy در ژاپن به قدری محبوب است که حتی تا کافه ها به تم آن وجود دارد. این محبوبیت میتواند این خرید را توجیه کند.
یه اختراع چپ پسند. هرچند کلا نمیفهمم مزیت این مدل رو. خب هر مارکتی یه سری پالیسی داره که اگه بخواد اجازه انتشار بده خود اون سازنده بازیشو تغییر میده دیگه. چه نیازیه بازی به صورت کامل روش عرضه شه بعد با هوش مصنوعی در لحظه سانسور شه؟View attachment 405023
سونی در حال توسعه هوش مصنوعیای است که میتواند در لحظه بازی های ویدیویی را سانسور کند
به گزارش Gaming Bible سونی در حال توسعه هوش مصنوعیای است که میتواند با بررسی لحظهای تصاویر و صدا کلمات ناپسند، محتوای شامل خشونت بیش از حد و برهنگی را سانسور کند. محتوای سانسور شده توسط هوش مصنوعی مولد با تصاویر یا صدا های دیگر جایگزین میشوند تا کاربر متوجه این موضوع نشود.
از آنجایی که سونی در پتنت ای که در 9 دسامبر برای شرح کارکرد این سیستم به ثبت رسانده است، اشاره کرده است که این هوش مصنوعی میتواند بر روی اکثر دستگاه ها کار کند، اکس باکس و نینتندو نیز میتوانند از این هوش مصنوعی استفاده کنند.
حالا اینایی که میگن برای خانواده ها ساخته شده یا خرند یا خودشون رو زدند به خریت.یه اختراع چپ پسند. هرچند کلا نمیفهمم مزیت این مدل رو. خب هر مارکتی یه سری پالیسی داره که اگه بخواد اجازه انتشار بده خود اون سازنده بازیشو تغییر میده دیگه. چه نیازیه بازی به صورت کامل روش عرضه شه بعد با هوش مصنوعی در لحظه سانسور شه؟![]()
View attachment 405023
سونی در حال توسعه هوش مصنوعیای است که میتواند در لحظه بازی های ویدیویی را سانسور کند
به گزارش Gaming Bible سونی در حال توسعه هوش مصنوعیای است که میتواند با بررسی لحظهای تصاویر و صدا کلمات ناپسند، محتوای شامل خشونت بیش از حد و برهنگی را سانسور کند. محتوای سانسور شده توسط هوش مصنوعی مولد با تصاویر یا صدا های دیگر جایگزین میشوند تا کاربر متوجه این موضوع نشود.
از آنجایی که سونی در پتنت ای که در 9 دسامبر برای شرح کارکرد این سیستم به ثبت رسانده است، اشاره کرده است که این هوش مصنوعی میتواند بر روی اکثر دستگاه ها کار کند، اکس باکس و نینتندو نیز میتوانند از این هوش مصنوعی استفاده کنند.
من بسیار به پروژه، و دستاوردهای تیم طی این شش سال اخیر، افتخار میکنم.
کلا روند یکی دو سال اخیر و الان این جایزه بیشتر من رو قانع میکنه که به زودی خداحافظی میکنه و میره کنار.
منم همین فکرو میکنم هرچند تصمیمات بعد خریدن اکتیویژن بلیزارد رو هیچکدوم این نگرفته و نادلا و امی هود دخیل بودن .کلا روند یکی دو سال اخیر و الان این جایزه بیشتر من رو قانع میکنه که به زودی خداحافظی میکنه و میره کنار.