نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025 - [جمعه 4:00 صبح]

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
  • نظرسنجی بسته شده است .

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg
برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
جف کیلی داره تمام رونمایی های مهم رو جلو جلو نشون میده :

View attachment 403450

به اندازه هایپ کرده قطعا چند تا سورپرایز بزرگ رو هم نگه میداره . در کل به نظر میاد مراسم امسال دست کمی از مراسم پارسال نداشته باشه

=======================================

یـ هینت درشت در مورد مجسمه :

View attachment 403451

یا دارک سایدر ـه یا ریبوت/سیکوئل Dante's Inferno . البته Divinity Original Sin 3 هم میتونه باشه
شینوبی گفته نمی شه همه رو راضی نگه داشت... ولی عاشقان استدیو و اون ژانر عاشقش می شن...

تو این لیست فقط می تونه
Divinity Original Sin 3 باشه!!!

منکه انتظارمو از مجسمه به معرفی یه بازی موبایل پایین آوردم
ولی بعیدم نیست مربوط به PoE2 باشه از اونجایی که این لیگ در مورد Vaal هاست و فرداش لیگ شروع میشه. تم مجسمه خیلی به استایل Vaal ها میخوره

• Like
Reactions: MyJinx
اگه Divinity Original Sin 3 معرفی بشه که حقیقتا غوغا به پا میشه!هوس کردم بشینم یدور دیگه ۱ و ۲شو از اول بازی کنم :D
حالام که این سبک بازیا خوشبختانه بیشتر شناخته و محبوب شده و طیف گسترده ای میرن سمتش. ای کاش همین 2026 بیاد.

با اینکه عاشق DOS2 هستم ولی دوست دارم بازی بعدی لاریان نوبتی نباشه فکرش بکن بزنن یه سای فای خوب مثل mass effect بدن با اون حجم حق انتخاب آزادی عملی که امضای کارشون هست

با اینکه عاشق DOS2 هستم ولی دوست دارم بازی بعدی لاریان نوبتی نباشه فکرش بکن بزنن یه سای فای خوب مثل mass effect بدن با اون حجم حق انتخاب آزادی عملی که امضای کارشون هست
خودشون گفتن بازی اصلیشون قرار نیست بزودی بیاد... احتمالا عنوان بزرگ بعدیشون از 2028 به بعد باید منتظرش باشیم

• Like
Reactions: MrElectricWizard
بازی سای فای نقش آفرینی برای ۲۰۲۶ احتمالا ۳تا خواهیم داشت که هر سه تاشونم قراره خفن باشن اتفاقا.
Exodus
The Expanse: Osiris Reborn
و مس افکت جدید
اگه ۳تاشون به ۲۰۲۶ برسن بعیده دیگه وقتی برای بازی چهارمی بمونه! پر و پیمونم که هستن طبق شواهد و طولانی مدت سرگرممون میکنن (ایشالا که مس افکت جدید به سرنوشت اندرومدا دچار نمیشه)!
تا بازی بزرگ بعدی لاریان بیاد بین همین ۳تا سای فای میشه با Divinity Original Sin 3 حسابی سرگرم شد یه تنوعیم میشه این وسط. :D

• Like
Reactions: MoonD
اینقدر دلم میخواد جای HL3 بیان ریبوت Quake یا یه بومر شوتر دیگه معرفی کنن :D
اگر quake معرفی میشد من کل سایت رو مهمون میکردم. ولی تقریبا دیگه محاله این ip زنده بشه چونکه دووم رو بردن توی همون حال و هوا. هم خیلی خوبه هم خیلی بد. چونکه نسخه جدید دووم حال و هوای فوق العاده ای داشت ولی خب باعث شد که احتمالا دیگه quake رو نبینیم.
hl3 رو هم همون اندازه براش هایپم و اینبار دیگه حسم میگه واقعا معرفی میشه. این بازی معرفی بشه دیگه آرزوی گیمی دیگه ندارم به شخصه😁.
ولی این مجسمه برای هردوی این ها تقریبا محاله باشه.

اگر quake معرفی میشد من کل سایت رو مهمون میکردم. ولی تقریبا دیگه محاله این ip زنده بشه چونکه دووم رو بردن توی همون حال و هوا. هم خیلی خوبه هم خیلی بد. چونکه نسخه جدید دووم حال و هوای فوق العاده ای داشت ولی خب باعث شد که احتمالا دیگه quake رو نبینیم.
hl3 رو هم همون اندازه براش هایپم و اینبار دیگه حسم میگه واقعا معرفی میشه. این بازی معرفی بشه دیگه آرزوی گیمی دیگه ندارم به شخصه😁.
مجسمه که دیگه معلوم شد DOS 3 هست ولی Quake به نظرم هنوز جا داره :دی بتسدا میتونه راحت Quake رو مولتی پلیر محور کنه و Doom رو سینگل پلیر محور نگه داره. Quake 6 روی وایت برد ترول نبود B-)

• Like
Reactions: m.d.makan and uriel
مجسمه که دیگه معلوم شد DOS 3 هست ولی Quake به نظرم هنوز جا داره :دی بتسدا میتونه راحت Quake رو مولتی پلیر محور کنه و Doom رو سینگل پلیر محور نگه داره. Quake 6 روی وایت برد ترول نبود B-)
نههههه اگر بخواد مالتی کنه همون نکنه بهتره😂. اصلا کامیونیتی فقط و فقط ریبوت نسخه ۱ رو میخواد😁. من کلا احساس میکنم این فرنچایز رو دیگه به طور کلی گذاشتن کنار.
اون تخته وایت برد رو هم والا نمیدونم ماجراش چیه. خودم فکر میکردم قطعا داره ساخته میشه که همچین چیزی رو نشون دادن ولی بعدش ایندیانا جونز معرفی شد و دارک ایج.
البته که دارک ایج واقعا حال و هواش خیلی نزدیک بود ولی خود بازی هنوز خیلی فاصله و تفاوت داره با آیپی کوئیک.

اگه بازی بعدی لارین DOS 3 باشه منطقیه.
چون خود swen بعد از انتشار BG3 گفته بود بازی بعدیمون کوچکتره(نسبت به پروژه بعدیشون) که اول میخوایم اون رو میسازیم و بعد از اون میریم برای یه RPG خیلی بزرگ که بنچمارک سبک باشه.
بقول خودش :
"very big RPG that will rule them all"

دووم استوری محور بود. جا داره که یه quake آنلاین محور ساخته بشه. بازارم الان میطلبه اگه به تم سنگین و دارکش وفادار بمونن.

• Like
Reactions: uriel
این اینسایدر عربستانی ظاهرا گفته TGA بین 6 تا 7 تا معرفی بزرگ یا هیجان انگیز داره. به علاوه یه آی پی fps که همه منتظرش هستند با تاریخ انتشارش معرفی میشه و یک کمپانی ژاپنی مشهور که با بازی‌های rpg ایش شناخته میشه حضور داره lol :دی

View attachment 403473

در مورد سابقه‌اش هم ظاهرا توی پادکست یا مصاحبه همین توییت، قبل از اینکه امروز حضور تومب رایدر جدید توی TGA رسماً معرفی بشه رو لو داده. یا پارسال گفته بود یه آی‌پی ژاپنی قدیمی توی TGA معرفی میشه که okami بود. اما از طرفی در مورد برخی چیزها مثل اخیراً قضیه یوبیسافت اشتباه داشته.

اميدوارم بازى بعد فرام سافتور رو ببينيم :D
من ديگه افتادم به دارك سولز ٢ بازى كردن از بى سولزى :-"

• Like
Reactions: lord7 and jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or