اینترنت فیبر نوری (تانوما)

متوجه شدیم ساختمون نبش کوچه خودمون از این سمت (ساختمون مجاور ما دقیقا) باکس گذاشتن :/

پدرم امروز رفت مخابرات و گفتن تا دوماه دیگه کل کوچه کشیده میشه همه ی خونه ها رایگان.

با اینحال گفتم بپرسم ببینم راهی داره باز تسریع ببخشم؟ با پیمانکار مستقل صحبت کردم میگه هزینه هر واحد سیمکشی و مودم میشه 7-8 تومن.
اوه اوه چه خبره ۸ تومن! خیلی گفته البته مودم هم گرون شده باید ببینی چه مودمی رو این قیمت کفته
از همون کانال مخابرات ببین نمیشه با پیمانکاری صحبت کنی زودتر بیاد؟

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
من واسه خونه قبلیم یه پیمانکار دیدم سر کوچمون بش پول دادم گفتم فردا بیا و فرداش اومد برام یک روزه فیبر رو وصل کرد
برای خونه جدیدمون 1 ماه درخواست دادم به اسیا هنوز نیومدن :D

• Sad
Reactions: P.s.Y.c.H.o
اوه اوه چه خبره ۸ تومن! خیلی گفته البته مودم هم گرون شده باید ببینی چه مودمی رو این قیمت کفته
از همون کانال مخابرات ببین نمیشه با پیمانکاری صحبت کنی زودتر بیاد؟
البته اینم بگم خود مخابرات هم همینو گفت...

مثل اینکه یکم داره مخابرات سختگیری میکنه سر این ماجرا (اینو مشاور سایت tehranfttx بهم گفت)
سر همین گفت اگر خودتون به تنهایی باشید که سخته باید برید مخابرات مرکزی، اگر 3-5 نفر بشید احتمالش هست بشه انجام داد.

• Like
Reactions: Sarvior
دوستان سلام مجدد.
الان با توجه به اینکه باکس فیبر نوری با ساختمون ما کلا 10-12 متر فاصله داره...
میشه بگید مراحلی که باید طی بشه تا ما در نهایت به فیبر نوری برسیم چیاست ؟ :D

بعد از این یکم راجع به مودم هاشم راهنمایی کنید.

سلام. نبش خیابون ما یک باکسی دقیقاً مثل باکس‌های fat هست، ولی روش هیچی ننوشته، نه لوگویی، نه شماره‌ای. باید برم مخابرات منطقه بپرسم؟

دوستان سلام مجدد.
الان با توجه به اینکه باکس فیبر نوری با ساختمون ما کلا 10-12 متر فاصله داره...
میشه بگید مراحلی که باید طی بشه تا ما در نهایت به فیبر نوری برسیم چیاست ؟ :D

بعد از این یکم راجع به مودم هاشم راهنمایی کنید.
اگر ۱۰ ۱۲ متر هست کارت باید خیلی زود انجام بشه( کل پروسه در حد یکی دو هفته) پیگیری کن اونم حضوری
میری مخابرات درخواست میدی یه برگه قرارداد داره پر میکنی
با توجه به نزدیکی میان یه سیم میکشن از باکس تا تو خونه ( دور باشه کابل چند کور میکشن و یه جعبه تقسیم میزارن ، چون نزدیکی احتمالا مستقیم کابل دراپ میکشن)
بسته پیش پرداخت می‌خری ( یا پس پرداخت )
مودم میگیری از مخابرات یا خودت میخری ، مودم رو تنظیماتش رو بصورت آنلاین انجام میده مخابرات و ست می‌کنه
و حالشو می‌بری

مودم دو بانده بگیر ترجیحا wifi6
۹۹ درصد مودم های بازار فیک هستن ولی مشکلی نیست و کارتو راحت راه میندازه
اگر مخابرات اوکی داد همون هواوی بگیر
فکر کنم مدل X6 هواوی وایفای۶ هست

به هیچ وجه برند یوتل نگیر وطنیه و فاجعه

سلام. نبش خیابون ما یک باکسی دقیقاً مثل باکس‌های fat هست، ولی روش هیچی ننوشته، نه لوگویی، نه شماره‌ای. باید برم مخابرات منطقه بپرسم؟
کابلی وارد یا خارج شده از باکس؟
اگر اره عکس بزار دوستان اینجا راهنماییت میکنن
اگر نه و میخوای ببینی برای کدوم شرکته اول برو مخابرات منطقه

دوستان حداکثر سرعتی که روی وایرلس باند ۵g میگیرید چقدره؟
روی wifi5 چهارصد خورده ای ، متغیره
روی wifi6 نزدیک ۵۰۰ البته من wifi6 روی روتر دارم که با حدود ۴۰ متر کابل لن به مودم وصل شده و شاید معیار نباشه

سرعت با لن از مودم هم ۶۰۰-۷۰۰

دوستان حداکثر سرعتی که روی وایرلس باند ۵g میگیرید چقدره؟
۳۰ واسه من ، نمیدونم به مودم ربط داره که سرعت پایینه نسبت به دوستان یا چی

روی wifi5 چهارصد خورده ای ، متغیره
روی wifi6 نزدیک ۵۰۰ البته من wifi6 روی روتر دارم که با حدود ۴۰ متر کابل لن به مودم وصل شده و شاید معیار نباشه

سرعت با لن از مودم هم ۶۰۰-۷۰۰
به به ماشالا.
داداش برا این سرعتا نیاز به مودم خاصی هست یا مثلا تماس گرفتی با مخابرات کاری کنن یا چیز دیگه ای ؟ من مودمم هواوی HG8245Q2 هست. تو پنل هم که سرعت ۱۰۰ مگ رو میخرم همیشه که بیشترینه خیر سرش

• Like
Reactions: Destro and Sarvior
۳۰ واسه من ، نمیدونم به مودم ربط داره که سرعت پایینه نسبت به دوستان یا چی

به به ماشالا.
داداش برا این سرعتا نیاز به مودم خاصی هست یا مثلا تماس گرفتی با مخابرات کاری کنن یا چیز دیگه ای ؟ من مودمم هواوی HG8245Q2 هست. تو پنل هم که سرعت ۱۰۰ مگ رو میخرم همیشه که بیشترینه خیر سرش
برای منم باند 5g با گوشیم بازی درمی‌آورد و باید باند فرکانسی رو دستی تو تنظیمات مودم عوض میکردم
نمی‌دونم مشکل از گوشیم بود یا مودم ( گوشی شیائومی ۱۲تی و مودم ایسکراتل جی۶۸)
اما با روتر شیائومی این مشکل رو نداشتم البته اون wifi6 هست

کار خاصی نکردم ، سرعت من سقف ۱۰۰۰ هست شما کدوم سرعت رو گرفتید ؟ سقف ۱۰۰ ؟

• Like
Reactions: Arash.RG
برای منم باند 5g با گوشیم بازی درمی‌آورد و باید باند فرکانسی رو دستی تو تنظیمات مودم عوض میکردم

من شب یلدا خونه داییمینا بودیم، با گوشی و وای فای سه بار تست گرفتم بین 200-400 بود (البته از speedcheck ir نمیدونم مهمه یا نه)، جالب اینجاست که میگفت سرعت 200 گرفتیم. گفتم سرعت 200 نداره که اصلا، یا 100 عه یا 1000
آخرم نه اون تونست منو شیرفهم کنه نه من :)) معلوم نیست کدوم سرویسشو گرفتن، طرف که از مخابرات اومده نصب کرده، یه چیزی بهشون داده اینا هم براشون مهم نبوده گرفتند.

• Like

آره اتفاقا منم این مشکلو داشتم که باند 5 اذیت میکرد کانالشو تغییر دادم اوکی شد قبلش قطع وصلی داشت.

والا تو پنل لعنتی من بیشترینش همون ۱۰۰ هست. تو همون بخش تغییر سرویس گزینه تبدیل به پیش پرداخت داره میزنم به امید اینکه سرویسای بیشتر واسه منم بیاد ولی ارور میده :(

• Like
آره اتفاقا منم این مشکلو داشتم که باند 5 اذیت میکرد کانالشو تغییر دادم اوکی شد قبلش قطع وصلی داشت.

والا تو پنل لعنتی من بیشترینش همون ۱۰۰ هست. تو همون بخش تغییر سرویس گزینه تبدیل به پیش پرداخت داره میزنم به امید اینکه سرویسای بیشتر واسه منم بیاد ولی ارور میده :(
تماس بگیر با پشتیبانی تا دستی اضافه کنن
من پیش پرداختم البته

من شب یلدا خونه داییمینا بودیم، با گوشی و وای فای سه بار تست گرفتم بین 200-400 بود (البته از speedcheck ir نمیدونم مهمه یا نه)، جالب اینجاست که میگفت سرعت 200 گرفتیم. گفتم سرعت 200 نداره که اصلا، یا 100 عه یا 1000
آخرم نه اون تونست منو شیرفهم کنه نه من :)) معلوم نیست کدوم سرویسشو گرفتن، طرف که از مخابرات اومده نصب کرده، یه چیزی بهشون داده اینا هم براشون مهم نبوده گرفتند.
ببین سرعت هایی که میگن لزوما همون نیست مثلا من ۱۰۰۰ هستم ولی تا ۵۰۰ هم سرعتم پایین اومده تا ۸۰۰ هم بالا رفته
همون ۱۰۰ هم بگیری بالا و پایین داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or