خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

یه-سوال-فنی-از-دوستان........
برای-کسی-که-اصلا-اکانت-استیم-نداره
استیم-نمیدونه-چی-چیه!
کلا-پول-واسه-خرید-بازی-اورجینال-خرج-نمیکنه
از-همون-اول-بازی-کرکی-نصب-و-بازی-کرده
زورشم-میاد-الان-صد-میلیون-پای-کنسول-دستی-بریزه
بنظرتون-هنوزم-خرید-استیم-دک-منطقیه؟!؟!؟!؟؟!
نمی‌دونم رو استیم میشه بازی کرک زد یا نه ولی می‌دونم میشه روش ویندوز نصب کنه.
خود Valve درایور سخت افزارش برای ویندوز رو ارائه کرده‌.

Steam Support :: Steam Deck - Windows Resources

• Like
Reactions: aryan_17_bahal
یه-سوال-فنی-از-دوستان........
برای-کسی-که-اصلا-اکانت-استیم-نداره
استیم-نمیدونه-چی-چیه!
کلا-پول-واسه-خرید-بازی-اورجینال-خرج-نمیکنه
از-همون-اول-بازی-کرکی-نصب-و-بازی-کرده
زورشم-میاد-الان-صد-میلیون-پای-کنسول-دستی-بریزه
بنظرتون-هنوزم-خرید-استیم-دک-منطقیه؟!؟!؟!؟؟!
نه!

• Like
نمی‌دونم رو استیم میشه بازی کرک زد یا نه ولی می‌دونم میشه روش ویندوز نصب کنه.
خود Valve درایور سخت افزارش برای ویندوز رو ارائه کرده‌.

Steam Support :: Steam Deck - Windows Resources
ویندوز-میشه-ریخت-ولی-موضوع-همون-دنگ-و-فنگ-ریختنه-وقتی-هم-کنسول-دستی-ویندوزی-هست-چرا-باید-استیم-دک-بخره-و-ویندوز-نصب-کنه؟
-------------------------------------------
سوال-اصلی-من-اینه-استیم-دک-قدیمیه-سخت-افزارشم-ضعیفه-فقط-چیزی-داره-بنام-استیم-اواس-و-اکانت-استیم
چرا-باید-اینقدر-تعریفشو-بکنن-و-سنگشو-به-سینه-بمالن؟!؟!؟!؟!؟وقتی-بازی-کرکی-هست-خریدن-بازی-اورجینال-اونم-نه-فیزیکی-بلکه-روی-اکانت-استیم-چه-توجیه-عقلانی-داره؟!؟!؟
اصلا-گیرم-99-درصدم-تخفیف-بخوره-اون-بازی
چرا-باید-اینوسط-خیلیا-بگن-استیم-دک-فقط-خداست-و-گوربابای-بقیه-کنسولا؟
فاز-این-گروهو-هیچوقت-درک-نکردم!!!!!!

ویندوز-میشه-ریخت-ولی-موضوع-همون-دنگ-و-فنگ-ریختنه-وقتی-هم-کنسول-دستی-ویندوزی-هست-چرا-باید-استیم-دک-بخره-و-ویندوز-نصب-کنه؟
سوال-اصلی-من-اینه-استیم-دک-قدیمیه-سخت-افزارشم-ضعیفه-فقط-چیزی-داره-بنام-استیم-اواس-و-اکانت-استیم
چرا-باید-اینقدر-تعریفشو-بکنن-و-سنگشو-به-سینه-بمالن؟!؟!؟!؟!؟وقتی-بازی-کرکی-هست-خریدن-بازی-اورجینال-اونم-نه-فیزیکی-بلکه-روی-اکانت-استیم-چه-توجیه-عقلانی-داره؟!؟!؟
فاز-این-گروهو-هیچوقت-درک-نکرد
استیم دک می خرن چون تبلیغات پشتش زیاده همه می شناسن
اکثریت جامعه هم فرقی با.... ندارن می رن دنبال هر چیزی که ترند شده
اگه نه همین دستگاه یه شرکت چینی به اسم علینقلی می ساخت الان دیگه یک نفرم نمی خریدش
با 600 دلار قطعا راگ جدید با lenuvo legion go s جدید با اختلاف گزینه های بهتری هستن کلی گزینه ی بهتر دیگه هم هست
استیم دک زمان خودش خوب بود الان اولدش اگه بکنه 300 350 دلار می ارزه

ویندوز ریختن رو بابت کرک کردن بازی‌ها گفتم. چون نمی‌خوای پول بازی اورجینال بدی‌!

کلا هرچی پول بدی، آش می‌خوری، کف سخت‌افزار کنسول دستی، همین استیم‌دک هست. باتوجه به کوچیک بودن نمایشگر و 720P بودنش، جواب میده ولی عمر زیادی نمی‌کنه، ممکنه بازی‌های ۲-۳ سال آینده با کیفیت Low اجرا بشن. ولی اگر نمی‌خوای هزینه زیاد بکنی، آپشن‌های زیادی نداری.
استیم دک معمولی ارزونترینه
Rog xbox ally معمولی
Rog ally x نسخه اول که کلا ایسوز هست.

• Like

استیم دک رابط کاربری راحت تری داره و دردسر ویندوز رو نداره...
پشتیبانی استیم رو داره..حالت کنسولیه و برای کسایی که میخوان روشن کنن و بازی کنن راحت تره...ارجینال خریدن واسه ما سخته ولی خیلی جاها راحت تر میتونن تهیه کنن

ویندوزی ها یکم دردسر دارن ولی خب تو نسل جدید بهتر شده و تقریبا میشه بدون رابط ویندوز بازی کرد..
دیگه این وسط بحث اولویت هاست که یکی کنسول موردنظرشو انتخاب کنه

• Like
استیم دک رابط کاربری راحت تری داره و دردسر ویندوز رو نداره...
پشتیبانی استیم رو داره..حالت کنسولیه و برای کسایی که میخوان روشن کنن و بازی کنن راحت تره...ارجینال خریدن واسه ما سخته ولی خیلی جاها راحت تر میتونن تهیه کنن

ویندوزی ها یکم دردسر دارن ولی خب تو نسل جدید بهتر شده و تقریبا میشه بدون رابط ویندوز بازی کرد..
دیگه این وسط بحث اولویت هاست که یکی کنسول موردنظرشو انتخاب کنه
تمامی-تعاریف-درمورد-استیم-دک-زمانی-رنگ-قشنگی-بخودش-میگیره-که-اکانت-استیم-باشه-بدون-دردسر-و-یه-خروار-پول-برای-خرید-بازی-اورجینال
اونموقع-درسته........یه-کلیک-و-اجرای-بازی
موندم-چطور-به-سوییچ-میگن-کنسول-بچه-پولدارا-ولی-استیم-دک-اینطور-نیست
این-تعاریف-بیخود-بدون-درج-واقعیتها-درمورد-استیم-دک-یکاری-میکنه-کنسول-دستی-خریدن-واسه-یسری-ها-بشه-زهرمار
خیلیا-داخل-ایران-بازی-کرکی-رفیق-روز-و-شبشون-بوده-بره-سمت-استیم-دک-که-بدبخته-عالمه!
من-مشکلم-فقط-اینه-چرا-بدی-هاشم-گفته-نمیشه
من-خودم-کسی-هستم-که-اگه-یکم-تحقیق-نمیکردم-نمیپرسیدم-کلنجار-نمیرفتم-استیم-دک-میخریدم-و-خودمو-بدبخته-عالم-میکردم!

• Like
Reactions: milad3d
تمامی-تعاریف-درمورد-استیم-دک-زمانی-رنگ-قشنگی-بخودش-میگیره-که-اکانت-استیم-باشه-بدون-دردسر-و-یه-خروار-پول-برای-خرید-بازی-اورجینال
این-تعاریف-بیخود-بدون-درج-واقعیتها-درمورد-استیم-دک-یکاری-میکنه-کنسول-دستی-خریدن-واسه-یسری-ها-بشه-زهرمار
خیلیا-داخل-ایران-بازی-کرکی-رفیق-روز-و-شبشون-بوده-بره-سمت-استیم-دک-که-بدبخته-عالمه!
من-خودم-کسی-هستم-که-اگه-یکم-تحقیق-نمیکردم-نمیپرسیدم-کلنجار-نمیرفتم-استیم-دک-میخریدم-و-خودمو-بدبخته-عالم-میکردم!
الان دقیقا مشکل چیه؟
تو تاپیک داری سایه میزنی؟ :D

اگه کرکی میخوای بازی کنی هم دک خوبه و هم باقی که ویندوزی هستن.
اگه اوریجینال میخوای بازی کنی باز همشون خوبن.
خوبی دک اینه که استیم او اس رو به صورت پیش فرض داره و میشه از مزایاش استفاده کرد ، کنارش هم میشه به صورت دوال بوت ویندوز هم ریخت و بازیهایی که آنتی چیت و... دارن رو تجربه کرد.
روی ویندوزی ها هم میشه عکس این رو انجام داد.

میمونه رابط کاربری کنسول گونه که خب دک با اختلاف بهتره و ویندوز هم با این نسخه جدیدش خیلی بهتر از قبل شده که البته هنوز برای همه در دسترس نیست.

باقیش مسئله قیمته ، طراحی کنسول و ارگونومیش که کدوم خوش دست تره ، وزنش چقدره ، ظرفیت باتری ، صفحه نمایش و... که جاهاییش سلیقست و جاهاییش هم یکی بهتره و اون یکی ضعیف تر.
هم روی سوییچ ، هم روی دک ، Ally و... میشه اوریجینال و هم کرکی بازی کرد.

کنسول کامل که نداریم ، باید سبک سنگین کرد که با توجه به قیمت ، کارایی ، مزایا و معایب کدوم برای ما بیشتر جواب میده.
اینکه چرا استیم دک بیشتر مورد توجه قرار گرفته دلیلش اینه که اولین کنسول دستی PC با این حجم از نوآوریها و کیفیت بوده که قیمت خیلی رقابتی هم داشته.
بعدش هم Ally وارد بازار شد و خب طرفدارهای خودش رو داره و همینطور مابقی.

اگه تبلیغات رو بیشتر در مورد استیم دک میبینی و میشنوی دلیلش اینه که بیشتر از نصف این پلیرها استیم دک دارن و نصف دیگه تقسیم شدن بین مابقی کنسول دستیهای PC.

به نظر منم الان خرید استیم دک زیاد منطقی نیست چون قدرتش دیگه خیلی پایینه...
مگه اینکه بخوای دنبال شبیه ساز یا بازیهای پلتفرمر باشی...تو ایران هم کسایی که ارجینال باز باشن زیاد نیستن چون واقعا قیمت بازیها گرونه...
حالا روی پلی استیشن میشد بازیها رو فروخت ولی روی pc دیگه خریدی تا آخر واسه خودته

• Like
الان دقیقا مشکل چیه؟
تو تاپیک داری سایه میزنی؟ :D

اگه کرکی میخوای بازی کنی هم دک خوبه و هم باقی که ویندوزی هستن.
اگه اوریجینال میخوای بازی کنی باز همشون خوبن.
خوبی دک اینه که استیم او اس رو به صورت پیش فرض داره و میشه از مزایاش استفاده کرد ، کنارش هم میشه به صورت دوال بوت ویندوز هم ریخت و بازیهایی که آنتی چیت و... دارن رو تجربه کرد.
روی ویندوزی ها هم میشه عکس این رو انجام داد.

میمونه رابط کاربری کنسول گونه که خب دک با اختلاف بهتره و ویندوز هم با این نسخه جدیدش خیلی بهتر از قبل شده که البته هنوز برای همه در دسترس نیست.

باقیش مسئله قیمته ، طراحی کنسول و ارگونومیش که کدوم خوش دست تره ، وزنش چقدره ، ظرفیت باتری ، صفحه نمایش و... که جاهاییش سلیقست و جاهاییش هم یکی بهتره و اون یکی ضعیف تر.
هم روی سوییچ ، هم روی دک ، Ally و... میشه اوریجینال و هم کرکی بازی کرد.

کنسول کامل که نداریم ، باید سبک سنگین کرد که با توجه به قیمت ، کارایی ، مزایا و معایب کدوم برای ما بیشتر جواب میده.
اینکه چرا استیم دک بیشتر مورد توجه قرار گرفته دلیلش اینه که اولین کنسول دستی PC با این حجم از نوآوریها و کیفیت بوده که قیمت خیلی رقابتی هم داشته.
بعدش هم Ally وارد بازار شد و خب طرفدارهای خودش رو داره و همینطور مابقی.

اگه تبلیغات رو بیشتر در مورد استیم دک میبینی و میشنوی دلیلش اینه که بیشتر از نصف این پلیرها استیم دک دارن و نصف دیگه تقسیم شدن بین مابقی کنسول دستیهای PC.
نه-رفیق-مشکل-من-فقط-اینه-چرا-اینقدر-استیم-دک-رو-دارن-پیش-همه-مخصوصا-نااگاه-پیغمبر-و-خدا-نشون-میدن
طرف-از-پای-کنسول-کپیخور-بلند-شده-اومده-هوس-کرده-کنسول-دستی-بخره-تا-میاد-بگه-الف-بدوبدو-میگن-فقطوفقط-استیم-دک
بایدم-گفت-یه-زمانی-بهترین-بوده-الان-دیگه-نیست
بحث-استیم-او-اس-هم-باشه-تمام-کنسول-دستیای-الانو-میشه-راحت-ریخت
قیمتم-که-قربونش-برم-اصلا-شامل-ایران-نمیشه-بابت-حرص-و-طمع-و-مسایل-دیگه
دلایلم-و-حرفام-خیلی-واضحه-ولی-بازم-متاسفانه-جلوی-یه-بدبختی-که-با-زور-و-زحمت-یه-پولی-جمع-کرده-بازم-استیم-دک-قالب-میکنن
ترغیبشم-میکنن-حاجی-بدو-یه-اکانت-استیم-هم-بساز-بازیاتم-تو-تخفیف-مفت-بخر-حالشو-ببر-دیگه

• Like
Reactions: m.d.makan
نه-رفیق-مشکل-من-فقط-اینه-چرا-اینقدر-استیم-دک-رو-دارن-پیش-همه-مخصوصا-نااگاه-پیغمبر-و-خدا-نشون-میدن
طرف-از-پای-کنسول-کپیخور-بلند-شده-اومده-هوس-کرده-کنسول-دستی-بخره-تا-میاد-بگه-الف-بدوبدو-میگن-فقطوفقط-استیم-دک
بایدم-گفت-یه-زمانی-بهترین-بوده-الان-دیگه-نیست
بحث-استیم-او-اس-هم-باشه-تمام-کنسول-دستیای-الانو-میشه-راحت-ریخت
قیمتم-که-قربونش-برم-اصلا-شامل-ایران-نمیشه-بابت-حرص-و-طمع-و-مسایل-دیگه
دلایلم-و-حرفام-خیلی-واضحه-ولی-بازم-متاسفانه-جلوی-یه-بدبختی-که-با-زور-و-زحمت-یه-پولی-جمع-کرده-بازم-استیم-دک-قالب-میکنن
ترغیبشم-میکنن-حاجی-بدو-یه-اکانت-استیم-هم-بساز-بازیاتم-تو-تخفیف-مفت-بخر-حالشو-ببر-دیگه
حقیقتش من نمیدونم در مورد چه کسانی صحبت میکنی که اینطوری فرقه طور تبلیغ میکنن و از دستشون ناراحتی:D

ولی خب هرکسی از تجربه خودش میگه ، اشاره کردم که چون اولی بود اکثرا اون رو خریدن و خب از لحاظ کیفیت و قیمت تا همین چندوقت پیش یکسری مدلهاش رو با بیست و خورده ای میلیون میشد خرید.
خیلی از پلیرها اون رو خریدن و خب هم کیفیت طراحی و ارگونومیش خیلی خوبه ، حتی به نسبت این جدیدترها.
همچنان هم کیفیت اجرای بازیها روش خوبه و میتونه در حد یه کنسول دستی و فریم نزدیک به 30 بازیهای روز رو هم اجرا کنه.

اینطوری که تعریف میکنی انگاری استیم دک یه تیکه آجر پارست و نزدیک بود که با خریدش بره تو پاچت.
خب اینطور هم که نیست انصافا ، ریویوهاش برای اواخر 2025 هم تو یوتوب هست که چطور همچنان میتونه بازیهای روز رو اجرا کنه و با فریم قابل قبول تو اون بازه قیمتی که داره خروجی بده.
اما کلا اینکه کسی بخواد بیاد کنسول دستی بخره که بازیهای روز رو به بهترین شکل ممکن اجرا کنه خب حتما جوابش این کنسول دستیهای 700-600 دلاری نیستن و کاملا دید اشتباهی داشته.

اگه منظورت مغازه دارها هستن که به مشتری استیم دک رو پیشنهاد میدن خب از قدیم گفتن هرچی پول بدی آش میخوری ، استیم دک و کنسول دستیهای اون نسل همشون الان تو بازه 80 - 90 میلیون یا کمی بیشتر هستن و از لحاظ پرفورمنس و... با هم خیلی اختلاف فاحشی ندارن که بگیم چرا دک رو پیشنهاد میدن و اونها رو نه.

خب اگه کسی کنسول بهتر بخواد باید بره بالای 120-110 میلیون و بالاتر هزینه کنه.
حالا چرا اون شخص باید احساس کنه که استیم دک بهش قالب شده؟

نسل هفت با این پول می شد بنز اونم ضد گلوله بعضیا! رو بخری:دی
چه مسخره بازی شده، البته همون ۱۵ سال پیشم بی پول بودن ملت ولی الان دیگه رسما طنز تلخی شده.
بعید نیست با برقراری هنرهای الکترونیک سه سال دیگه اینجا یکی بنویسه هندهلد قوی میخوای بالای یک میلیارد باید هزینه کنی

حقیقتش من نمیدونم در مورد چه کسانی صحبت میکنی که اینطوری فرقه طور تبلیغ میکنن و از دستشون ناراحتی:D

ولی خب هرکسی از تجربه خودش میگه ، اشاره کردم که چون اولی بود اکثرا اون رو خریدن و خب از لحاظ کیفیت و قیمت تا همین چندوقت پیش یکسری مدلهاش رو با بیست و خورده ای میلیون میشد خرید.
خیلی از پلیرها اون رو خریدن و خب هم کیفیت طراحی و ارگونومیش خیلی خوبه ، حتی به نسبت این جدیدترها.
همچنان هم کیفیت اجرای بازیها روش خوبه و میتونه در حد یه کنسول دستی و فریم نزدیک به 30 بازیهای روز رو هم اجرا کنه.

اینطوری که تعریف میکنی انگاری استیم دک یه تیکه آجر پارست و نزدیک بود که با خریدش بره تو پاچت.
خب اینطور هم که نیست انصافا ، ریویوهاش برای اواخر 2025 هم تو یوتوب هست که چطور همچنان میتونه بازیهای روز رو اجرا کنه و با فریم قابل قبول تو اون بازه قیمتی که داره خروجی بده.
اما کلا اینکه کسی بخواد بیاد کنسول دستی بخره که بازیهای روز رو به بهترین شکل ممکن اجرا کنه خب حتما جوابش این کنسول دستیهای 700-600 دلاری نیستن و کاملا دید اشتباهی داشته.

اگه منظورت مغازه دارها هستن که به مشتری استیم دک رو پیشنهاد میدن خب از قدیم گفتن هرچی پول بدی آش میخوری ، استیم دک و کنسول دستیهای اون نسل همشون الان تو بازه 80 - 90 میلیون یا کمی بیشتر هستن و از لحاظ پرفورمنس و... با هم خیلی اختلاف فاحشی ندارن که بگیم چرا دک رو پیشنهاد میدن و اونها رو نه.

ماکان استیم دک منسوخ شده س دیگه راست می گه تا الان باید استیم نسخه جدیدش دیگه می داد کلا می میره تا یک چیزی جدیدی بده
200 ساله به فرض می خواید HALF LIFE 3 بده هر سالم هی می گن الان دیگه معرفی می شه اما نمی شه
بعدشم حاشیه سود استیم دک خیلی بالاست معلومه که مغازه داره بفهمه حالیت نیست می کنه توی پاچه ت الان راگ الای جدیده همه چیزش بهتره حدود 70 75 تومنه هم قیمت دک هست مشخصا که دستگاه خیلی بهتره کسی که حالیش باشه اون می خره نیازی به بالای 100 هزینه کردن نیست بالای 100 فقط راگ الای ایکس هست الان که انصافا اونم چیز بدی نیست
من حتی LEGION GO 1 به دک ترجیح می دم اونم با همین 70 80 می شه خرید
دک دیگه دیک شده :D

ماکان استیم دک منسوخ شده س دیگه راست می گه تا الان باید استیم نسخه جدیدش دیگه می داد کلا می میره تا یک چیزی جدیدی بده
200 ساله به فرض می خواید HALF LIFE 3 بده هر سالم هی می گن الان دیگه معرفی می شه اما نمی شه
بعدشم حاشیه سود استیم دک خیلی بالاست معلومه که مغازه داره بفهمه حالیت نیست می کنه توی پاچه ت الان راگ الای جدیده همه چیزش بهتره حدود 70 75 تومنه هم قیمت دک هست مشخصا که دستگاه خیلی بهتره کسی که حالیش باشه اون می خره نیازی به بالای 100 هزینه کردن نیست بالای 100 فقط راگ الای ایکس هست الان که انصافا اونم چیز بدی نیست
من حتی LEGION GO 1 به دک ترجیح می دم اونم با همین 70 80 می شه خرید
دک دیگه دیک شده :D
ولو که شرکت تولید سخت افزار نیست که بدو بدو نسخه جدید بده.
خودشون بارها گفتن که منتظر جهش سخت افزاری هستیم.

در مورد ally جدید اگه منظورت Xbox ally معمولی باشه که اینطور که من دیدم هم ۵۰ دلار گرونتره (۶۰۰ دلار) که دک oled قیمتش ۵۵۰تاست.
و هم از صفحه نمایش بگیر تا پرفورمنس ، مصرف باتری و... بهتر عمل میکنه.
حداقل تو نقدی که من دیدم اینطور بود.
اما اگه اینطور که میگی تو ایران ۱۵-۱۰ تومن ارزونتره که خب حتما حرفت درسته، منم باشم میگم Xbox ally بخره.

کلا بحث اینه که من متوجه این نمیشم که کی قراره بکنه تو پاچه کی که دوستمون اینقدر شاکیه:D

این کنسولها تو این رنج از لحاظ پرفورمنس خیلی به هم نزدیکن و اگه قرار باشه خریدن استیم دک برابری کنه با تو پاچه رفتن پس با خریدن مابقی هم رفته تو پاچمون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or