He!n3ger
کاربر سایت
آخه چطور ممکنه فن jrpg باشی و از این همه سال درجا زدن عصبی نشی. مگر اینکه از عزیزان ریشه باز باشی که مثلا میگفتن RE هیچوقت نباید اور شولدر میشد باید همونطور لاک میکردی شلیک میکردی مثل زمان PS1.شماها چتون شده واقعا
کاربرای منطقی سایت هم انگار طلسمی چیزی شدن
برادر با این تفاسیر کلا منتقدای ویدیو گیم رو من بعد ایگنور کنیم و نمرات بازیا رو تو سایت نذاریم بهتر نیست؟ اینطور که شما و دوستاتون میگید این بازیای منسوخ باید متاشون ۴۹ شه نه ۹۴!
که من عذرخواهی میکنم شما ببخشید متای متافور ۹۴ شد و دو هفته دیرتر میومد فرانسویا لازم نبود این سبک منسوخ! رو نجات بدن!
بعد آبروریزی؟ هیهات که نینتندو هم کلی از این آبروریزیها میکنه
مثل Link's Awakening مثلا و...
پ.ن: من میگم کلا یه سری از بچه ها طلسمی چیزی شدن
آخه شمایی که میگی سبک منسوخ شده یه سر به متا بزنیا کل منتقدای ویدیو گیم نمیفهمن مثل اعتقادی که ایرانیا درمورد بازیهای نینتندو دارن و عادی نشده مثل این موضوع، یا فقط شماها میفهمید که در هر صورت چیز خرق عادتیه.
پ.ن۲: من بعد من یکی راهمو از هر عنوان غربی که بخواد بیاد نون JRPG ها رو بخوره و تحویلش بگیرن جدا میکنم. صد رحمت به چینیا باز بازیهای اونا رو انقدر نزدن فرق سر JRPG باز جماعت!
یه سری مسائل ربط به هویت ژانر و اون آی پی دارن یه سری مسائل صرفا از محدودیت به وجود اومدن. میشه تغییرشون داد یا اصلاحشون کرد. تا وقتی اون شاکله اصلی دست نخورده بمونه باید این تغییرات هر چند سال یک بار اعمال بشه. ژاپنیا ولی عینا بازی هاشون کپی نسل شیشمشونه. دراگون کوئست که اصلا واسه نسل 5 به قبله.
درمورد متافور تو خودت ببین وضعیت چی بود که خود طرفداراشم میگفتن بازی در اصل با استاندارد نسل 7 ساخته شده چون ساختش خیلی طول کشید. یعنی 20 سال قبل!
یا مثلا درمورد دراگون کوئست مشکل اصلی من کلنگی بودن کامبتش مخصوصا اون ui افتضاحشه. آخه یعنی یه بازی از نسل 3 به بعد نباید تغییر کنه یه چیزیش؟ میخوای مثلا اسپل بزنی یا اتک بزنی قشنگ یه باکسی که دیالوگ های بازیم تو همون میاد باز میشه اون گوشه باید نوشته انتخاب کنی قشنگ انگار داری تو منوی تنظیمات بازی میچرخی. بعد اسم اکشن ها و توضیحات تکمیلیم مثل متن میاد اون پایین تصویر. اصلا حال آدمو به بهم میزنه جدا نمیدونم چطور همچین چیزی رو تحمل میکنید اصلا.
اگه دراگون کوئست قبلا این شکلی بوده چون مجبور بودن. یه سری پیرمرد با افکار منجمد هنوز دارن بازی میسازن ذره ای خودشونو آپدیت نکردن تو این سال ها.
خود ژاپنی ها هم نون jrpg های 20-30 سال پیش خودشونو دارن میخورن کوچیکترین تاثیر و پیشرفتی تو این 20 سال رو این ژانر نداشتن. حتی میتونم بگم تا قسمت زیادی تضعیفشم کردن.