همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

خوبه شما تا یه مراحلی میتونید پیش برید. من پسوورد اکانتو که وارد میکنم واسه درجا ارور Can't connect to the server میاد اصلا به ارسال کد و این چیزا نمیرسه. از تنظیمات کنسول هم امتحان کردم با qr کد همینطوره
حتی هم گوشی هم کنسولو به وی بی ان وصل کردم تایم گوشی هم اوکی کردم بازم همون ارور !

یعنی حتی یه روزی بتونم کد دو مرحله ای هم حذف کنم با کمک پشتیبان سونی، باز احتمالا نمیتونم دیگه لاگین کنم

ادیت : بعد از تست 3 وی پی ان بلاخره یکی جواب داد و وارد اپ شدم. اونجا دی اکتیو کردم دو مرحله ای رو و به جاش passkey رو فعال کردم.
آیا به نظرتون passkey هم دردسر داره و باز باید با قند شکنو تایم زون اینا واردش شد ؟ اگر اینجوره تا فرصت هست اینم دی اکتیو کنم و پسوورد معمولی بزارم

آخرین ویرایش:
هرکاری میکنم نمیتونم وارد شم به اکانتم راه حل هایی که گفتین هم امتحان کردم
با پشتیبانی سونی صحبت کردم 2 روز تمام پیگیر مشکل بودن حتی تایید 2 مرحله ای رو نمیتونستن غیر فعال کنن در نهایت گفتن باید ایمیل اکانت رو تغییر بدیم ایمیل رو تغییر دادن مشکل حل شد.

خوبه شما تا یه مراحلی میتونید پیش برید. من پسوورد اکانتو که وارد میکنم واسه درجا ارور Can't connect to the server میاد اصلا به ارسال کد و این چیزا نمیرسه. از تنظیمات کنسول هم امتحان کردم با qr کد همینطوره
حتی هم گوشی هم کنسولو به وی بی ان وصل کردم تایم گوشی هم اوکی کردم بازم همون ارور !

یعنی حتی یه روزی بتونم کد دو مرحله ای هم حذف کنم با کمک پشتیبان سونی، باز احتمالا نمیتونم دیگه لاگین کنم

ادیت : بعد از تست 3 وی پی ان بلاخره یکی جواب داد و وارد اپ شدم. اونجا دی اکتیو کردم دو مرحله ای رو و به جاش passkey رو فعال کردم.
آیا به نظرتون passkey هم دردسر داره و باز باید با قند شکنو تایم زون اینا واردش شد ؟ اگر اینجوره تا فرصت هست اینم دی اکتیو کنم و پسوورد معمولی بزارم
من تایید دو مرحله ای رو با google authenticator فعال کردم خیلی راحت و بدون دردسره از تایید دو مرحله ای پیامکی و pass key خیلی بهتره.

• Like
Reactions: AM!R
سونی معلوم نیست داره چکار میکنه ، خیلیا از پلیرهای اونور هم مشکل دارن با دومرحله ای، تنها راهیم که جواب میده اینکه بری ساپورتش التماس کنی درست کنن ،ایا وصل بشی ،جواب بدن ایا نه! کلا هر پلتفورم وابسته به سونی، سوشیالها و.... یک مدت طولانی مشکل داشتن ، الان ظاهرا خود psn اصل کاری هم به مشکل خورده! نمیشه گفت فقط بخاطر تحریمای ضد ماست، طرف تو خود ژاپن ،تو امریکا هم‌ شنیدم مشکل داره.

• Like
Reactions: AM!R
سونی معلوم نیست داره چکار میکنه ، خیلیا از پلیرهای اونور هم مشکل دارن با دومرحله ای، تنها راهیم که جواب میده اینکه بری ساپورتش التماس کنی درست کنن ،ایا وصل بشی ،جواب بدن ایا نه! کلا هر پلتفورم وابسته به سونی، سوشیالها و.... یک مدت طولانی مشکل داشتن ، الان ظاهرا خود psn اصل کاری هم به مشکل خورده! نمیشه گفت فقط بخاطر تحریمای ضد ماست، طرف تو خود ژاپن ،تو امریکا هم‌ شنیدم مشکل داره.
جواب دادنشون که عالیه خدایی :D
حالا ممکنه بعضی وقتا چند دقیقه ای معطل بشی به خاطر شلوغی که به اپراتور وصل بشی، ولی من هربار وصل شدم به بهترین نحو ممکن راهنمایی کردن.

• Like
Reactions: Destro
جواب دادنشون که عالیه خدایی :D
حالا ممکنه بعضی وقتا چند دقیقه ای معطل بشی به خاطر شلوغی که به اپراتور وصل بشی، ولی من هربار وصل شدم به بهترین نحو ممکن راهنمایی کردن.
اصلا بحث سر اون نیست برادر ، بحث سر اینکه چرا این دومرحله ایش برای کل دنیا شده مکافات! هیچ علاقه ایم نداره به ایمیل کد رو بفرسته ، نمیدونم مخصوصا اینکارو کرده که دسترسی به اکانتهامون براش راحت باشه؟ چیتر میخواد شکار کنه؟ هکر یا....🤣

سلام من حدودا بعد از یکسال هست کهps را روشن کردم نمی تونم sign in کنم و پسوردم هم یادم نیست recover pass زدم ولی برای ادامه کار هیچ پیامی به شماره تلفنم نمیاد باید با ساپورت سونی صحبت کنم؟24 ساعته هستند؟

سلام من حدودا بعد از یکسال هست کهps را روشن کردم نمی تونم sign in کنم و پسوردم هم یادم نیست recover pass زدم ولی برای ادامه کار هیچ پیامی به شماره تلفنم نمیاد باید با ساپورت سونی صحبت کنم؟24 ساعته هستند؟
سلام ،مشکل هممونه دادا ، بله باید با ساپورت صحبت کنی ، نه ۲۴ نیستن ،تو بخش ساپورت بری زمان زدن،( البته نه به زمان ما)

• Like
Reactions: amirfakhrian
از ساعت 19:30 شب تا 6:30 صبح جواب میدن جز روزهای تعطیل

سلام منم مثل شما همین مشکل را دارم با چه فیلترشکنی وارد شدید؟ از دیروز درگیرم

سلام چرا تو سایت پلی استیشن اکانتم رو وارد می‌کنم ارور کانکشن میده
سلام، خیلی وقت هست اینطوریه مشکل در اصل از داخل هست ولی خود سایت سونی هم مشکلاتی داره در سرتاسر دنیا، برای وارد شدن:

از رو گوشی، با وی پی ان (وی پی ان های رایگان ممکنه کار نکنه) به یک کانکشن یکسان با ریجن اکانت سونی وصل بشید (ِیعنی اگر اکانت امریکاست، سرور وی پی ان امریکا باشه) و همزمان ریجن و تایم اصلی گوشی هم با اکانت و وی پی ان هماهنگ کنید (اگر اکانت امریکاست، همه امریکا برای مثال) بعد میتونید با اپلیکیشن پلی استیشن رو گوشی وارد شید، اگر باز ارور داد، اپ رو کامل پاک کنید، گوشی رو ری استارت کنید، دوباره امتحان کنید، مهم ترین عوامل: یکسانی ریجن اکانت و وی پی ان و دیت اند تایم ریجن گوشی.... اگر امریکا هست اکانت همه امریکا امارات هست همه امارات و غیره...

• Like
Reactions: karim.kianaa@gmail

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or