اموزش هک برای کنسول PS5

من دیشب با ورژن 10.01 برای دفعه اول کنسول رو هک کردم مشکلی نبود بازی ماینکرفت ps5 هم روش برای تست اجرا کردم اوکی بود تا چند روز دیگه بازیهای بیشتری دانلود و تست میکنم البته فایلی که دوستمون امیر گذاشته رو تست کردم ولی ایتاهن رو لود نمیکرد از یه جای دیگه فایل آماده گرفتم اوکی بود

ببخشید اگر باعث ناراحتی شدم .
منظوری نداشتم و منظورم فقط همون چیزی بود که گفتم چون نمیدونستم اونها یعنی چی و از اونجایی که خیلی کم به فروم سر میزنم فقط صفحه های آخر رو نگاه میکنم که ببینم آخرین اخبار چیه و اینم که اومدم و سوال کردم بخاطر این بود که توی اینستا صفحه های ایرانی همش دارن هک آخرین ورژن صبحت میکنن واسه همین اومدم ببینم چی شده و آیا میتونم انجام بدم یا نه .
منم اونجا فقط یه عکس دیدم و توضیحی ندیدم واسه همین برام سوال شد که هرکدوم یک روش هستن یا هک ۴ مرحله داره که مثلا واسه اون ورژن ۲ تاش انجام شده.
بهرحال شرمنده و ممنون که جواب دادین.
درود و احترام
نه اقا خواهش میکنم..
هیچ ناراحتی و مساله ای برام نیس
فقط اگر پستی رو باز اینگونه دیدی,چون تو پستای قبل راجبش خصوصا تو اینجور موارد توضیحات زیادی رو گفتیم و زمانیکه اونطور بدون توضیح گذاشته میشه ک شما متوجه نشدی,مقصر کسی نیس..
ب این ترتیب ک بعضی پستها خصوصا در مورد اون عکس و فریمورای مرتبط با هک کنسول PS5 بهمراه مدل های ساختش ...دیگه وقتی ب اون شکل گذاشته میشه و قبلشم راجبش اطلاع رسانی شده ...میشه مثل ب اصطلاح یک راننده ای ک جاده رو مثل کف دستش میشناسه (حالا ی راهنمای کوچیکم ک از مسیر بهش بدن سریع متوجه میشه...
اما متاسفانه عده کمی هم هستن ک از این مثلا ب قول شما متوجه نشدن (حالا ب هر نحو ممکنه درجریان نبودی یا زمان کافی برای مطالعه پستای قبلم نداشتی)میانو بدنبال ماجرا میگردن!!!
مثلا در حال حاضر فریمورها حالا با بیلد و ساختای مختلفی ک تو دوران یک کنسول منتشرو اپدیت میشن اینجا هیچ فرقی خصوصا از نظرم برای هک نداره
ک فلان فریمور واسش هک بیادو بهتر باشه هر فریموری ک میخواد باشه و اگر کسی تو همون جایگاه خودش راحته دیگه لزومی نداره واسه اپدیت
مگر اینکه طبق روال گذشته نباشه و رو فریمورای پایین تر اتفاقی بعدا نیوفته ک اینم هر کسی ازش مطلع نیس ب خاطر همین گارانتی وجود نداره!!
و در نهایت چون فریمورای بالاتر ب خاطر بعضی اپدیتا و مزایا همینطور شرایط هک بهتری هم نسبت ب گذشته اگر براشون هر زمان مهیا بشه ب طبع اونموقع میشه ب فکر این بود ک اگر رو فلان فریمور پایین کسی مونده حالا ب نظر اپدیت کنه بهتره...
در اخر هر فریموری ک بالاترم براش هک بیاد همیشه ب شخصه استقبال میکنم و بیلد خاصی از فریمورو واسه کسی تعریفو تمجید نمیکنم
مگر در شرایطی ک عرض کردم...

آخرین ویرایش:
اگر بازی روی کنسولم نبود براتون بکاپ میگرفتم

ولی فعلا شما این بکاپ که آقا امیر گذاشتن میتونید استفاده کنید
672.63 MB file on MEGA
این فایلی را هم میزارم جدیدترین kstuff و etahen که چندساعت پیش اومده را توی usb بزارین فقط بعد از اجرا یوتیوب send to کنید به پوشه data
4.85 MB file on MEGA
کاری به بازیات نداره بک آپ بگیرید بقیه استفاده کنن

• Like
Reactions: esi overlord
اگر بازی روی کنسولم نبود براتون بکاپ میگرفتم

ولی فعلا شما این بکاپ که آقا امیر گذاشتن میتونید استفاده کنید
672.63 MB file on MEGA
این فایلی را هم میزارم جدیدترین kstuff و etahen که چندساعت پیش اومده را توی usb بزارین فقط بعد از اجرا یوتیوب send to کنید به پوشه data
4.85 MB file on MEGA
با بازی ام میتونی بکاپ بگیری
تیک بازیهارو برمیداری ازونا بکاپ نمیگیره
مساله ای که هست اینه که فایلهایی که برای autoloader هست به بکاپ منتقل نمیشه و باید دستی منتقل کرد
دنبال راهی هستم که پیش فرض با فایلها بکاپ بگیره بخاطر همین بکاپی نساختم هنوز

سلام homebrew Luncher اجرا میکنم اینترنت می خواد یک راهنمایی میکنید
با itemzflow اجرا کن

من دیشب با ورژن 10.01 برای دفعه اول کنسول رو هک کردم مشکلی نبود بازی ماینکرفت ps5 هم روش برای تست اجرا کردم اوکی بود تا چند روز دیگه بازیهای بیشتری دانلود و تست میکنم البته فایلی که دوستمون امیر گذاشته رو تست کردم ولی ایتاهن رو لود نمیکرد از یه جای دیگه فایل آماده گرفتم اوکی بود
اشتباه کپی کردی
اون فایلهارو خودم ساختم و کار میکنه

سلام
دیروز کل اینترنت شوخم زدم و تمام آموزش ها رو اجرا کردم
به نتیجه نرسیدم
و صفحه اول اینجا هم فایل ها پاک شده و نتیجه حاصل نشد
خلاصه یک فایل پیدا کردم که نیازی به هیچ اموزشی نداره فقد این ریستوری کنید روکنسول
و سه تا فایل که میزارم رو هم کنار فایل فلش بریزید
و یک بار بعد از ریستوری یوتیوب بدون هیچ چیز اضافه ای اجرا کنید تمام کنسول جلبریک تا ورژن 10.1 حالش ببرید
این لینک با تلگرام سیستم دانلود کنید

تلگرام
و داخل فلش ان زیپ کنید با فرمت فت 32 یا exfat
اینم دانلود کنید
بیا آپلود - دانلود فایل ● بیا آپلود - آپلود عکس و فایل رایگان
و تو مسیر اصلی فلش ان زیپ کنید
تمام
یک بار کنسول با فایل اصلی ریستوری کنید
و یک بار یوتیوب اجرا کنید کنسول اماده اجرای بازی های شما تا ورژن 10.1 هست
بدون هیچ کار اضافه ای

نکته
در هربار ریست کنسول باید یوتیوب اجرا کنید و فلش به کنسول وصل باشه
اگه بخواید فلش دربیارید باید ان 3 تا فایل انتقال بدید به دیتای کنسول
/data/ps5_autoloader
باید نرمفزار xplorer نصب کنید
وروی ps5_autoloader دکمه مثلث بزنید بعد گزینه سند تو data بزنید
بعدش میتونید فلش دربیارید
و فقد با اجرای یوتیوب کنسول جلبریک ..هک...کنید
نیازی به اینترنت هم ندارید
مگه بخواید بازی های که برای این هک به صورت انلاین در نظر گرفتن (بازی های قدیمی و کوچک) دانلود کنید
در کل نیازی به اتصال به اینترنت ندارید

بازی ها از رو هارد داخلی اجرا میشن
درحال تست هستم
بازی ps5 تست بگیرم خبرش میدم

آخرین ویرایش:
اپدیت جزیی ایتاهن از LM در خصوص اپدیت و انتشار kstuff برای فریمورای 10.xx(جهت سازگاری بهتر)
تغییر برخی متن های کوچک برای واضح تر شدن..
لینک:
Release etaHEN Update 2.4B · etaHEN/etaHEN
View attachment 403319
View attachment 403320
درود .... ورژن 10 رو چه بازیایی هس ؟
فکر کنم بیشتر برای پچ جدید که تا فریمور 10 هستش مناسب باشه ؟ یا اینکه دیکه هارد خارجی نمیخاد و بازیا راحت دیکه با هارد داخلی انجام میشن بدون باگ و کندی درسته ؟ ویژگی اصلیش اجرای راحت بازی تو هارد داخلی باشه ؟

اجرای بازی های ps4 و ps5 بدون ران کردن ایتاهن فقط اجرای کی استاف + هومبرو لانچر
هم خود هک هم اجرای بازی خیلی روان و پایدار✌️
firmware 10.01 kstuff 1.6.6

https://www.p30day.ir/ps5-kstuff-toggle-389467.html

Attachments

• 20251209_170036.jpg
    20251209_170036.jpg
    650.9 KB · مشاهده: 14
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: esi overlord

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند