خبر رسمی نتفلیکس رسما کمپانی برادران وارنر را تصاحب کرد

irainianA

کاربر سایت
بروزرسانی2: برادران وارنر رسما پیشنهاد 108.4 میلیارد دلاری پارامونت رو رد کردند
بروزرسانی1: پارامونت پیشنهادی به مبلغ 108.4 میلیارد دلار به WBD ارائه کرده است. هیئت‌ مدیره برادران وارنر به صورت رسمی اعلام کرده که پیشنهاد پارامونت را بررسی خواهد کرد و ظرف ۱۰ روز کاری نتیجه را منتشر می‌ کند.

.....................................................

نتفلیکس با قراردادی تاریخی به رقم ۸۲.۷ میلیارد دلار ، شرکت براداران وارنر را تصاحب کرد.
فعلا این قرارداد باید به صورت جهانی بررسی و پس از تایید نهاد های ضد انحصار و طی کردن مراحل قانونی تایید شود.

نتفلیکس با قراردادی برای خرید بخش فیلم و استریمینگ Warner Bros Discovery موافقت کرده است که شامل بخش بازی‌های ویدیویی آن نیز می‌شود.

پس از هفته‌ها پیشنهاد از سوی شرکت‌هایی از جمله Comcast و Paramount Skydance این شرکت روز جمعه از قراردادی به ارزش ۸۲.۷ میلیارد دلار خبر داد.

شرکت برادران وارنر مالک IPهایی مانند Harry Potter ،Game of Thrones و DC Universe است. این شرکت همچنین مالک توسعه‌دهندگان بازی‌های ویدیویی مانند NetherRealm Studios و Rocksteady و Avalanche است که خالق Batman: Arkham و Hogwarts Legacy و Mortal Kombat است.

به گفته نتفلیکس، این قرارداد دو کسب‌وکار پیشگام سرگرمی را گرد هم می‌آورد و نوآوری، دسترسی جهانی و بهترین سرویس استریمینگ Netflix را با میراث یک قرنی Warner Bros در داستان‌سرایی در سطح جهانی ترکیب می‌کند.

به گزارش بلومبرگ، احتمالاً سازمان تنظیم مقررات رقابت ایالات متحده قبل از بسته شدن قرارداد وارد عمل خواهد شد و نتفلیکس در صورت عدم تأیید این قرارداد توسط سازمان‌ها، مبلغ ۵ میلیارد دلار برای فسخ قرارداد پرداخت می‌کند.

مشخص نیست که این معامله چه معنایی برای کسب و کار بازی‌های وارنر دارد و اعلامیه روز جمعه هیچ اشاره‌ای به آن نمی‌کند. نتفلیکس چند سالی است که وارد عرصه بازی‌های ویدیویی شده است، استعدادهای باتجربه را استخدام می‌کند و بازی‌های ویدیویی قابل استریم در برنامه نتفلیکس را برای میلیون‌ها کاربر خود ارائه می‌دهد. تاکنون، تجربیات بازی نتفلیکس عمدتاً عناوین کوچک‌تر و به سبک موبایل بوده‌اند تا عناوین پرفروش به سبک کنسول.

با تشکر از Adam

1764939353160.png

آخرین ویرایش:
امیدوارم پارامونت کار رو تموم‌ کنه.

اصلا تو کتم نمیره نتفلیکس و این رنگی پنگیا بتونن وارنر رو دست بگیرن. حتی چندتا کمپانی باهم وارنر رو بخرن ولی دست نتفلیکس نیفته!
حداقلش پارامونت دست سمت ترامپ هست و یکم غلظت فجایع نتفلیکس رو نداره. آدم خیالش تخت تره.

داستان اینه که تد ساراندوس هم رفیق ترامپ هست و گفته میشه تو دفتر کاخ سفید به ترامپ گفته می‌خواد وارنر رو بخره.

مبلغ 5 میلیارد دلار هم جریمه فسخ قرارداد هست. پسر دیوید زسلاو داره شاهکار می‌کنه. هم ممکنه 5 میلیارد دلار گیرش بیاد هم اینکه ممکنه وارنر رو به جای ۲۵ میلیارد، ۸۰ میلیارد فرو کنه به پارامونت.
۱۰۸ میلیارد شد.
واقعا این زسلاو از کثافت های تجارت هست.
خرید وارنر تماما براش سود شد.:))

• Like
Reactions: sony_boy
پارامونت هم به لطف لری الیسون به این پول رسیده والا سونی هم مشتریش بوده :))
باباش واس بچه‌ش می‌خواد بخره🤣😁
همین حالی که ترامپ بهشون داد و اورده‌شون توی پروژه‌ی استارگیت، تیک‌تاک رو واسشون اوکی کرد و ییهو اوراکلی که ۲۰۰-۳۰۰ میلیارد دلاری بودن تا تریلیون دلاری رسید و باز افت کرد.

توی خرید وارنر Affinity Partners یعنی شاخ شمشاد ترامپ‌ هم حضور داره به همراه نیگا‌های عربستان و کمی هم قطری. یه مقداری هم‌ وام و اینا هست.

• Like
Reactions: sony_boy and m.a.t
خطابم از گند زدن به خاطرات ماتریکس به هر دوتا کمپانی وارنر و نتفلیکس بوده. یعنی لطفا هم وارنر هم نتفلیکس دیگه گند شماره ۴ روتکرار نکنن وگرنه میدونم شماره ۴ چه فاجعه ای بوده بروبکس. صحبت هایی بود که ماتریکس ۵ رو میخوان بسازن برای همین معترضم که نسازن.

در فیلم ماتریکس ۱ شخصیتی بود به نام سوییچ که در ابتدا قرار بود در دنیای واقعی پسر و در محیط ماتریکس دختر باشه همانطور که از اسمش مشخصه قرار بود بین دو شخصیت سوییچ بشه. اما واچوفسکی ها از این کار صرفنظر کردند چون در سال ۱۹۹۹ ذهن مردم دنیا قادر به هضم همچین چیزی نبود‌. واچوفسکی ها ذهن خارق العاده ای داشتن و قبلا ایده های بسیار بزرگی در ذهنشون بوده که هنوز هم مردم دنیا نمیتونن هضمشون کنن. صحبت طولانی میشه برای همین نمیخوام به جزییات ورود کنم.

چون صحبت ماتریکسه یه چیز هم بگم. ماتریکس ادامه داره ولی اون چیزی نیست که در شماره ۴ دیدید. واچوفسکی ها همان سالهای ۲۰۰۰ میخواستن داستان ماتریکس ۴ رو اینجور پیش ببرن که:
بعد از تسلط کامل ماشین ها بر روی انسانها و زمین در مقطعی از زمان که در آینده اتفاق میفته موجودات فرازمینی به زمین حمله میکنند و در حقیقت جنگی مابین هوش مصنوعی و فرازمینی ها روی میده که در میان زد و خورد تعدادی از کپسولهای انسانها هم بر اثر این زد و خورد پاره میشه و گروهی از انسانها آزاد شده و دست به مبارزه با هوش مصنوعی و فرازمینی ها میزنن که به نوعی قرار بود داخل اون انسانها به موضوعات گوناگون مثل منجی و ... بپردازن که اگر این فیلم ساخته میشد شماره ۴ خوبی میشد ولی شد آنچه نباید بشه و ۴ رو یه جور دیگه ساختن که مزخرف کامل بود.
اگه میخوان ۵ بسازن همین این سناریو که سال ۲۰۰۰ نوشتن بسازن موفق هم نشه ادامه قابل فهم و معناداری برای سه گانه میشه.
فقط نسخه 4 نیست. شماره 2 و 3 ـشم روند نزولی داشت و تبدیل به فیلم های تینیجری سوپرهیرویی شده بودن. 4 تکمیل روند نزولی این سری بود. البته کارگردان هاش از اون اول مالی نبودن. این دوتا خواهر (!) اون موقع که ووک و LGBTQ هنوز مُد نشده بود این بساط رو توی هالیوود راه انداختن. پیش قراول بودن خودشون.:D

هالیوود و سینمای آمریکا از همون اول، منظورم 100 سال پیش چپی بوده و این افراط کاری های ووک و BLM و LGBTQ که الان میبینید تکمیل همون روند 100 سال اخیرشون بوده. از اون چارلی چاپلین و سینمای صامت بگیر تا الان چپول ها توش خیلی نفوذ داشتن و دارن. اصلا چیز عجیبی هم نیست. زباله همون زباله است. من ترجیه میدم کارهای اروپایی (اونم نه همشون) رو دنبال کنم. بگردی کارگردان های کاردرست توشون پیدا میشه. نمونه ش فیلم In Order of Disappearance ساخت نروژ و همینطور سریال اورجینال Vikings که نویسنده ش بریتانیایی بود.

امروز نوتیفهای این تاپیک برام اومد، یه چیزی تو ذهنم اومد که چند بار دیگه هم اومده بود:
اینکه ببینم این برادران وارنر کی بودن؟
سرچ کردم دیدم چهار تا برادر مهاجر لهستانی بودن (فکر میکردم فوقش دو نفر بودن) که با زحمت این کمپانیو تاسیس کردن صد سال پیش و بعدشم دهه ها رهبریش کردن:
IMG_4541.jpeg
فامیلیشونم لهستانی بوده تحت عنوان Wonsal, Woron, یا Wonskolaser که معادل انگلیسیش رو گذاشتن Warner که به معنی جنگجوی مدافع یا لشکر خداست

بعد رفتم تو فکر کمپانی که چهار نفر مرد با خون و عرق ساختن تهش شده مرکز تقبیح همین مردانگی و قضای حاجت کردن بهش... و از اونور امروزه تو تمامی کمپانی های بزرگ برخلاف این بزرگواران شاهد مدیران مونث و ترنس ناکارآمد که دچار هزاران معضل رسوایی اخلاقی و مشکلات روحین و... واقعا دنیای رو به زوالی داریم، الان میگم کاش نازیها پیروز شده بودن چنین دنیایی شکل نمیگرفت. دیر نیست که با مردن مردانگی تمدن بشری هم افول کامل کنه.
و گویی که این حرف صادق هدایت برای این دوران افتصاح ماست و متوجه این غربیا در راسشون امریکاییها که دارن تیشه به ریشه خودشون میزنن:
جنگ هم که نمی شود تا تکلیف دنیا معلوم بشود، دنیای گ.ه و احمق - قربان عصر حجر که مردمانش آزادتر، باهوش تر و انسان تر از این دورهٔ خلایی بوده اند.

آخرین ویرایش:
فقط نسخه 4 نیست. شماره 2 و 3 ـشم روند نزولی داشت و تبدیل به فیلم های تینیجری سوپرهیرویی شده بودن. 4 تکمیل روند نزولی این سری بود. البته کارگردان هاش از اون اول مالی نبودن. این دوتا خواهر (!) اون موقع که ووک و LGBTQ هنوز مُد نشده بود این بساط رو توی هالیوود راه انداختن. پیش قراول بودن خودشون.:D

هالیوود و سینمای آمریکا از همون اول، منظورم 100 سال پیش چپی بوده و این افراط کاری های ووک و BLM و LGBTQ که الان میبینید تکمیل همون روند 100 سال اخیرشون بوده. از اون چارلی چاپلین و سینمای صامت بگیر تا الان چپول ها توش خیلی نفوذ داشتن و دارن. اصلا چیز عجیبی هم نیست. زباله همون زباله است. من ترجیه میدم کارهای اروپایی (اونم نه همشون) رو دنبال کنم. بگردی کارگردان های کاردرست توشون پیدا میشه. نمونه ش فیلم In Order of Disappearance ساخت نروژ و همینطور سریال اورجینال Vikings که نویسنده ش بریتانیایی بود.
خب دیدگاه ها متفاوته. من واچوفسکی ها رو نمیپرستم ولی به چیزی که رقم زدن علاقه دارم فارغ از بحث چپی و راستی یا دختر و پسری.
و نقدها رو هم برای واچوفسکی ها وارد میدونم. ماتریکس 4 مسیری بود که واچوفسکی ها نمیخواستند رقمش بزنن حداقل نه به این شکل. یعنی علت غیبت کارگردان دوم در فیلم چهارم هم همین بود. در حقیقت قرار نبود شماره 4 توسط واچوفسکی ساخته بشه و وارنر میخواست به کارگردان دیگه بده که یه چیز به مراتب بدتر از همین 4 بوده. ولی واچوفسکی گفت اینا که میخوان گند بزنن من شدتش رو بیارم پایین. قسمت دوم و سوم ماتریکس هم جای صحبت و بررسی زیاد داره و نمیشه در چند خط صحبت کرد.
فیلم اطلس ابر واچوفسکی ها هم فیلم بدی نیست اگر به معناش بپردازیم حرف زیاد داره. با این حال به نظر من این نقد درسته که واچوفسکی ها از مسیرشون خارج شدن و بهتره چیزی تولید نکنن تا اینکه چیز بد تولید کنن.
در نهایت سریال وایکینگ ها رو دیدم و فیلم رو هم حتما میبینم

با خاطرات خوبتون خداحافظی کنید

View attachment 404795
یه تیکه مربوط به ج ج دوم بود تنها تپه سالم که اونم بزودی فیلما و سریالای جنگ جهانی دومم بزودی تمشون میشه داستان سربازان گ.. سیاهپوست ارتش امریکا در نبرد آردن، نخستین ترنسهای تفنگدار دریایی در پرل هاربر یا نخستین Lزهای ارتش هوابرد تو نرماندی و...

آخرین ویرایش:
برادران وارنر رسما پیشنهاد 108.4 میلیارد دلاری پارامونت رو رد کردند
یکی از دلایل اصلی رد این پیشنهاد ، عدم اطمینان به پشتوانه مالی این خرید توسط پارامونت بود.
View attachment 404843
من فکر میکنم بهتره پارامونت بخره. نه بخاطر lgbt و این حرفا اگه نتفلیکس بخره رسما رقابت استریم ها تموم میشه و هیچکس توان رقابت با نتفلیکس رو نداره. جدا از این نتفلیکس خودش کلی آی‌پی واسه ادامه داره حالا این حجم آی‌پی های وارنر هم بیاد خود به خود کلی آی‌پی حذف میشند. چه اتفاقی واسه سینماها بیافته بماند.

واقعا چجوری وارنر با این همه آی‌پی کارش به اینجا کشیده؟!

واقعا چجوری وارنر با این همه آی‌پی کارش به اینجا کشیده؟!
تصمیمات یلخی و احمقانه! یه نمونش فقط بی برنامگی DCEU رو شما برو ببین که چه پروژه هایی چراغ سبز میگرفتن و چه بودجه هایی داشتن و چجوری با سر میخوردن زمین. میدون دادن به هرکی که از سر راه میرسید.
همین دنیای سینمایی قبلی دی سی هرکی از خیابون پیدا میشد ایده میداد و برای خودش برنامه ریزی میکرد. نمونش دوئین جانسون که خیر سرش با Black Adam میخواست DCEU رو‌ کلا زیر و رو کنه. فیلم با حدود ۳۰۰ میلیون دلار بودجه زیر ۴۰۰تا فروخت فک کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or