بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

وحید خیلی گله اگه چیزی هست همینجا بگید لطفا ، منم 10-15 ساله مشتریشم بدی ندیدم . اگر موردی هست یا بوده لطفا حتما حتما همینجا بگید ببینیم چیه قضیه .
والا من اخرین تجربه ای که باهاش داشتم خیلی بد بود، یعنی یه جورایی خر فرض شدم و گرنه قبل ترش خودم و چندتا بچه ها ازش کیلزون ۳ اونم روز اولی خریدیم!

جریان این بود که من یه LBP 2 داشتم خیلی تر تمیز و اتویی، اینو اومدم گذاشتم برای فروش فرض کن شما ۲۰-۳۰ تومن و واقعا هم فکر نمیکردم مشتری خاصی هم پیدا بشه اما انگار تخم lbp 2 رو ملخ خورده بود جوری که هفت هشت تا مشتری یهو با هم اومدن و هر کدوم هی قیمت رو بالاتر بردن جایی که اون موقع ( سال ۹۰ و اینا ) بازی تا ۵۰ تومن هم پیشنهاد داشت، از اون طرف این وحید هم گفت مثلا ۳۸ تومن ، گفتم من مشتری دارم ۵۰ گفت اقا بفروش به من، من بعدا خواستی ازم خرید کنی هوات رو دارم( دقیق گفت شما حال بده به ما منم بعدا حال میدم بت ! ) ، ما هم گفتیم این کارش درسته و قبلا سر جریان کیلزون ۳ کار رو تمیز انجام داد
اون موقع با اینکه از ۵۰ هم یه سری بالاتر رفتن ما به این اقا خیلی پایین تر از پیشنهادات فروختیم

از قضا دو هفته بعدش یه بازی دیگه خود وحید گذاشت برا فروش ( کیلزون ۲ ) ولی قیمتش نسبت به بازار بالاتر بود، رفتم گفتم اقا نشون به اون نشون که گفتی، رو این تخفیف بده تا من بردارم، یهو اصلا زد به اون در و نته من غریبم بازی و من فلان و بیثار و قیمتش همینه میخوای بخوا نخواستی هم هیچی و این حرف ها، گفتم من سر اون جریان لیتل دو باهات راه اومدم با اینکه میتونستم بهتر سود کنم گفت نه همینه که هست میخوای بخوا نمیخوای به سلامت

دیگه پشت دستم رو داغ کردم سمت وحید تیکر sos نرم و از اون سمت هم دیگه حال ندم به ملت که بعدا به ریش ادم بخندن

یه چندباری اومدم یه تاپیک جامع و کامل درباره این فروشنده‌های بازی بزنم و یه لیستی از بهترین ها و بدترین ها درست کنم. حتی تا یه جای خوبیش هم نوشتم و جلو رفتم اما وقتی به دردسرهای بعدش فکر کردم، پشیمون شدم :D
اما خیلی خلاصه بهتون بگم، اگر حوصله و دردسر خرید و فروش بازی رو ندارید، فقط از CD STOP و گیم‌سیتی و اوکسین خرید کنید فعلا. بقیشون مالی نیستن و عملکرد ثابتی ندارن. اگر این سه‌تا اون بازیی که میخواستید رو موجود نداشتن، برید سراغ دیسک و اگر دیسک هم گیرتون نیومد، بعدش میتونید به بقیه کانال‌ها و فروشگاه‌ها هم فکر کنید.
-
من 1402 اکانت ظرفیت دو Red Dead 2 رو از میهن‌کی خریده بودم تا همیشه داشته باشم و هر وقت هوس کردم دوباره بازی رو نصب کنم. امشب بعد مدت‌ها رفتم سراغ اکانت تا بازی رو دوباره دانلود کنم و یه سر به بخش آنلاینش بزنم. دیدم کلا Sign Out شده. به پشتیبانی پیام دادم، یارو جواب داد اکانت‌های ما دو ساله‌ست و بعد از اون دیگه گارانتی نداره :D بعد دیدم رمز اکانت رو عوض کردن و اصلا برای همین ساین اوت شده بود وگرنه خودم هیچوقت ازش خارج نشدم :D
دوستان اینجا از CD STOP خیلی تعریف میکنن ، ولی من بزرگترین ضرر رو سرش دادم ،
کنسول من سوخت و روشن نشد و یکی دیگه خریدم ،
روش کلی اکانت ظ۲ داشتم و همه Enable بودن ،
همه کانال ها قضیه رو بهشون گفتم و اکانت هارو بهم دادند ، بجز‌ این CD STOP احمق!
ازش Ghost of Yotei رو گرفته‌ بودم، کلا یک هفته داشتمش ، توی این یک هفته ۳ بار دی اکتیو شد و رفتم اکتیوش کردم ،
ولی الان که ۳ ۲ ماه میگذره میگه چک کردیم اکانت روی کنسول قبلی تون اکتیوه! میگم‌ بقیه کانال ها اکانت هام رو تحویل دادن ، مگه اکانت هکی گرفتم که تضمین و پشتیبانی ای نداشته باشه!
خلاصه که نمیده اکانت رو ، میگه ما متود مون با اونا فرق داره ، من ... تو متودتون!حتی بهش گفتم بده اگه خواستم اکتیو کنم ارور داد دیگه بیخیالش میشم‌، حتی این هم‌ نمیده ، نمیدونم دستم‌ به جایی بند نیست به ذهنم‌ رسیده برم توی این گروه های کلاهبرداری و اسکمر های تلگرامی برم تگشون کنم برینم بهشون بلکه بهشون بر بخوره.
کانال هایی که اکانت هارو بهم دادن : دکتر ، اوکسین دیجیتال فکتوری و یکی دیگه .

نخل پیام گذاشته که از امروز به مدت7 تا 10 روز کلا در دسترس نیست و از بازیها هم نمیشه استفاده کرد 😐

ولی زده 2 برابر مدتی که سرویس غیر فعاله به اشتراک همه اضافه میشه

بازياى همه رو زده از بيخ دى اكتيو هم كرده؟ :D

اگه ازشون بازى داريد و بعد اين خبر كنسولو روشن نكرديد همين الان نت واى فاى رو خاموش كنيد يا اگه لن وصله به كنسول خارجش كنيد و بعد دو دقيقه كنسولو روشن كنيد و نت دستگاهو آف كنيد تا قفل نشن فعلا :D

ازش Ghost of Yotei رو گرفته‌ بودم، کلا یک هفته داشتمش ، توی این یک هفته ۳ بار دی اکتیو شد و رفتم اکتیوش کردم ،
ولی الان که ۳ ۲ ماه میگذره میگه چک کردیم اکانت روی کنسول قبلی تون اکتیوه! میگم‌ بقیه کانال ها اکانت هام رو تحویل دادن ، مگه اکانت هکی گرفتم که تضمین و پشتیبانی ای نداشته باشه!
خلاصه که نمیده اکانت رو ، میگه ما متود مون با اونا فرق داره ، من ... تو متودتون!حتی بهش گفتم بده اگه خواستم اکتیو کنم ارور داد دیگه بیخیالش میشم‌، حتی این هم‌ نمیده ، نمیدونم دستم‌ به جایی بند نیست به ذهنم‌ رسیده برم توی این گروه های کلاهبرداری و اسکمر های تلگرامی برم تگشون کنم برینم بهشون بلکه بهشون بر بخوره.
واسه‌این مورد چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید؟

بازياى همه رو زده از بيخ دى اكتيو هم كرده؟ :D

اگه ازشون بازى داريد و بعد اين خبر كنسولو روشن نكرديد همين الان نت واى فاى رو خاموش كنيد يا اگه لن وصله به كنسول خارجش كنيد و بعد دو دقيقه كنسولو روشن كنيد و نت دستگاهو آف كنيد تا قفل نشن فعلا :D
خودش که همچین چیزی زده ولی الان تست کردم بازیها کار میکردن هنوز :-?

Screenshot 2025-12-03 131848.png

حتما توی گروه ها از این کلاهبرداری بزار وقتی سه تا کانال دیگه که اینکارن همکاری میکنن این قشنگ دزدی و بهانه ست اینا تا زور بالا سرشون نباشه همینطوری ادامه میدن

سعید و دار و دستش پفیوزایی هستن که دومی نداره. یبارم یکی از اکانتشونو یکی بالا کشید اومدن سراغ رفیقم که مقصرش تویی و این بنده خدا هیچکاره بود صرفا اکانتو فروخته بود. عرضه پس گرفتن اکانتو نداشتن سر رفیقم خراب شدن.
یه گروهی صفحات قبل گذاشتم اگه پیدا نکردی بگو دوباره بفرستم. برو اونجا هم داخل گروه بذار و تگشون کن و هم به ادمین اون گروه بگو. رحم نکن بهشون.
تهش میخواد چیکار کنه؟ اکانتی که دستش نداری همون یدونه اکانتتم بهت نمیده. دهنشونو سرویس کن.
سر این اشتراکی به من ادمینش میگفت که دیزیبل شدن رو شما نمیدونی ینی چی و چجوریه داری تهمت میزنی. حروم زاده ها چون خودشون نفهم و گاون بقیه رو هم گاگول فرض میکنن.

• Like
Reactions: Esperanto and AM!R
هم پیام خودت هم این پیام من رو اسکرین بگیر و بذار براش. حداقل 50-60 نفر از بچه های بازیسنتر اینجا مشتری cdstop هستن .
اگر این مشکلت رو حل نکردن همینجا بیا اعلام کن ما هم دیگه ازش خرید نمیکنیم . و دیگه هم به عنوان شاپ معتبر کسی حق نداره ازش اسم ببره . میره تو لیست سیاه .
در ضمن توی چنل های تلگرام هم میتونی پیام بذاری و بگی چه رفتاری کردن ‌.
من خودم به شخصه مشکلت حل نشه خرید نمیکنم دیگه ازش .

بذار اسكرين پياما رو تو همون گروه.
لينك گروه رو هم بذار بچه ها توش باشن و همه با اسكرين پيامات ميريزيم پيوى پشتيبانيش.
ببينه ٢٠-٣٠ نفر رفتن سراغش حساب كار دستش مياد.
من كنسول عوض كردم ازين بازيا در نياورد و گفت يه شب اخر وقت بيا اكانتا رو وارد كنسول جديد كنيم.
بهتره بفهمه مشتريش زياد شده دليل نميشه جفتك بندازه.

آخرین ویرایش:
شِت مارکت دقیقا روزی که اکانت منحوسشونو داشتم میفروختم این پیغام گذاشت ... یعنی خاک بر سر تک تک پرسنل گوساله نخل مارکت :D
دیروز به من گفت انتقال اکانتت بمونه برا هفته بعد فکر میکنه مشتری تا هفته بعد صبر میکنه !!!
Screenshot 2025-12-03 140308.png

• Smile
Reactions: SaDrA-HhH
همونطور که بچه ها گفتن اسکرین بگیر
بگو از اعضای انجمن هستی
باید همه پشت هم باشیم

پشتیبانی درست نکنه هیچکدوم دیگه ازش چیزی نمی گیریم
من خودم مشتریش بودم ولی پشتیبانی نکنه ، تمومه

• Like
Reactions: Tatsumaru and jdepp
خودش که همچین چیزی زده ولی الان تست کردم بازیها کار میکردن هنوز :-?

View attachment 402891
اینکه نوشته امکان استفاده از بازی ها نیست احتمالا منظورش اینه که نمیشه اکانت گرفت یا تعویضش کرد. بعیده ربطی به دیزیبل شدن بازیها از روی کنسول داشته باشه.

• Like
Reactions: hamid_barca
اینکه نوشته امکان استفاده از بازی ها نیست احتمالا منظورش اینه که نمیشه اکانت گرفت یا تعویضش کرد. بعیده ربطی به دیزیبل شدن بازیها از روی کنسول داشته باشه.
disable شده واسه من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or