بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

والا من اخرین تجربه ای که باهاش داشتم خیلی بد بود، یعنی یه جورایی خر فرض شدم و گرنه قبل ترش خودم و چندتا بچه ها ازش کیلزون ۳ اونم روز اولی خریدیم!

جریان این بود که من یه LBP 2 داشتم خیلی تر تمیز و اتویی، اینو اومدم گذاشتم برای فروش فرض کن شما ۲۰-۳۰ تومن و واقعا هم فکر نمیکردم مشتری خاصی هم پیدا بشه اما انگار تخم lbp 2 رو ملخ خورده بود جوری که هفت هشت تا مشتری یهو با هم اومدن و هر کدوم هی قیمت رو بالاتر بردن جایی که اون موقع ( سال ۹۰ و اینا ) بازی تا ۵۰ تومن هم پیشنهاد داشت، از اون طرف این وحید هم گفت مثلا ۳۸ تومن ، گفتم من مشتری دارم ۵۰ گفت اقا بفروش به من، من بعدا خواستی ازم خرید کنی هوات رو دارم( دقیق گفت شما حال بده به ما منم بعدا حال میدم بت ! ) ، ما هم گفتیم این کارش درسته و قبلا سر جریان کیلزون ۳ کار رو تمیز انجام داد
اون موقع با اینکه از ۵۰ هم یه سری بالاتر رفتن ما به این اقا خیلی پایین تر از پیشنهادات فروختیم

از قضا دو هفته بعدش یه بازی دیگه خود وحید گذاشت برا فروش ( کیلزون ۲ ) ولی قیمتش نسبت به بازار بالاتر بود، رفتم گفتم اقا نشون به اون نشون که گفتی، رو این تخفیف بده تا من بردارم، یهو اصلا زد به اون در و نته من غریبم بازی و من فلان و بیثار و قیمتش همینه میخوای بخوا نخواستی هم هیچی و این حرف ها، گفتم من سر اون جریان لیتل دو باهات راه اومدم با اینکه میتونستم بهتر سود کنم گفت نه همینه که هست میخوای بخوا نمیخوای به سلامت

دیگه پشت دستم رو داغ کردم سمت وحید تیکر sos نرم و از اون سمت هم دیگه حال ندم به ملت که بعدا به ریش ادم بخندن
کفتار این آدم ها رو‌ میبینه راهش رو‌ کج میکنه. اصلا نباید بهشون رحم کرد

• Like
Reactions: Iman Shadow
به نظرم الان 2 تا بحث مطرحه.اول اینکه انصافا این تغییراتی که داره میده هر چند رو مخه ولی به مرور باعث شدن پشتیبانی و تحویل اکانت بهتر بشه ولی بحث دوم اینه که دیگه این تغییر و تحولاتشون هم داره زیاد میشه و هر دفعه هم طولانی تر.باید سریعتر به یه سیستم با ثبات برسن و یه مدت طولانی هم بدون مشکل کار کنن.

همین الان نه فرار کردن و نه پولی بالا کشیدن ولی باز به اعتبارشون لطمه خورده.دیگه بیشتر نباید کشش بدن و امیدوارم این آخرین ارتقا سیستمشون باشه

با دو روز ٣ روز تعطيلى مشخصه تغيير خاصى نميشه داد.
شايد تو ١٠ روز يه كار اساسى بكنن.
بشتيبانى قسمتاى ديگشون ولى فعاله يه هدست ازشون خريدارى شد تو تخفيفات امروز كد بسته پستى رو داد :D
والا من اخرین تجربه ای که باهاش داشتم خیلی بد بود، یعنی یه جورایی خر فرض شدم و گرنه قبل ترش خودم و چندتا بچه ها ازش کیلزون ۳ اونم روز اولی خریدیم!

جریان این بود که من یه LBP 2 داشتم خیلی تر تمیز و اتویی، اینو اومدم گذاشتم برای فروش فرض کن شما ۲۰-۳۰ تومن و واقعا هم فکر نمیکردم مشتری خاصی هم پیدا بشه اما انگار تخم lbp 2 رو ملخ خورده بود جوری که هفت هشت تا مشتری یهو با هم اومدن و هر کدوم هی قیمت رو بالاتر بردن جایی که اون موقع ( سال ۹۰ و اینا ) بازی تا ۵۰ تومن هم پیشنهاد داشت، از اون طرف این وحید هم گفت مثلا ۳۸ تومن ، گفتم من مشتری دارم ۵۰ گفت اقا بفروش به من، من بعدا خواستی ازم خرید کنی هوات رو دارم( دقیق گفت شما حال بده به ما منم بعدا حال میدم بت ! ) ، ما هم گفتیم این کارش درسته و قبلا سر جریان کیلزون ۳ کار رو تمیز انجام داد
اون موقع با اینکه از ۵۰ هم یه سری بالاتر رفتن ما به این اقا خیلی پایین تر از پیشنهادات فروختیم

از قضا دو هفته بعدش یه بازی دیگه خود وحید گذاشت برا فروش ( کیلزون ۲ ) ولی قیمتش نسبت به بازار بالاتر بود، رفتم گفتم اقا نشون به اون نشون که گفتی، رو این تخفیف بده تا من بردارم، یهو اصلا زد به اون در و نته من غریبم بازی و من فلان و بیثار و قیمتش همینه میخوای بخوا نخواستی هم هیچی و این حرف ها، گفتم من سر اون جریان لیتل دو باهات راه اومدم با اینکه میتونستم بهتر سود کنم گفت نه همینه که هست میخوای بخوا نمیخوای به سلامت

دیگه پشت دستم رو داغ کردم سمت وحید تیکر sos نرم و از اون سمت هم دیگه حال ندم به ملت که بعدا به ریش ادم بخندن

خب اخه برادر من اين چه كاريه ميكنى؟
اين كار دقيقا مثل هميناس كه بازيشون ميدن خود شاپى كه خريدن براشون بفروشه يا تعويض كنه بعد ميگن اى بابا ضرر كرديم.
خودت نبايد خودتو در معرض ضرر بذارى.
ذات كاسبى همينه و تو ايرانم كه بدتر.
من فك كردم چيزى خريدى پولتو خورده اينجورى گفتى :D
كلا با هيچ كاسبى اونم تو اين صنف فاز رفاقت و مرامى برنداريد.

دوستان یک کانال معتبر برای خرید اکانت ظرفیت 2 بتلفیلد 6 معرفی کنید..سپاس

Gamecity
ouxin

فعلا كانال cdstop از جانب ما تحريمه :D
اكانتاشم چون اشتراكيه و اين بازيم آنلاينه زياد توصيه نميشه خصوصا ظ٣.
واسه‌این مورد چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید؟

چه كردى در نهايت؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Scαrface
بشتيبانى قسمتاى ديگشون ولى فعاله يه هدست ازشون خريدارى شد تو تخفيفات امروز كد بسته پستى رو داد :D
اینو دیگه نمیدونم.چند ساعت پیش داشتم بازی میکردم و فعلا وصل بود حالا ببینیم چی میشه.

این برنامه قطعی پشتیبانی هم فقط برای نخل پلاسه و ربطی به بقیه جاها نداره و پشتیبانی اونا داره کار میکنه.یه نفر هست میاد حرف الکی میزنه دیگه معلومه قصدش چیه.

پ.ن:خوبه که از نخل خوشتم نمیاد و هر چی میخوای بخری از اونجا میخری ;))

• Like
Reactions: MyJinx
اینو دیگه نمیدونم.چند ساعت پیش داشتم بازی میکردم و فعلا وصل بود حالا ببینیم چی میشه.

این برنامه قطعی پشتیبانی هم فقط برای نخل پلاسه و ربطی به بقیه جاها نداره و پشتیبانی اونا داره کار میکنه.یه نفر هست میاد حرف الکی میزنه دیگه معلومه قصدش چیه.

پ.ن:خوبه که از نخل خوشتم نمیاد و هر چی میخوای بخری از اونجا میخری ;))

تا الان قفل نشده احتمالا نشه ولى اگه بخوان اكانتا رو سر و سامون بدن ممكنه ريست كنن و همون افلاين بمونى بهتره.

من مشكلى با نخل ندارم ولى با يه سرى كاراشون با ملت سر نخل پلاس مشكل دارم :D

خب اخه برادر من اين چه كاريه ميكنى؟
اين كار دقيقا مثل هميناس كه بازيشون ميدن خود شاپى كه خريدن براشون بفروشه يا تعويض كنه بعد ميگن اى بابا ضرر كرديم.
خودت نبايد خودتو در معرض ضرر بذارى.
ذات كاسبى همينه و تو ايرانم كه بدتر.
من فك كردم چيزى خريدى پولتو خورده اينجورى گفتى :D
كلا با هيچ كاسبى اونم تو اين صنف فاز رفاقت و مرامى برنداريد.

Gamecity
ouxin

فعلا كانال cdstop از جانب ما تحريمه :D
اكانتاشم چون اشتراكيه و اين بازيم آنلاينه زياد توصيه نميشه خصوصا ظ٣.

چه كردى در نهايت؟
چی بگم دکتر :( جوون بودیم و خام :(

من دیجیتال فکتوری رو هم اوکی دیدم هر چند یه اکانت پلاس ترکیه ازشون‌ گرفتم، چند وقت پیش گفتم بیا برام تمدیدش کن گفت دیگه کار نمیکنیم :| الان یه اکانت ترکیه با تاریخ انقضای پلاس نزدیک مونده رو دستم :|

جالبه الان اوکراین ارزونتر میفته همه شون دارن توصیه میکنن ولی به جز. @AM!R هیچ کسی رو ندیدم اوکراین داشته باشه
هند هم هست !!!

من دیجیتال فکتوری رو هم اوکی دیدم هر چند یه اکانت پلاس ترکیه ازشون‌ گرفتم، چند وقت پیش گفتم بیا برام تمدیدش کن گفت دیگه کار نمیکنیم :| الان یه اکانت ترکیه با تاریخ انقضای پلاس نزدیک مونده رو دستم :|

جالبه الان اوکراین ارزونتر میفته همه شون دارن توصیه میکنن ولی به جز. @AM!R هیچ کسی رو ندیدم اوکراین داشته باشه
هند هم هست !!!
منم اوکراین گرفتم. اجباری بود. ترکیه نیست دیگه

• Like
Reactions: NERO 7

هند هم هست !!!
کجا من چی گفتم :دی

چه بدبختیا که نکشیدیم
برای بازی اجاره عکس کارت ملی‌م‌ رو دادم
شاپ معتبر باشه مشکلی نداره‌ نگران نباش. اونام حق دارن چون کلاه برداری فقط یه طرفه از سمت شاپا نیست‌.
قسطی هم بخوای بازی بخری بعضی شاپا میخوان همچین چیزی.

• Like
Reactions: Anakin
یکی از بچه ها بود که گفته بود دو ساله پلاس اوکراین داره و مشکلی نداشته، تو‌ ذهنم بود که شما بودی، نبودی !؟ :D :-"
نمیدونم شایدم گفتم :دی
اوکراین دارم اکسترا، اوکیه ،
اگه مثل بعضی دوستان با زبونش مشکل نداشته باشی بقیه ش اوکیه ،

• Like
Reactions: NERO 7
سلام
دوستان نمیدونم جای درستیه برای این سوال یا نه!
قضیه اول سر بازیهاییه که علاوه به نسخه PS5 نسخه PS4 هم دارن یه فروشنده بهم گفت نسخه PS4 رو‌ بخری نمیشه برای تویی که دستگاه فایو داری البته این درصورتیه که فک کنم اپگرید رایگان داشته باشن

دوم درمورد بلادبورن که باز بازی نسل قبلیه خواستم بپرسم نسخه پلی۵ ش که فروشگاهها دارن دیگه چیه و چه فرقی داره؟؟؟ مگه اصلا نسخه فایوم داره؟ دوم بخش آنلاین کدوم نسخه ش هنوز برقراره و‌ برای انلاینش حتما باید با نفر دیگه هماهنگ بود یا خودشم رندم میتونه پارتنر پیدا کنه؟

دوم درمورد بلادبورن که باز بازی نسل قبلیه خواستم بپرسم نسخه پلی۵ ش که فروشگاهها دارن دیگه چیه و چه فرقی داره؟؟؟ مگه اصلا نسخه فایوم داره؟ دوم بخش آنلاین کدوم نسخه ش هنوز برقراره و‌ برای انلاینش حتما باید با نفر دیگه هماهنگ بود یا خودشم رندم میتونه پارتنر پیدا کنه؟
قضیه اینه که یه اکانت در آن واحد می‌تونه رو ps 4 و ps 5 اکتیو باشه ،در واقع ظرفیت دوم رو دوبار میفروشن :دی واسه همین تفکیک شده واسه فروش میذارن و البته قیمت نسخه ps 4 ارزون ترم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or