BLACK-MYTH
کاربر سایت
سلام دوستان. روزتون بخیر.
از بین این دوتا، آیا باکس فیبر نوری هست؟
ترو خدا بگید اولی هست![]()
سمت چپی فیبر هست و همه چیشم وصله برای چند تا خونه مشخصه وصل کردن مثه بنز دارن حال میکنن با cs2

سلام دوستان. روزتون بخیر.
از بین این دوتا، آیا باکس فیبر نوری هست؟
ترو خدا بگید اولی هست![]()

اوه اوه چه خبره ۸ تومن! خیلی گفته البته مودم هم گرون شده باید ببینی چه مودمی رو این قیمت کفتهمتوجه شدیم ساختمون نبش کوچه خودمون از این سمت (ساختمون مجاور ما دقیقا) باکس گذاشتن :/
پدرم امروز رفت مخابرات و گفتن تا دوماه دیگه کل کوچه کشیده میشه همه ی خونه ها رایگان.
با اینحال گفتم بپرسم ببینم راهی داره باز تسریع ببخشم؟ با پیمانکار مستقل صحبت کردم میگه هزینه هر واحد سیمکشی و مودم میشه 7-8 تومن.
البته اینم بگم خود مخابرات هم همینو گفت...اوه اوه چه خبره ۸ تومن! خیلی گفته البته مودم هم گرون شده باید ببینی چه مودمی رو این قیمت کفته
از همون کانال مخابرات ببین نمیشه با پیمانکاری صحبت کنی زودتر بیاد؟
اگر ۱۰ ۱۲ متر هست کارت باید خیلی زود انجام بشه( کل پروسه در حد یکی دو هفته) پیگیری کن اونم حضوریدوستان سلام مجدد.
الان با توجه به اینکه باکس فیبر نوری با ساختمون ما کلا 10-12 متر فاصله داره...
میشه بگید مراحلی که باید طی بشه تا ما در نهایت به فیبر نوری برسیم چیاست ؟
بعد از این یکم راجع به مودم هاشم راهنمایی کنید.
کابلی وارد یا خارج شده از باکس؟سلام. نبش خیابون ما یک باکسی دقیقاً مثل باکسهای fat هست، ولی روش هیچی ننوشته، نه لوگویی، نه شمارهای. باید برم مخابرات منطقه بپرسم؟
روی wifi5 چهارصد خورده ای ، متغیرهدوستان حداکثر سرعتی که روی وایرلس باند ۵g میگیرید چقدره؟
۳۰ واسه من ، نمیدونم به مودم ربط داره که سرعت پایینه نسبت به دوستان یا چیدوستان حداکثر سرعتی که روی وایرلس باند ۵g میگیرید چقدره؟
به به ماشالا.روی wifi5 چهارصد خورده ای ، متغیره
روی wifi6 نزدیک ۵۰۰ البته من wifi6 روی روتر دارم که با حدود ۴۰ متر کابل لن به مودم وصل شده و شاید معیار نباشه
سرعت با لن از مودم هم ۶۰۰-۷۰۰
برای منم باند 5g با گوشیم بازی درمیآورد و باید باند فرکانسی رو دستی تو تنظیمات مودم عوض میکردم۳۰ واسه من ، نمیدونم به مودم ربط داره که سرعت پایینه نسبت به دوستان یا چی
به به ماشالا.
داداش برا این سرعتا نیاز به مودم خاصی هست یا مثلا تماس گرفتی با مخابرات کاری کنن یا چیز دیگه ای ؟ من مودمم هواوی HG8245Q2 هست. تو پنل هم که سرعت ۱۰۰ مگ رو میخرم همیشه که بیشترینه خیر سرش
من شب یلدا خونه داییمینا بودیم، با گوشی و وای فای سه بار تست گرفتم بین 200-400 بود (البته از speedcheck ir نمیدونم مهمه یا نه)، جالب اینجاست که میگفت سرعت 200 گرفتیم. گفتم سرعت 200 نداره که اصلا، یا 100 عه یا 1000برای منم باند 5g با گوشیم بازی درمیآورد و باید باند فرکانسی رو دستی تو تنظیمات مودم عوض میکردم
نمیدونم مشکل از گوشیم بود یا مودم ( گوشی شیائومی ۱۲تی و مودم ایسکراتل جی۶۸)
اما با روتر شیائومی این مشکل رو نداشتم البته اون wifi6 هست
کار خاصی نکردم ، سرعت من سقف ۱۰۰۰ هست شما کدوم سرعت رو گرفتید ؟ سقف ۱۰۰ ؟
معلوم نیست کدوم سرویسشو گرفتن، طرف که از مخابرات اومده نصب کرده، یه چیزی بهشون داده اینا هم براشون مهم نبوده گرفتند.آره اتفاقا منم این مشکلو داشتم که باند 5 اذیت میکرد کانالشو تغییر دادم اوکی شد قبلش قطع وصلی داشت.برای منم باند 5g با گوشیم بازی درمیآورد و باید باند فرکانسی رو دستی تو تنظیمات مودم عوض میکردم
نمیدونم مشکل از گوشیم بود یا مودم ( گوشی شیائومی ۱۲تی و مودم ایسکراتل جی۶۸)
اما با روتر شیائومی این مشکل رو نداشتم البته اون wifi6 هست
کار خاصی نکردم ، سرعت من سقف ۱۰۰۰ هست شما کدوم سرعت رو گرفتید ؟ سقف ۱۰۰ ؟

تماس بگیر با پشتیبانی تا دستی اضافه کننآره اتفاقا منم این مشکلو داشتم که باند 5 اذیت میکرد کانالشو تغییر دادم اوکی شد قبلش قطع وصلی داشت.
والا تو پنل لعنتی من بیشترینش همون ۱۰۰ هست. تو همون بخش تغییر سرویس گزینه تبدیل به پیش پرداخت داره میزنم به امید اینکه سرویسای بیشتر واسه منم بیاد ولی ارور میده![]()
ببین سرعت هایی که میگن لزوما همون نیست مثلا من ۱۰۰۰ هستم ولی تا ۵۰۰ هم سرعتم پایین اومده تا ۸۰۰ هم بالا رفتهمن شب یلدا خونه داییمینا بودیم، با گوشی و وای فای سه بار تست گرفتم بین 200-400 بود (البته از speedcheck ir نمیدونم مهمه یا نه)، جالب اینجاست که میگفت سرعت 200 گرفتیم. گفتم سرعت 200 نداره که اصلا، یا 100 عه یا 1000
آخرم نه اون تونست منو شیرفهم کنه نه منمعلوم نیست کدوم سرویسشو گرفتن، طرف که از مخابرات اومده نصب کرده، یه چیزی بهشون داده اینا هم براشون مهم نبوده گرفتند.