ببخشید اگر باعث ناراحتی شدم .
منظوری نداشتم و منظورم فقط همون چیزی بود که گفتم چون نمیدونستم اونها یعنی چی و از اونجایی که خیلی کم به فروم سر میزنم فقط صفحه های آخر رو نگاه میکنم که ببینم آخرین اخبار چیه و اینم که اومدم و سوال کردم بخاطر این بود که توی اینستا صفحه های ایرانی همش دارن هک آخرین ورژن صبحت میکنن واسه همین اومدم ببینم چی شده و آیا میتونم انجام بدم یا نه .
منم اونجا فقط یه عکس دیدم و توضیحی ندیدم واسه همین برام سوال شد که هرکدوم یک روش هستن یا هک ۴ مرحله داره که مثلا واسه اون ورژن ۲ تاش انجام شده.
بهرحال شرمنده و ممنون که جواب دادین.
درود و احترام
نه اقا خواهش میکنم..
هیچ ناراحتی و مساله ای برام نیس
فقط اگر پستی رو باز اینگونه دیدی,چون تو پستای قبل راجبش خصوصا تو اینجور موارد توضیحات زیادی رو گفتیم و زمانیکه اونطور بدون توضیح گذاشته میشه ک شما متوجه نشدی,مقصر کسی نیس..
ب این ترتیب ک بعضی پستها خصوصا در مورد اون عکس و فریمورای مرتبط با هک کنسول PS5 بهمراه مدل های ساختش ...دیگه وقتی ب اون شکل گذاشته میشه و قبلشم راجبش اطلاع رسانی شده ...میشه مثل ب اصطلاح یک راننده ای ک جاده رو مثل کف دستش میشناسه (حالا ی راهنمای کوچیکم ک از مسیر بهش بدن سریع متوجه میشه...
اما متاسفانه عده کمی هم هستن ک از این مثلا ب قول شما متوجه نشدن (حالا ب هر نحو ممکنه درجریان نبودی یا زمان کافی برای مطالعه پستای قبلم نداشتی)میانو بدنبال ماجرا میگردن!!!
مثلا در حال حاضر فریمورها حالا با بیلد و ساختای مختلفی ک تو دوران یک کنسول منتشرو اپدیت میشن اینجا هیچ فرقی خصوصا از نظرم برای هک نداره
ک فلان فریمور واسش هک بیادو بهتر باشه هر فریموری ک میخواد باشه و اگر کسی تو همون جایگاه خودش راحته دیگه لزومی نداره واسه اپدیت
مگر اینکه طبق روال گذشته نباشه و رو فریمورای پایین تر اتفاقی بعدا نیوفته ک اینم هر کسی ازش مطلع نیس ب خاطر همین گارانتی وجود نداره!!
و در نهایت چون فریمورای بالاتر ب خاطر بعضی اپدیتا و مزایا همینطور شرایط هک بهتری هم نسبت ب گذشته اگر براشون هر زمان مهیا بشه ب طبع اونموقع میشه ب فکر این بود ک اگر رو فلان فریمور پایین کسی مونده حالا ب نظر اپدیت کنه بهتره...
در اخر هر فریموری ک بالاترم براش هک بیاد همیشه ب شخصه استقبال میکنم و بیلد خاصی از فریمورو واسه کسی تعریفو تمجید نمیکنم
مگر در شرایطی ک عرض کردم...