پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 158 90.3%
  • خیر

رای‌ها: 17 9.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    175
Markus00095
تبدیل بازی Crash Bash PS1 با نرم افزار جدیدش ب نام (PSX 2 PS4/PS5 V1.3.1) ک احتمالا این نرم افزار بزودی منتشر و برای دو کنسول PS4 , 5 قابل استفاده خواهد بود...تفاوت با ورژن قبلی:
- 4players (Multitap option)

- HD 4K
- New menu Graphic

لینک بازی برای استفاده در دو کنسول PS4 , PS5
Crash Bash_PS1 by Markus95
View attachment 404757
با درود و تشکر فراوان از دوست عزیز آقا علیرضا بابت اطلاع رسانی
یکی از بچه ها دنبال این بازی بود امیدوارم مطلع بشه و بیاد از این خبر خوب بهره ببره

صد البته ک هک بدون دیسک خیلی بهتر و کم دردسرتره..
View attachment 404793

Gezinez (توسعه‌دهنده) اعلام می‌کنه که تیم (با Earthnon و DrYenYen) موفق شدن جیلبریک کامل JavaScript رو بدون نیاز به پروکسی خارجی یا DNS محلی اجرا کنن – همچنین حداقل فریمور (FW) مورد نیاز رو از 5.05 به 5.55 تغییر دادن، که یعنی PS4 با FW 5.55 یا پایین‌تر حالا ساده‌تر هک می‌شه بدون ابزارهای اضافی.

این پیشرفت فعلا و ظاهرا برای FW پایین‌تر (تا 5.55) بدون دیسک و با کش محلی مرورگر PS4 درست مثل قبل کار می‌کنه، اما خبر اصلی برای گسترش به FW بالاتر (مثل 11-12.52) در آینده بسیار نزدیک هم هست.
Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
Markus00095
جدیدترین ورژن از نرم افزار تبدیل بازیهای PS2 برای PS4 , PS5
Convert your PS2 iso to PS4 and PS5
PS2 2 PS4/PS5 V1.3.1:
قابلیت های اضاف شده در این ورژن
- Fix bug ( image 32 bits to 24bits)
- Add sound menu custom
- Add AT9 Player (thx
- Add Tooltip
لینک:
PS2_2_PS4-PS5_v1.3.1

View attachment 404774
دوست عزیز اگر امکانش هست یه توضیح در خصوص نحوه کار کردن با این نرم افزار رو لطف کنید . من از زیپ خارج کردم این پوشه ها رو دیدم :
Screenshot 2025-12-20 022345.jpg

• Like
Reactions: rezagoli
دوست عزیز اگر امکانش هست یه توضیح در خصوص نحوه کار کردن با این نرم افزار رو لطف کنید . من از زیپ خارج کردم این پوشه ها رو دیدم :
View attachment 405008
وقت ب خیر
امین گرامی این شبیه سازو تو ورژن های قبلش توضیحشو تو پستای قبل برای پیش نیاز عرض کرده بودم,حالا برای این نسخه جدیدو اخرشم ب همون شکله...
در کل چیز پیچیده ای نیس ولی قبلش برای اجرا و عملکرد صحیح ش باس پیش نیازهاشو تو فولدر dependance ک در خودش موجوده نصب کنی ک یکیش خیلی مهمه وگرنه اپ اصلا واست تو PC اجرا نمیشه اونم پایتونه,,بعد از نصب پیش نیازم کافیه رو PS2_2_PS4-PS5_v1.3.1.py دابل کلیک کنی تا اپ برات باز بشه..

عکس اجرای نرم افزارشم تو PC خودم واست میزارم تا جا تردیدی نمونه...
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
وقت ب خیر
امین گرامی این شبیه سازو تو ورژن های قبلش توضیحشو تو پستای قبل برای پیش نیاز عرض کرده بودم,حالا برای این نسخه جدیدو اخرشم ب همون شکله...
در کل چیز پیچیده ای نیس ولی قبلش برای اجرا و عملکرد صحیح ش باس پیش نیازهاشو تو فولدر dependance ک در خودش موجوده نصب کنی ک یکیش خیلی مهمه وگرنه اپ اصلا واست تو PC اجرا نمیشه اونم پایتونه,,بعد از نصب پیش نیازم کافیه رو PS2_2_PS4-PS5_v1.3.1.py دابل کلیک کنی تا اپ برات باز بشه..

View attachment 405009
وقت شما بخیر
داداش من اونا رو هم نصب کردم ولی روی PS2_2_PS4-PS5_v1.3.1.py دابل کلیک که میکنم یه لحظه یه چیزی مثل note ویندوز باز میشه و سریع بسته میشه .

• Like
با تشکر از دوست عزیز آقا علیرضا
داداش واسه من درست شد و به این ترتیب نصب کن ردیف میشه ابتدا وارد پوشه dependance میشی و اول فایل python-3.9.10-amd64 رو نصب میکنی و زمانی که کامل نصب شد فایل install_pillow رو اجرا میکنی که باید به اینترنت متصل باشی البته که فایل حجیمی دانلود نمیشه حدودا 10 مگ میشه و میزاری تا کارش تموم بشه و پیام press any key to continue رو ببینی و در آخر یه دکمه رو فشار میدی و تمام .

• Like
Reactions: 3DO and rezagoli
وقت ب خیر

View attachment 405009
سلام برای من هم دقیقا همین اتفاق رخ میده
با تشکر از دوست عزیز آقا علیرضا
داداش واسه من درست شد و به این ترتیب نصب کن ردیف میشه ابتدا وارد پوشه dependance میشی و اول فایل python-3.9.10-amd64 رو نصب میکنی و زمانی که کامل نصب شد فایل install_pillow رو اجرا میکنی که باید به اینترنت متصل باشی البته که فایل حجیمی دانلود نمیشه حدودا 10 مگ میشه و میزاری تا کارش تموم بشه و پیام press any key to continue رو ببینی و در آخر یه دکمه رو فشار میدی و تمام .
با درود و احترام
خواهش میکنم , امین اقای گرامی..
بله کاملا درسته و همونطور ک اشاره شد در فولدر مربوطه ب نام dependance در خصوص اجرای خود نرم افزار پیش نیازها کاملا در دسترسه و برنامه نویسی این مبدل هم بر اساس همین پیش نیازها برای اجرای صحیحه و حتما باید نصب بشن..

Markus00095
جدیدترین ورژن از نرم افزار تبدیل بازیهای سگا ساترن برای PS4 , PS5
Convert your Saturn ISO to PS4 and PS5
Saturn 2 PS4/PS5 v1.3.1:
قابلیت های اضاف شده در این ورژن
- Fix bug ( image 32 bits to 24bits)
- Add sound menu custom
- Add AT9 Player (thx
- Add Tooltip
لینک:
Saturn_2_ps4-ps5_v1.3.1
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
ارادت خدمت آقا علیرضای عزیز
داداش من با نرم افراز PS2 که کار کردم به این شکل بودش که توی یه قسمت جلوتر نمیره :
Screenshot 2025-12-22 064616.jpg
اینم عکس از سیستم خودم . در ضمن مسیری واسه فایل fpkg رو باید کجا بهش بدیم . دو خط آخر توی نوت پدی که تو زمینه عملیات رو نشون میده قرار دادیم ببینید متوجه میشد چه اروری داده :
File "C:\Users\Ali\Desktop\PS2_2_PS4-PS5_v1.3.1\PS2_2_PS4-PS5_v1.3.1\PS2_2_PS4-PS5_v1.3.1.py", line 396, in rename_pkg_file
os.rename(pkg_file_path, new_pkg_file_path)
FileNotFoundError: [WinError 2] The system cannot find the file specified: '.\\1.pkg' -> '.\\GOWII_PS2 by Markus95.pkg'

• Like
ارادت خدمت آقا علیرضای عزیز
داداش من با نرم افراز PS2 که کار کردم به این شکل بودش که توی یه قسمت جلوتر نمیره :
View attachment 405195
اینم عکس از سیستم خودم . در ضمن مسیری واسه فایل fpkg رو باید کجا بهش بدیم . دو خط آخر توی نوت پدی که تو زمینه عملیات رو نشون میده قرار دادیم ببینید متوجه میشد چه اروری داده :
File "C:\Users\Ali\Desktop\PS2_2_PS4-PS5_v1.3.1\PS2_2_PS4-PS5_v1.3.1\PS2_2_PS4-PS5_v1.3.1.py", line 396, in rename_pkg_file
os.rename(pkg_file_path, new_pkg_file_path)
FileNotFoundError: [WinError 2] The system cannot find the file specified: '.\\1.pkg' -> '.\\GOWII_PS2 by Markus95.pkg'
امین گرامی
قبلا هم اشاره داشتم تو پستای مرتبط ب دوست دیگرمون
ک این سری نرم افزاراش بسیار حساس و گیرن
در واقع با کوچکترین اشتباه و عدم رعایت ممکنه با خطاهای گوناگون مواجه بشی
حالا چه نکاتی رو باید رعایت کنی , خدمتت باز میگم:
اول اینکه نرم افزار رو تو یک پوشه استخراج و از همونجا اجراش کنی
اسم برخی از بازیها اگر طولانی هستن سعی کنی مخفف و کمش کنی
کاور و سایز بازیهارو باید با مقدار و سایز مناسب براشون دان و ب نرم افزار تعریف کنی....
مسیر ب اصطلاح خروجی بازی هم اگر تو نرم افزار تایین نشده ب احتمال زیاد همون قسمت فولدر اجرایی نرم افزار در اخر و اگر بدون ارور پیش بره ایجاد خواهد شد...

امین گرامی
قبلا هم اشاره داشتم تو پستای مرتبط ب دوست دیگرمون
ک این سری نرم افزاراش بسیار حساس و گیرن
در واقع با کوچکترین اشتباه و عدم رعایت ممکنه با خطاهای گوناگون مواجه بشی
حالا چه نکاتی رو باید رعایت کنی , خدمتت باز میگم:
اول اینکه نرم افزار رو تو یک پوشه استخراج و از همونجا اجراش کنی
اسم برخی از بازیها اگر طولانی هستن سعی کنی مخفف و کمش کنی
کاور و سایز بازیهارو باید با مقدار و سایز مناسب براشون دان و ب نرم افزار تعریف کنی....
مسیر ب اصطلاح خروجی بازی هم اگر تو نرم افزار تایین نشده ب احتمال زیاد همون قسمت فولدر اجرایی نرم افزار در اخر و اگر بدون ارور پیش بره ایجاد خواهد شد...
علیرضا جان باز هم ممنون از شما دوست عزیز
موفق شدم با هاش یه بازی رو تبدیل کنم و شما کاملا صحیح میفرمائید نسبت به بقیه نرم افزارهایی که باهاشون کار کردم این یکی حساس تر و یه کوچولو پیچیدگی های خودش رو داشت ( البته نه پیچیدگی آنچنانی ) . اون ارور رو واسه این میداد که باید ID بازی رو شبیه به pkgهای PS4 انتخاب میکردم .
دم شما گرم دوست عزیز .

• Like
علیرضا جان باز هم ممنون از شما دوست عزیز
موفق شدم با هاش یه بازی رو تبدیل کنم و شما کاملا صحیح میفرمائید نسبت به بقیه نرم افزارهایی که باهاشون کار کردم این یکی حساس تر و یه کوچولو پیچیدگی های خودش رو داشت ( البته نه پیچیدگی آنچنانی ) . اون ارور رو واسه این میداد که باید ID بازی رو شبیه به pkgهای PS4 انتخاب میکردم .
دم شما گرم دوست عزیز .
سلام عرض ادب منم دقیقا همین مشکل دارم این ID بازیهارو که می‌فرمائید دقیقا باید چی وارد کنیم و دقیقا به چه شکل است

• Like
سلام عرض ادب منم دقیقا همین مشکل دارم این ID بازیهارو که می‌فرمائید دقیقا باید چی وارد کنیم و دقیقا به چه شکل است
سلام
کار سختی نیستش مثلا یه ID بازی PS4 رو کپی کن و حتی خواستی عددها رو تغییر بده به عنوان مثال : CUSA12345

• Like
Reactions: rezagoli and 3DO

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or