پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 158 90.3%
  • خیر

رای‌ها: 17 9.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    175
با درود
ارادت خدمت آقا علیرضا دوست داشتنی . داداش خواستم بگم این مشکل Failed to install terophy set بالاخره یقیه ما رو گرفت . بازی DARK SOULS: REMASTERED رو با هر دردسری که داشت ( چندین بار بازی رو اجرا میکردم و مرتب اون پیام میومد و دیگه شانسی وارد بازی میشد ) که با این شرایط بازی رو تا آخر رفتم، اما در خصوص بازی DARK SOULS™ II جریان متفاوته و هر کاری میکنم داخل بازی نمیره و مثل این که باید قید این بازی رو بزنم :( .

• Like
Reactions: rezagoli
ضمن درود و تشکر از دوست بسیار گرامی امین اقای عزیز
ببین رفیق
همونطور ک امین عزیز هم اشاره داشت همه مطالبو داخل صفحات همین تاپیک بصورت بخش بخش توضیحاتش از قبل وجود دارن..ب هر حال
الان با وجود مدت زمانی ک از تاریخ هک یا جیل در خصوص فریمور 9 گذشته دیگه با یک سرچ تو فضای مختلف هم از جمله یوتیوب یا غیره..حالا اگر زمان و حوصله کافی برای گشتن چه تو اینجا یا تاپیکو فروم های دیگرو نداری ب راحتی ب جواب میرسی..
از اموزش های فوق العاده کاربردی از اچار فرانسه یعنی MODDED WARFARE گرفته تا اموزشهای دیگری ک همشون در خصوص فریمور 9 و جیلبریکش میتونن واست کارامد باشن

اما اگر مرتبه اول هست ک اینکارو انجام میدی یک توضیح کلی باز اینجا قرار میدم برای شما , دوستانیکه شاید و یا بعدا اگر ندونن چه کاری باید انجام بدن
حتما قبل از اتصال نت ب کنسول موارد مرتبط ب اپدیت رو از قسمت ستینگ کنسولت باید بطور کامل برداری
بعد هنگام اولین تماس نت ب کنسول سعی کن از یک اینترنت نسبتا کم سرعت استفاده کنی
چرا ک ب محض اتصال نت ب کنسول در قسمت Notification ب احتمال زیاد اپدیت اخرین ورژن ظاهر خواد شد لذا حتما باید حواست باشه تا این اعلانو دیدی سریع وارد بشی و عملیات اپدیتو استپ کنی , دقت کن فقط استپش کن و از اون قسمت پاکش نکن
بعدش وارد مرورگر میشی از اونجا ادرس هاست زیرو ک بصورت کش افلاینم هست وارد ادرس بار مرورگرت میکنی این هاست بدون نیاز ب داشتن usb حاوی هک , کنسولتو هک میکنه!
فقط کافیه منتظر بشی تا عملیات هاست ب 100 برسه , بعد از مرورگرت خارج اینبار اتصال نتو قطع و مجدد وارد مرورگرت میشی
علامت PS وسط هاستو میزنی صبر میکنی تا گلدهن قسمت چپ بالای تصویر ظاهر ک شد دیگه تمومه در نتیجه کنسولت رو فریمور 9 هک (جیل) شده
اگر هم برخی مواقع دچار هنگ,خاموشی(کرنل پنیک) شدی کنسولو از برق ب هیچ عنوان نکش فقط کافیه دگمه پاور کنسولو ب مدت چندین ثانیه نگه داری تا صدای بوق و خاموش شدنشو بشنوی و بعد از بارگزاری دوباره کنسول مجدد مراحلو تکرار کنی تا ب نتیجه برسی
در اخر این هاست پیلودهای کارامدی داره توصیه میکنم برای اینکه از این به بعد برای انلاین شدن استرس برای اپدیت خودکارو نداشته باشی حتما از طریق همین هاست پیلود disable update رو یکبار بزنی تا اعلان موفقیت امیز بودنشو دیدی
در نتیجه دیگه از این ب بعد برای انلاین شدن نصب اپ هایی از قبیل چیت و اپدیتش با اینترنت دیگه استرسی وجود نخواهد داشت چون دیگه تو قسمت Notification اگرم باز اپدیت خودکار بیاد دیگه خودش متوقفش میکنه و دلیلشم پیلود disable updateعه ب نظرم اون قسمت Notification و اپدیت ناموفقم پاکش نکن بزار باشه...

ادرس هاست Nazky ک فک کنم کش افلاینم داره بدون احتیاج ب usb حاوی هک (fw 9.0)
PSFree
درود دوست عزیزم ممنون از توضیحات کامل ، فقط اینکه وقتی آپدیت رو آف کنم بازم احتمالش هست آپدیت فریمور بیاد تو لیست دانلود ؟ چون من فیبر نوری دارم به این نمی‌رسه که بخوام استپ کنم دانلود رو ، و اینکه ممنون میشم یه ویدیو درست و معتبر لینکش رو بهم بدید که مورد تایید خودتون هست از اونجا ببینم آموزش قدم به قدم رو ، سایت خارجی برای دانلود بازی معرفی کنید ، و اینکه من مریض تروفی گرفتن هستم میشه تروفی گرفت از بازیهای و به مشکل بر نمیخوره ؟ هک کنسول به سخت افزار دستگاه آسیب نمی رسونه ؟

درود دوست عزیزم ممنون از توضیحات کامل ، فقط اینکه وقتی آپدیت رو آف کنم بازم احتمالش هست آپدیت فریمور بیاد تو لیست دانلود ؟ چون من فیبر نوری دارم به این نمی‌رسه که بخوام استپ کنم دانلود رو ، و اینکه ممنون میشم یه ویدیو درست و معتبر لینکش رو بهم بدید که مورد تایید خودتون هست از اونجا ببینم آموزش قدم به قدم رو ، سایت خارجی برای دانلود بازی معرفی کنید ، و اینکه من مریض تروفی گرفتن هستم میشه تروفی گرفت از بازیهای و به مشکل بر نمیخوره ؟ هک کنسول به سخت افزار دستگاه آسیب نمی رسونه ؟
ارادت
خوب شد ک اینو ریپلای زدی
هر چی توضیح گذاشته بودمو برادرزادم شب قبل گوشیرو گرفت بازی کنه پاک کرد
ببین رفیق همونطور ک خدمتت اولش گفتم قبل از اتصال نت تو قسمت ستینگ کنسول همه موارده مرتبط با اپدیت رو زمانیکه تیکاشون رو برداری
تقریبا خیالت هنگام انلاین شدن راحت میشه اما اولش بازم با این حال این یک توصیه س ک باید حواست باشه تا در قسمت Notification اپدیت اومد بری و متوقفش کنی خب اگر نتت پرسرعته بهتره ک برای محض اطمینان از یک نت خونگی ب فرض مخابرات استفاده کنی یا حداقل شیر نت موبایل
بعد از وارد کردن اون هاستم ک خدمتت ادرسشو گذاشتم دیگه احتیاج ب نت نیست و اینترنتو میتونی قطع کنی چون هاستش , کش افلاینه و میمونه تو مرورگرت
در اخرم پیلوده disable update رو زمانیکه از هاست بزنی دیگه تمومه و اصلا بعدش حتی با اتصال اینترنتم جای نگرانی نداره...حالا برسم یک ویدیو نسبتا خوب در این خصوص اگر باشه و ببینم برات میزارم تا دیگه قطعا مطمعن بشی هرچن همین روشم ک برات توضیحشو عرض کردم اگر ب درستی انجامش بدی هیچ جای نگرانی نداره...

اینم یک ویدیو اموزشی از اکو
در رابطه با جیلبریک فریمور 9 و همه موارد لازمه از اول تا اخر همونطور ک توضیحاتشو جلوتر برات مرحله ب مرحله گفتم,,
فقط این داره از dns استفاده میکنه واسه محکم کاری ک دیگه نیازی ب اعلان اپدیت تو قسمت Notification و توقفش هم نباشه البته اگر اون ادرس dns هنوز کار کنه و اخرشم همون پیلود disable update رو از هاست میزنه و تمام ...فقط یادت باشه جای ادرس هاست ویدیو ک al azifعه
از همون ادرس هاستی ک گذاشتم استفاده کن...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amin200200
ارادت
خوب شد ک اینو ریپلای زدی
هر چی توضیح گذاشته بودمو برادرزادم شب قبل گوشیرو گرفت بازی کنه پاک کرد
ببین رفیق همونطور ک خدمتت اولش گفتم قبل از اتصال نت تو قسمت ستینگ کنسول همه موارده مرتبط با اپدیت رو زمانیکه تیکاشون رو برداری
تقریبا خیالت هنگام انلاین شدن راحت میشه اما اولش بازم با این حال این یک توصیه س ک باید حواست باشه تا در قسمت Notification اپدیت اومد بری و متوقفش کنی خب اگر نتت پرسرعته بهتره ک برای محض اطمینان از یک نت خونگی ب فرض مخابرات استفاده کنی یا حداقل شیر نت موبایل
بعد از وارد کردن اون هاستم ک خدمتت ادرسشو گذاشتم دیگه احتیاج ب نت نیست و اینترنتو میتونی قطع کنی چون هاستش , کش افلاینه و میمونه تو مرورگرت
در اخرم پیلوده disable update رو زمانیکه از هاست بزنی دیگه تمومه و اصلا بعدش حتی با اتصال اینترنتم جای نگرانی نداره...حالا برسم یک ویدیو نسبتا خوب در این خصوص اگر باشه و ببینم برات میزارم تا دیگه قطعا مطمعن بشی هرچن همین روشم ک برات توضیحشو عرض کردم اگر ب درستی انجامش بدی هیچ جای نگرانی نداره...

اینم یک ویدیو اموزشی از اکو
در رابطه با جیلبریک فریمور 9 و همه موارد لازمه از اول تا اخر همونطور ک توضیحاتشو جلوتر برات مرحله ب مرحله گفتم,,
فقط این داره از dns استفاده میکنه واسه محکم کاری ک دیگه نیازی ب اعلان اپدیت تو قسمت Notification و توقفش هم نباشه البته اگر اون ادرس dns هنوز کار کنه و اخرشم همون پیلود disable update رو از هاست میزنه و تمام ...فقط یادت باشه جای ادرس هاست ویدیو ک al azifعه
از همون ادرس هاستی ک گذاشتم استفاده کن...
فقط اینم بپرسم دیگه وقتت رو نمی‌گیرم دقیقا مثل این ویدیو برم ولی با هاستی که معرفی کردید درسته ؟ بعد اینکه من عشق تروفی گرفتن هستم ، مشکلی با گرفتن تروفی پیش نمیاد ؟ ، و هر دفعه دستگاه رو روشن میکنم این مراحل و باید برم ؟
و از چه سایت خارجی بازی ها پی‌اس ۴ هکی رو دانلود کنم ؟ برای اجرای بازی های پی اس ۲ از چه برنامه ای باید استفاده کرد ؟

• Like
Reactions: bayern_vahid
دوستان بازی God Of War III remasterd رو نصب کردم و وقتی بازی رو اجرا میکنم بعد از نمایش تصویر اول و رد کردن سانتا مونیکا میرسیم به قسمت تنظیمات روشنایی زمانی که ضربدر رو میزنم که بره توی بازی صفحه سیاه میشه و همینجوری میمونه . خیلی هم صبر کردم اتفاقی نیفتاد نه اروری میده نه هنگی نه چیزی راحت هم میشه بازی رو بست . به نظرتون چرا بازی اجرا نمیشه ؟؟

• Like
Reactions: rezagoli
آخرین ویرایش:
فقط اینم بپرسم دیگه وقتت رو نمی‌گیرم دقیقا مثل این ویدیو برم ولی با هاستی که معرفی کردید درسته ؟ بعد اینکه من عشق تروفی گرفتن هستم ، مشکلی با گرفتن تروفی پیش نمیاد ؟ ، و هر دفعه دستگاه رو روشن میکنم این مراحل و باید برم ؟
و از چه سایت خارجی بازی ها پی‌اس ۴ هکی رو دانلود کنم ؟ برای اجرای بازی های پی اس ۲ از چه برنامه ای باید استفاده کرد ؟
دقیقا مثل توضیحاتی ک خدمتت گفتم و طبق ویدیو هم میتونی پیش بری و بله ب جای ادرس هاست در ویدیو هاستی رو بزن ک برات ادرسشو عرض کردم
هیچ مشکلی برای تروفی سیو شایعات مبنی بر خرابی بن شدن در کار نخواهد بودو هر کی اینطوری اطلاعات میده باید بگم یا واسه منفعت شخصی خودشون یکجورایی اینطور میگن یا هر قصدی ک دارن...در هر حال اینطور اطلاعات کاذبه...
بله هر دفعه باید بعد از ریستارت و خاموشی کنسول مراحل هکو از طریق کش هاست تو مرورگرت با اعمال جیل و گلدهن انجام بدی...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or