Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
این Marvel Cosmic Invasion عجیب داره کیف میده! توی شروع ۱۱ تا هیرو بازه که فعلا با بتا ری، نوآ، بلک پنتر و ولورین بازی کردم. هرکدومم چندتا اسکین دارن.
گیم پلی بازی نفسگیر و پرزد و خورده. نوآ که یکی از شخصیتای کمیک بوکی مورد علاقمه و بشدت بازی باهاش حال میده مخصوصا وقتی روی هوا باشی. بتا ری هم با استورم بریکر یجوری میزنه و میکوبه زمین که جیگر آدم حال میاد :D
صداپیشگیشون هم خیلی خوبه مخصوصا ویلنهای بازی که هرکدوم حال و هوای مخصوص رو به خودشون رو دارن‌ از جمله موداک که اگرچه روی مخه ولی همین شخصیت ازار دهندش جذابه. قطعا کوآپ بازی کردنش چند برابر بیشتر کیف میده. خلاصه که زیر ۱ گیگه و اگه به beat em up و دنیای مارول و فصای نوستاژی طور بازیای قدیمی علاقه دارین از دستش ندین.

اینو اینجا نقل قول میکنم چون بازی تاپیک نداره ولی میاد روی گیمپس.
Finally. 😅🎉

بازی 13 سال پیش معرفی شده. قبل از عرضه Alien Isolation (اتمسفرشون شبیه بود)

Routine Teaser Trailer - Gamescom 2012​

9 سال پیش تاریخ عرضه رو 2017 دادن. (که مشخصا تاخیر خورد. :)))

Routine - Release Date Trailer​

3 سال پیش هم یه نمایش جدید و فک‌انداز (بازم از لحاظ اتمسفر 👌)

Routine Trailer | Summer Game Fest 2022​

و حالا بالاخره نزدیکیم.

ROUTINE - Release Date Trailer​

امیدوارم بعد از این همه وقت (View attachment 398156) ارزشش رو داشته باشه. :D🙏
آه بالاخره اومد...#:-S (الکی مثلا من 15 سال منتظر بازی بودم:D)
یه تاپیک هم زدم براش(لینک)

این Everspace 2 واقعا جواهره! سبک خاص خودشو هم داره. حتی ارزش داره با DLCهاش خریده بشه.
گشت و گذار فضایی با محوریت لوت علاقه دارین از دستش ندین. قبل استارفیلد اومد با هایپ اون گم شد ولی به مراتب حس و حال اکسپلور فضایی بهتری داره.

روش دانلود بازی های یوبیسافت از گیم پس کامپیوتر به چه صورت هست؟ با استفاده از اکانت کامل
باید اکانت گیم پس رو با اکانت یوبی سافتت لینک کنی
وقتی بازی رو میخوای کنی میزنه enable extention اونجا لینک میکنه به یوبی سافت ( باید لانچرشو نصب کنی)

این Fortnite Crew رو کسی تونسته برای اکانت هوم گیم‌پس آلتیمیت ردیف کنه؟ :دی
استفاده خاصی ازش ندارم ولی چون بعضی وقت‌ها می‌رم فستیوال (شبیه Guitar Hero هست)، دیگه خسته شدم انقدر کاراکترم تکراریه و گفتیم با اون پولی که می‌ده بریم یه زنومورفی چیزی بگیریم، ولی انگار برای اکانت هوم کار نمی‌کنه و توی منو می‌گه باید فلان قدر هزینه کنی تا Fortnite Crew بگیری. :دی

این Fortnite Crew رو کسی تونسته برای اکانت هوم گیم‌پس آلتیمیت ردیف کنه؟ :دی
استفاده خاصی ازش ندارم ولی چون بعضی وقت‌ها می‌رم فستیوال (شبیه Guitar Hero هست)، دیگه خسته شدم انقدر کاراکترم تکراریه و گفتیم با اون پولی که می‌ده بریم یه زنومورفی چیزی بگیریم، ولی انگار برای اکانت هوم کار نمی‌کنه و توی منو می‌گه باید فلان قدر هزینه کنی تا Fortnite Crew بگیری. :دی
اکانت گیم پس دار باید به اکانت اپیک یا هر جای دیگه لینک بشه وگرنه موارد داخل بازی مثل همین Fortnite Crew یا XP boost فاینالز و حتی اسکین های Vault Edition COD رو نمیده

اکانت گیم پس دار باید به اکانت اپیک یا هر جای دیگه لینک بشه وگرنه موارد داخل بازی مثل همین Fortnite Crew یا XP boost فاینالز و حتی اسکین های Vault Edition COD رو نمیده
ممنون، پس ولش کنم دیگه! :دی
البته چیز مهمی هم نیست و توی اون بخش باید کل تمرکز رو نت‌ها باشه و اصلا کار خاصی با کاراکترها نداریم، ولی برای تنوع بدم نمی‌اومد یه چیز جدیدی بگیرم!
-----
به بچه‌هایی که خاطرات خوش قدیم رو با Guitar Hero/Rock Band دارن، به شدت پیشنهاد می‌کنم سراغ این مبارزات فستیوال برن. ۱۶ نفر بازی رو شروع می‌کنن و هر دور ۴ تا آهنگ انتخاب می‌شه و بعد از پایان هر آهنگ هم ۴ نفر حذف می‌شن تا آخرش یکی قهرمان بشه.
در کنار آهنگ‌هایی که با سلیقه نسل جوون جوره و من زیاد حال نمی‌کنم، آهنگ‌های قدیمی‌تر جالبی هم توش پیدا می‌شه. :دی از انواع آهنگ‌های متالیکا و یه سری گروه‌های راک و متال معروف دیگه تا چیزهایی که شاید در حالت کلی به سلیقه من نخورن، ولی خیلی ازشون خاطره دارم مثل یکی دو تا آهنگ از شکیرا یا آهنگ خاطره‌انگیز Get Busy و حتی چیزهایی مثل آهنگ بازی World Cup 98. :دی یا مثلا Through the Fire and Flames که اهالی GH خیلی ازش خاطره دارن. یکی از جالب‌ترین نمونه‌های جدید هم آهنگ Enemy از سریال Arcane بود که چند روز پیش توی بازی دیدمش.

باید اکانت گیم پس رو با اکانت یوبی سافتت لینک کنی
وقتی بازی رو میخوای کنی میزنه enable extention اونجا لینک میکنه به یوبی سافت ( باید لانچرشو نصب کنی)
چطوری باید لینک کنم؟ یعنی با اکانتی که گیم پس دارم وارد یوبی سافت اکانت بشم؟

چطوری باید لینک کنم؟ یعنی با اکانتی که گیم پس دارم وارد یوبی سافت اکانت بشم؟
شما برو یوبی سافت کانکت رو نصب کن ی اکانت بساز لانچرشو باز بزار بعد برو تو گیم پس بازی رو از تو گیم پس لانچ کن خودش میفرستت تو اون یکی لانچر و میگه لینکش کنی بقیه اش مشخصه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or