بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من تازه فیبر نوری مخابرات وصل کردم اصلا تو ps5 هیچی گیمی درست حسابی انلاین نمیشه رفت یا انلاین نمیشت یا ناقص هست

حالا خوبه باز شاتل هم دارم اون برای گیمینگ عالیه در کل خیلی مصیبت و مشکل شده گیمینگ تو ایران

من تازه فیبر نوری مخابرات وصل کردم اصلا تو ps5 هیچی گیمی درست حسابی انلاین نمیشه رفت یا انلاین نمیشت یا ناقص هست

حالا خوبه باز شاتل هم دارم اون برای گیمینگ عالیه در کل خیلی مصیبت و مشکل شده گیمینگ تو ایران
دی ان اس شلتر یا فایراپس بخر...البته قبلش اکانت تست بگیر ببین کدوم بهتره

اقا کسی تونسته رو بیت استریم از پیشگامان سرویس بگیره ؟ و اینکه پیشگامان سرویس جشنواره میگه 8 مگه ولی تا 16 بازه این حقیقت داره ؟
بیت استریم رو نمیدونم ولی تا هر جایی که خطتون کشش داشته باشه برات باز میکنن

بیت استریم رو نمیدونم ولی تا هر جایی که خطتون کشش داشته باشه برات باز میکن
ببین من روی بیت اسرتیم از اسیاتک و فن اوا گرفتم حقیقتا تجربه تلخی داشتم روی تخلیه به زور تخلیه کردن ،همین ترس روی روی پیشگامان با توجه به سابقه بدش دارم
و اینکه من خطم چون بیت استریم هست 24 مگ میکشه از اسیاتک که سرویس 16 مگ خریدم نهایت باز بود حالا پیشگامان میگه 8 مگ میترسم بگیرم همون 8 تحویلم بده

ببین من روی بیت اسرتیم از اسیاتک و فن اوا گرفتم حقیقتا تجربه تلخی داشتم روی تخلیه به زور تخلیه کردن ،همین ترس روی روی پیشگامان با توجه به سابقه بدش دارم
و اینکه من خطم چون بیت استریم هست 24 مگ میکشه از اسیاتک که سرویس 16 مگ خریدم نهایت باز بود حالا پیشگامان میگه 8 مگ میترسم بگیرم همون 8 تحویلم بده
قبل اینکه فیبر من وصل پیشگامان بودم چنشواره 1 ساله 8 مگ گرفتم تا 16 مگ خطم باز بود

طبق گزارش‌هااینترنت موبایل دچار اختلال هست و این اختلال بصورت منطقه‌ای داره اعمال میشه، که نسبت به روز گذشته افزایش قابل توجهی داشته
البته بر اساس رادار، هنوز در سطح دیتاسنترهای ایرانی اختلال شدیدی رویت نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or