اموزش هک برای کنسول PS5

دوستان چقدر طول میکشه یک بازی از هارد اکسترنال به حافظه داخلی انتقال پیدا کنه ؟
black wukong بیش از سه ساعت گذاشتم تموم نشد دیگه itemzflow خودم بستم
حافظم hdd هست
بستگی به حجم بازی داره برای وکونگ که 146 گیگ بود 45 دقیقه زمان برد.

دوستان چقدر طول میکشه یک بازی از هارد اکسترنال به حافظه داخلی انتقال پیدا کنه ؟
black wukong بیش از سه ساعت گذاشتم تموم نشد دیگه itemzflow خودم بستم
حافظم hdd هست
بستگی به دیواست و حجم بازی داره
دوست من هارد مال زمان پی اس ۴ بود
الان شما اس اس دی اکسترنال نداشته باشی عملا فلج هستی و کاری نمیتونی بکنی
تازه اس اس دی ام انواع داره هر اس اس دی خوب نیس
خودم یه اکسترنال adata دارم اسمی ۲ گیگ بر ثانیه منتقل میکنه ولی در عمل حدود ۱ گیگ

من امشب میزنم تو دستگاه ولی فکر کنم باید بازی واسه این ورژن هنوز نیومدی چیزی اگه لینکی دارید بزارید من امشب تست کنم
مطمعن نیستم بازی با فریمور ۱۰ دامپ شده باشه

کسی اگه میخواد از ورژن ۹.۶ به ۱۰.۰۱ بره راحتترین راه اینه : از داخل منوی ستینگ ، دیباگ ستینگ ، ستینگ ، کی استاف منو
Replace kstuff with the lastest
البته قبلش باید نت رو روشن کنید
سافت لاک میشه اپ یوتوب

• Like
Reactions: esi overlord
سافت لاک میشه اپ یوتوب
نه اوکیه من خودم با این روش رفتم روی ۱۰.۰۱ البته الزامی نیست فعلا اپدیت کردن حالا به هر روشی چون بازی خوبی که نیومده هنوز من خودم دنبال welecome hub بودم که چیزی اضافه نشد
در ضمن تمام بازی های ps4 و ps5 رو تست کردم بدون مشکل اجرا شدن

• Like
نه اوکیه من خودم با این روش رفتم روی ۱۰.۰۱ البته الزامی نیست فعلا اپدیت کردن حالا به هر روشی چون بازی خوبی که نیومده هنوز من خودم دنبال welecome hub بودم که چیزی اضافه نشد
در ضمن تمام بازی های ps4 و ps5 رو تست کردم بدون مشکل اجرا شدن
بهترین روشش اجرا با autolader هست
اپ یوتوب حتی با اپدیت بلاکر ام سافت لاک میشه

• Like
چگونه به‌طور امن به Kstuff 10.0x به‌روزرسانی کنیم تا جدیدترین بازی‌های PS4/5 را بازی کنیم!(بدون شک هیچ اجبار و عجله ای هم برای اپدیت رو هر فریموری پایین تری ک هستین هم نیس)

How To Safely Update to Kstuff 10.0x To Play the Latest PS4/5 Games!​

سلام کسی بکاپ جدید داره که همه چیز اعمال کرده بهش
برای 10.01

با دو تا یوتیوب با کی استوف و ایتاهن جدید
همه چیز اماده باشه
ما فقط بکاپ رو بزنیم و چیزی نصبو کپی نکنیم
اگر بازی روی کنسولم نبود براتون بکاپ میگرفتم

ولی فعلا شما این بکاپ که آقا امیر گذاشتن میتونید استفاده کنید
672.63 MB file on MEGA
این فایلی را هم میزارم جدیدترین kstuff و etahen که چندساعت پیش اومده را توی usb بزارین فقط بعد از اجرا یوتیوب send to کنید به پوشه data
4.85 MB file on MEGA

من دیشب با ورژن 10.01 برای دفعه اول کنسول رو هک کردم مشکلی نبود بازی ماینکرفت ps5 هم روش برای تست اجرا کردم اوکی بود تا چند روز دیگه بازیهای بیشتری دانلود و تست میکنم البته فایلی که دوستمون امیر گذاشته رو تست کردم ولی ایتاهن رو لود نمیکرد از یه جای دیگه فایل آماده گرفتم اوکی بود

ببخشید اگر باعث ناراحتی شدم .
منظوری نداشتم و منظورم فقط همون چیزی بود که گفتم چون نمیدونستم اونها یعنی چی و از اونجایی که خیلی کم به فروم سر میزنم فقط صفحه های آخر رو نگاه میکنم که ببینم آخرین اخبار چیه و اینم که اومدم و سوال کردم بخاطر این بود که توی اینستا صفحه های ایرانی همش دارن هک آخرین ورژن صبحت میکنن واسه همین اومدم ببینم چی شده و آیا میتونم انجام بدم یا نه .
منم اونجا فقط یه عکس دیدم و توضیحی ندیدم واسه همین برام سوال شد که هرکدوم یک روش هستن یا هک ۴ مرحله داره که مثلا واسه اون ورژن ۲ تاش انجام شده.
بهرحال شرمنده و ممنون که جواب دادین.
درود و احترام
نه اقا خواهش میکنم..
هیچ ناراحتی و مساله ای برام نیس
فقط اگر پستی رو باز اینگونه دیدی,چون تو پستای قبل راجبش خصوصا تو اینجور موارد توضیحات زیادی رو گفتیم و زمانیکه اونطور بدون توضیح گذاشته میشه ک شما متوجه نشدی,مقصر کسی نیس..
ب این ترتیب ک بعضی پستها خصوصا در مورد اون عکس و فریمورای مرتبط با هک کنسول PS5 بهمراه مدل های ساختش ...دیگه وقتی ب اون شکل گذاشته میشه و قبلشم راجبش اطلاع رسانی شده ...میشه مثل ب اصطلاح یک راننده ای ک جاده رو مثل کف دستش میشناسه (حالا ی راهنمای کوچیکم ک از مسیر بهش بدن سریع متوجه میشه...
اما متاسفانه عده کمی هم هستن ک از این مثلا ب قول شما متوجه نشدن (حالا ب هر نحو ممکنه درجریان نبودی یا زمان کافی برای مطالعه پستای قبلم نداشتی)میانو بدنبال ماجرا میگردن!!!
مثلا در حال حاضر فریمورها حالا با بیلد و ساختای مختلفی ک تو دوران یک کنسول منتشرو اپدیت میشن اینجا هیچ فرقی خصوصا از نظرم برای هک نداره
ک فلان فریمور واسش هک بیادو بهتر باشه هر فریموری ک میخواد باشه و اگر کسی تو همون جایگاه خودش راحته دیگه لزومی نداره واسه اپدیت
مگر اینکه طبق روال گذشته نباشه و رو فریمورای پایین تر اتفاقی بعدا نیوفته ک اینم هر کسی ازش مطلع نیس ب خاطر همین گارانتی وجود نداره!!
و در نهایت چون فریمورای بالاتر ب خاطر بعضی اپدیتا و مزایا همینطور شرایط هک بهتری هم نسبت ب گذشته اگر براشون هر زمان مهیا بشه ب طبع اونموقع میشه ب فکر این بود ک اگر رو فلان فریمور پایین کسی مونده حالا ب نظر اپدیت کنه بهتره...
در اخر هر فریموری ک بالاترم براش هک بیاد همیشه ب شخصه استقبال میکنم و بیلد خاصی از فریمورو واسه کسی تعریفو تمجید نمیکنم
مگر در شرایطی ک عرض کردم...

آخرین ویرایش:
اگر بازی روی کنسولم نبود براتون بکاپ میگرفتم

ولی فعلا شما این بکاپ که آقا امیر گذاشتن میتونید استفاده کنید
672.63 MB file on MEGA
این فایلی را هم میزارم جدیدترین kstuff و etahen که چندساعت پیش اومده را توی usb بزارین فقط بعد از اجرا یوتیوب send to کنید به پوشه data
4.85 MB file on MEGA
کاری به بازیات نداره بک آپ بگیرید بقیه استفاده کنن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Elord
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or