اموزش هک برای کنسول PS5

آقا رضا ببخشید با offline account activator میشه اکانتمان را با یک آیدی مشخص (یعنی آی دی اکانت را خودمان بدهیم) فعال کنیم؟یعنی میشه بعد از اینکه کل فایل های ps5 را حذف کردیم دوباره با همون آیدی مثل نسل قبل اکانتمان را فعال کنیم؟ اگر میشه چطوری؟
ببین من تو نسل فعلی account activator انجام ندادم واسه نسل قبلم فقط اولش اینطوری بود و بعدا با اومدن برنامه بسیار کارامد اپولو سیو همه این مراحل اضافه هم جم شد... اما طبیعتا برای همین PS5 هم
شما زمانیکه از اون روش offline account activator پیش بری و استفاده کنی خیلی بهتره ک از یک اکانت فرعی استفاده کنی (نه اصلی)
خب در نتیجه پس از فعالسازی اکانت با روش offline account activator(دور زدن اکانت) میتونی از روشی ک تو پست قبل بهت گفتم برای بکاپ و انتقال سیوم استفاده کنی.

حالا فرض بر اینکه ازیک عنوان بازی PS4 مثلا بکاپ سیوی گرفتی و حالا میخوای ب کنسول (PS5) انتقال بدی
خب باز میای کنسولو هک میکنی و همه سیوهارو ک قبلا بکاپ گرفتی رو اینبار با روشی ک عرض کردم یا اموزش زیر منتقل میکنی ب کنسولت...

تو قسمت چهارم توضیحات نحوه فعالسازی اکانتو در PS5 توضیح داده+نحوه انتقال سیو رو از کنسول PS4 ب PS5

آخرین ویرایش:
سلام طریقه نصب بازیهای ps4 روی ps5 چه جوری هستش بعد همه بازیهای ps4 که هک شدن قابلیت اجرا رو ps5 دارن ؟
درود
مراحل و شرایط فعلی هک در خصوص FW , کنسول PS5
کمتر از فریمور 6 از طریق وبکیت, همچنین یا از روش اعمال و استفاده هک , اپ y2jb
بالاتر از این یعنی 6 تا 7.61 باید دیسک در خصوص هکو داشته باشین(bd-jb), همچنین یا از روش اعمال و استفاده هک , اپ y2jb
اگر از 7.61 ب بالاتر هستین به عبارتی تا 9.60=روش جدید و اخری ک فعلا اومده یعنی y2jb از Gezine

طریقه نصب بازیام تقریبا مثل نسل قبل و بعد از هک میتونید fpkg در خصوص بازیای PS4 رو نصب کنید

تا اونجا هم ک تو جامعه هک و گزارشات مبنی بر اجرای بازیاس بیشتر بازیای PS4 قابل اجرا هستن ..اما ممکنه بعضی از عنوان بازیهارو هم با مشکلاتی از قبیل لگ و کندی باشن..
ک با روش اخری ک توقف kstuff در حین اینطور بازیا از طریق ایتاهن بود ممکنه ب احتمال زیاد اینطور بازیا هم تو اجرا بهتر و مشکلشون تا حد زیادی مرتفع بشه...ب هر حال باید تست کنید..
ب نظر با انتشار نسخه جدید ایتاهن احتمالا برخی موارد مهم اضافه و این قبیل از مشکلاتم در اینده بسیار نزدیک برطرف بشه..

آخرین ویرایش:
کیلیپش هست باید با فایل زیلا برید دسترسی 777 به همه ی فایل های بازی بدید
اموزشش توی یوتیوب هست
سلام خسته نباشید میشه لطفاً نحوه بکاپ گیری از سیو بازی های ps5 را بگویید تو چندجا نگاه کردم اما متاسفانه کامل سردرنیاوردم

• Like
Reactions: esi overlord
عرض کردم تو پست مرتبطش ب درستی نمیدونم ولی قابل حدس و اشاره هم داشتم ک تو نسخه جدید ایتاهن این قابلیت باس باشه..ب هر حال ممنون از توجهت

رفیق گرامی اکثر سایتای داخلی از منابع خارجی از قبیل لینکای در خصوص بازی (torrent) یا همین سایت dlpsgame و غیره...دانلود و ...اپلود میکنن , همونطور ک دوستمونم تو جواب خدمتت گفته بود , معتبر هستن...فقط از لینک هایی مثل 1fichier باید اشنا باشین تا بتونید لینک دانلودو بدرستی استفاده کنید یا از رباتهای معرفم میتونید اینطور لینکارو براحتی مستقیم کنید...
سایتای داخلی درسته ک زحمت زیادی برای اپلودو لینک مستقیم میکشن ک کارو با لینکای مستقیم راحت ترم میکنن ولی گاهی اوقات نمیرسن همه بازیهارو هم پوشش بدن بنابراین تا این سایتای ب اصطلاح معرف خارجی هم نباشن اینور از دست کسی اونقدر کاری برنمیاد...
برای رفع تبلیغاتم براحتی از افزونه های اد بلاک میشه رو مرورگر برای رد کردن این صفحات و پیج های ب اصطلاح تبلیغاتی استفاده کرد...
ب هر شکل , قبلا FPS Counter بوده یا نبوده... الان اینطوری و ب طبق جدیدترین و اخرین اطلاع رسانی فعلی از LM زین پس ب این شکل و اونم فعلا بصورت ازمایشی در دسترسه
PS5JB.jpg
PS5JB.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or