اون 30 میلیون خب تو گفتی تا 25 میلیون
اون 30 میلیون خب تو گفتی تا 25 میلیون
بله به غیر از تفاوت های فاحش در رندر و این صحبتا حدود 20 الی 22 23 درصد هم در گیم تفاوت دارن14700k و 12700k تفاوت عملکردی زیاده ؟ تفاوت قیمت زیاد دارند . آیا تفاوت فاحش دارند ؟
نظرت درباره 14600k چیه ؟بله به غیر از تفاوت های فاحش در رندر و این صحبتا حدود 20 الی 22 23 درصد هم در گیم تفاوت دارن
اگر میخوای سیستم جدید ببندی برو سمت amd و x3d ها چرا داری اینتل میگیری ؟
من خودم 14700K دارم همون اوایلی که اومد گرفتم ، کلی مشکل داشتم سر دما حتی با واتر کولر 360 ، اکثرا هم بعد یه مدت مشکل میخورن خصوصا i9 ها
خوبه ، قطعا بین این دوتا 14600Kنظرت درباره 14600k چیه ؟
بین 14600k و 12700k شما کدوم برای گیم انتخاب می کنید ؟ هم قیمت هستند
از ۱۲۷۰۰k از هر نظر سرتره ؟؟؟ برای گیم های سنگین مثلا تهش GTA6خوبه ، قطعا بین این دوتا 14600K
بله کاملا سرتره ؛ راجع به gta نمیشه نظری داد چون هنوز سیستم مورد نیازش نیومده و نمیشه نظر قطعی داد ، ولی در هر صورت شما از نسل 12 بکش بیروناز ۱۲۷۰۰k از هر نظر سرتره ؟؟؟ برای گیم های سنگین مثلا تهش GTA6
این پیامتو الان دیدم تو تیپ سنتر البته اینجا هم مجدد میگمسلام دوستان
میخوام یه هارد اکسترنال بخرم. دو تا سوال داشتم:
1-SSD بخرم یا همون HDD؟ برا ارشیو فایل و فیلم میخوام فقط
2-چه برندی بخرم تو بازار فعلیه ایران که فیکش زیاد نباشه و خرابی نده .....
ممنون
.
@Thundersky
در مورد پردازنده صلاحیت نظر فنی ندارم اما شخصا فکر میکنم اگه قرار بود خودم یه ارتقا درست و حسابی (نه جزیی) بدم سعی میکردم ولو شده بودجه رو افزایش بدم اما قطعات رو از آخرین نسل انتخاب کنم برای همین یا از AMD رایزن سری 9000 تهیه میکردم یا از اینتل سری Core Ultra ! اینطور که متوجه شدم CoreUltra 7 265 عملکردش نزدیک به 14700 هست ضمن اینکه یمقدار ارزونتر هم هست. حالا اگه هدفتون 4K گیمینگ باشه اونوقت چون تاثیر پردازنده اندکی پایینتر میاد اونوقت اگه من بودم قطعا 265 رو میگرفتم
https://www.tomshardware.com/reviews/cpu-hierarchy,4312.html
UserBenchmark: Intel Core i7-14700 vs Ultra 7 265K
Intel Core Ultra 7 265 vs i7 14700: performance comparison
نسل 14 مشکل degrading دارهبین cpu
14700k و 12700k تفاوت عملکردی زیاده ؟ تفاوت قیمت زیاد دارند . آیا تفاوت فاحش دارند ؟
لطفا راهنمایی کنید . صبح می خواهم خرید کنم
برای گیم
خیلیم عالی و ممنون ... در مورد بنچمارک پردازنده شما چه منبع قابل اتکایی رو پیشنهاد میدید که کاربر عادی بتونه جهت مقایسه مدلهای گوناگون ازش استفاده کنه؟بنچمارکهای مورد اشاره شما خطی و Synthetic هستن، الگوی دقیقی از راندمان گیمینگ پردازنده های Ultra ارائه نمیدن.
همون سری 9000 سوکت AM5 بهترین گزینه برای بازی هست، راندمان Core Ultra عمدتا در بازیها از نسل دوازده خود اینتل هم بدتر هست و اصلا با هدف گیمینگ با هیچ شرایطی توصیه نشده و نمیشه.
خیلیم عالی و ممنون ... در مورد بنچمارک پردازنده شما چه منبع قابل اتکایی رو پیشنهاد میدید که کاربر عادی بتونه جهت مقایسه مدلهای گوناگون ازش استفاده کنه؟
همچنین پیشنهاد شما به ایشون سری 9000 آی ام دی بود منتها چه مدلی هست که هم از دید کارکرد در حدود 14700 باشه و هم از دید قیمت؟